? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 343
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 14 655
  • София
Къде ( София, Център / Широк център ) приемат еднократни електронни цигари за рециклиране?
Това би ми било полезно.

Дали приемат в пунктовете за рециклиране на батерии? Все там си мисля да пробвам, но така и не стигам до тази задача.
В кошовете за батерии мисля, че не може.
Казаха ми за място в Сердика Център, ще мина днес или утре и ще пиша в темата ако намеря.

# 14 656
Проблем ли е да се обезпаразитява куче докато кърми: градския доктор казва не е желателно, селския доктор казва няма проблем.
И още един въпрос. Нормално ли е след захранване с гранули, на третия ден да се  разстрои коремчето на малкото кученце?

# 14 657
Гранулите бяха ли съобразени с възрастта на кучето? На котета ни се появи този проблем, храната беше за над три месеца, а те нямаха месец.

# 14 658
  • Пловдив
Всички майки ни съветват да подхождаме с внимание към захранването на човешките бебета, та не виждам причина да е различно при кучешките бебета.

# 14 659
Чували ли сте за услуга удължаване на ръкав? Знам, че скъсяването е възможно, но за удължаване от крачола, ако е взет същия плат? Възможно ли е ?
Знам, че въпросът ми е тъп!

# 14 660
  • пустинята Гоби
Удължените ръкави/ крачоли  ще изглеждат нелепо, иначе вероятно ще намериш някой шивач да ти прибере парите.

# 14 661
  • до най-прекрасния мъж
Зависи на какво искаш да удължиш ръкав и какъв модел е самата дреха. Ако е риза, например, може да се махне маншета и да се сложи по-дълъг такъв. Ризата ще стане шик с дълъг маншет. Ако е кадърен шивача, ще стане хубаво. Доколкото разбирам, става въпрос за гащеризон или костюм, щом искаш да се вземе плат от крачола.

# 14 662
Кити, не казваш каква е дрехата - блуза ли, сако, палто, друго...
Ако е блуза, има евтини в пепко, лс уайкики и др.подобни магазини, по-добре нова да се купи, ввесто да плащаш на шивач.
Имаше и шивашка тема, може там да питаш ако е за по-засукана дреха 
Но трябва ясно да обясниш каква е дрехата- вид, плат и т.н.

# 14 663
blue.angel, имаш ЛС.
Дрехата е униформа на която искам да скъся крачолите и да добавя към ръкавите.

Това питам дали е възможно?

# 14 664
https://m.bg-mamma.com/?topic=1521743.240

Може тук да питаш, Кити...

# 14 665
Възможно е удължаване на ръкав. Зависи колко дълъг искаш да е ръкавът и с колко материал разполагаш. Имай предвид, че няма да седи много красиво.

# 14 666
То нали е униформа. Няма да гоним стил.
Стига да намери шивач, който да се заеме.

# 14 667
То не е само до стил, може да направят проблем в работата. И шивачът трябва да става. Бях дала едни дънки за свиване на колана, уж щеше да го отпори и така да свива, а ми ги върна с клиновидно свиване - ми то такова аз си го правя сама и без машина.

# 14 668
Утре ще се обадя, за да попитам дали нямат останал плат от този въпросния, ако ли не ще купя още едно  горнище и ще го използваме за направа на ръкави.

# 14 669
По- добре виж дали предлагат същата блуза във вариант с дълъг ръкав. По- лесно ще стане да се отреже дълъг на по- къс, отколкото къс ръкав да се наддава.

Общи условия

Активация на акаунт