? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 644 899
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 10 905
За комбинацията от полиестерна рокля, танци и силно потящ се по принцип човек, ще помогне само тежката артилерия
"Одорекс део е предназначен за блокиране на изпотяването на дланите и подмишниците за срок от 10-14 дни"
"Три вечери поред напръсквайте измитите длани или подмишници с Одорекс Део, а на сутринта ги изплакнете с вода. Това е достатъчно за следващите две седмици, за които изпотяването ще спре."
https://apteka-m33.com/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B … 5-50-%D0%BC%D0%BB

Съвет: ползвай го по повод, а не за месеци на ред

# 10 906
  • София
За събитие ще нося полиестерна рокля за събитие.Ще има много танци, а аз по принцип се изпотявам много, страх ме да не останат по роклята мокри петна и да изглежда грозно и смешно. С какво мога да се намажа/напръскам по тялото, за да се потисне обилното потене?
Няма да изглеждаш нито грозно, нито смешно. Потенето е естествен процес и ни пази. Ако смяташ, че потенето е прекомерно, това може да е симптом и е хубаво да се консултираш с лекар.
За моментната ситуация и щом ще се чувстваш добре така : Одорекс Део. Прочети упътването, май имаше нещо че при първо ползване се прилага три поредни вечери. Тоест трябва да имаш поне 4 дни до събитието за да е оптимален ефекта.

# 10 907
Има ли противопоказания да дарява кръв, преболедувал от Хепатит А, човек в детството си?

# 10 908
Продават се едни подложки, които се лепят от вътрешната страна на дрехите, за да не се цапат и да не си личи изпотяването. Знам, че водещи по телевизиите ги носят с наетите дрехи. Аз си купувам такива от Алиекспрес, защото са супер изгодни. Но едва ли има време за поръчка.

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010007638

По-добре нещо такова за тоалетите, на които си личат кръговете, отколкото Одорекс. Последният е супер вреден. Другият вариант е да се избере черен тоалет.

# 10 909
  • Mediterraneo
Има ли противопоказания да дарява кръв, преболедувал от Хепатит А, човек в детството си?

Мисля само за В и С са противопоказанията.

# 10 910
  • Буркина Фасо
google - кой не може да дарява кръв - https://www.vma.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE% … D1%8A%D0%B2-.html

google -  кой може да дарява кръв - https://www.vma.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-% … D1%8A%D0%B2-.html

# 10 911
Хора, преди да попитам съм се информирала. Както и съм дългогодишен кръводарител.
При попълване на въпросника, винаги съм посочвала, че съм преболедувала жълтеница.
Поводът да пиша тук е, че на брат ми/преболедувахме заедно/ му отказаха и съответно искам да разбера дали е безопасен този мой акт, тъй като не искам да навредя на някого, евентуално.

# 10 912
  • Точно където трябва
Коя точно е декларацията за помощ за ученици и до кога е срокът за подаване?

# 10 913
Някой ползва ли уред за вертикално гладене с пара?
Какво да гледам, като си вземам?
Препоръчайте ми марка и модел 🍀

# 10 914
  • Козлодуй
Аз имам такъв обикн. взет от Лидл. За мен не замества ютията в никакъв случай - ползвам го да загладя вече гладени дрехи и сгънати - да изгладя сгънатото преди да ги облека Simple Smile

# 10 915
  • Ланкър, планините Овнерог
Хора, преди да попитам съм се информирала. Както и съм дългогодишен кръводарител.
При попълване на въпросника, винаги съм посочвала, че съм преболедувала жълтеница.
Поводът да пиша тук е, че на брат ми/преболедувахме заедно/ му отказаха и съответно искам да разбера дали е безопасен този мой акт, тъй като не искам да навредя на някого, евентуално.
Те би трябвало да изследват дарената кръв. Преди години свекърва ми така разбра, че има Хепатит Ц.

# 10 916
  • При елфите ...
Как мога (бързо) да стигна от Централна автогара София до Банкя (освен с електричката и такси), без особени "прескамбачвания", че ще съм с багаж?!? Thinking

# 10 917
# 10 918
  • софия
Как мога (бързо) да стигна от Централна автогара София до Банкя (освен с електричката и такси), без особени "прескамбачвания", че ще съм с багаж?!? Thinking
Гугъл мапс вече дава и маршрути на ГТ в София (Бг?).

# 10 919
Продават се едни подложки, които се лепят от вътрешната страна на дрехите, за да не се цапат и да не си личи изпотяването. Знам, че водещи по телевизиите ги носят с наетите дрехи. Аз си купувам такива от Алиекспрес, защото са супер изгодни. Но едва ли има време за поръчка.

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010007638

По-добре нещо такова за тоалетите, на които си личат кръговете, отколкото Одорекс. Последният е супер вреден. Другият вариант е да се избере черен тоалет.

Това наистина е добро решение. Чувала съм, че някои дами ползват ежедневни превръзки със същата цел. Но ако материята на дрехата е тънка и фина, може да си личат подложките. За мен е по-добре да си личат, отколкото потни петна, но все пак да кажа.
Допълвам, може да ги има в дрогерия тип ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт