? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 645 024
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 10 950
Моля да ми препоръчате хубави, удобни, леки маратонки , подходящи за дълго ходене , за по- пълен човек.

# 10 951
  • Deutschland/HE
Защо не мога да си заредя пакет за интернет и минути на предплатена карта на Виваком Free to go? Излиза ми съобщение, че е неуспешно. Имам достатъчен левов баланс.

Лятото и аз имах проблем, след позвъняване на краткия номер ми обясниха, че имало по-малко от 28дни между двете зареждания и за това не можело.

# 10 952
Значи, ще трябва да стоя без интернет? Няма ли някакъв начин да се зареди, че ми трябва интернет на телефона спешно?
Пробвах да пратя STOP и кода за пакета, понеже нали е "с подновяване", но пак не става. Дали ще стане с друг пакет/код?

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 19:46 от Selt

# 10 953
Моля да ми препоръчате хубави, удобни, леки маратонки , подходящи за дълго ходене , за по- пълен човек.

Не става то така, защото маратонките са направени за различни стъпала. Освен това не знаем много меки или по-твърди,  за кой сезон...
Моята препоръка е само една - да се пробват много чифтове. Аз лично съм фенка на АСИКС и мога да препоръчам аутлета им (вътре има два магазина за маратонки по някаква тяхна логика), намира се зад ХИТ - Младост.
АСИКС по принцип са много скъпи, но и много качествени маратонки, но в тези магазини има по 30% и 50% намаления.

https://keyfashionstore.com/category/maratonki

# 10 954
  • София
Харесвам маратонките на Скечърс, защото стелката им е с мемори пяна и подметката не се деформира (не става на квадрачета). И винаги ми става един и същи номер, независимо от модела. Въпреки това различните модели не винаги са ми удобни. В Спорт депо имаха намаление, но и доста беден избор.

# 10 955
В семейството ми има подписан нов договор с А1 на 14.09. Днес получихме известие за излязла фактура х 2/ ясно ми е, че се предплаща една вноска/. Но защо само след 12 календарни дни има фактура? Ясно, че ще отида и до офиса, ама да попитам някой със същия случай да има?

# 10 956
  • Deutschland/HE
Значи, ще трябва да стоя без интернет? Няма ли някакъв начин да се зареди, че ми трябва интернет на телефона спешно?
Пробвах да пратя STOP и кода за пакета, понеже нали е "с подновяване", но пак не става. Дали ще стане с друг пакет/код?

По съвет на консултант от Виваком заредихме друг вид пакет с интернет. Не може само да е същия пакет , друг пакет си избери.

# 10 957
Цвете, виж си от коя до коя дата е отчетния период. И аз платих първия път 2 такси, после месец за месец.

# 10 958
Знаете ли дали в някой магазин има промоция на топ матраци? Трябват ми няколко, знам че предишни години имаше промоции, но не помня през кои месеци бяха.

# 10 959
  • София
Тед всеки месец имат намаления на някои модели.
https://ted.bg/ted-bed/mattresses/toppers

# 10 960
Харесвам маратонките на Скечърс, защото стелката им е с мемори пяна и подметката не се деформира (не става на квадрачета). И винаги ми става един и същи номер, независимо от модела. Въпреки това различните модели не винаги са ми удобни. В Спорт депо имаха намаление, но и доста беден избор.

И за мен това са най-удобните спортни обувки, за работа и дълго ходене. Много са трайни - пера в пералнята и суша в сушилнята. В България не се предлагат навсякъде, но ги има в обувки.бг. Дори сандалите ми за работа и дълго ходене са Скечърс. По-удобни не съм имала. Прани са десетки пъти вече, нищо им няма. (Ще прегледам и Спорт депо, не знаех че има.)

# 10 961
Знаете ли дали в някой магазин има промоция на топ матраци? Трябват ми няколко, знам че предишни години имаше промоции, но не помня през кои месеци бяха.
Нашият е от Кауфланд , на Тед е мисля. Над 3 години е , идеален е.

# 10 962
Скечърс за разходка, леки и удобни, но не предлагат достатъчно опора за свода и стабилността им е доста зле по мои впечатления. А аз обичам да разчитам, че маратонката няма да ме подведе ако стъпя на наклонен повърхност.
Хубаво е да прецените този тежък човек от какво се нуждае и да не вземе да падне от нестабилна обувка.

https://shoeeffect.com/asics-vs-skechers-what-generator-fuel-is-best-in-2023/

# 10 963
  • София
Скечърс са ОК за до магазина, разходка, ежедневие. При активно носене ( планина, калдаръм ) се скапват бързо.
Фирмен магазин има в Парадайса в София.
Там има по-голям избор отколкото в ССС или Спорт депо.
Обувки бг са с кофти цени в момента. Това дето съм купувал преди година за 68 лева, сега е 150. Явно ще получим "невиждани намаления" за ЧП.

# 10 964
Какво мажете в спалнята с риванол...
Пробвай с молив/флумастер в същия цвят да оцветиш перната, ако не са големи?
Имаме бебче, на което капвахме  Риванол на рана по препоръка на педиатъра, но без да исках капнах на самата спалня няколко  капки.
Благодаря  за препоръките на включилите се. Не са някакви супер големи  петна.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 22:44 от hintt

Общи условия

Активация на акаунт