Звездни компромати - Януари' 23

• 352 338
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 15
ЧНГ! Да е жив и здрав Боби Михайлов, за да има къде да почиват Ники и Николета. И да има звездни моменти.

# 16
За много години, момичета! Здраве и спокойна да е 2023.
Кактусче, чудно начало на годината, много обичам истории за любов!
Балго и семейство, той по- черен от Азис…

Преслава и Паола:

Семейство Джаферович:

МагитУ Сидеров защо по ягодите е с плажна мрежа на НГ?!

Мария Бакалова:

# 17
За много години!
Много здраве и положителни емоции на всички 🥰

Прекрасна тема, с удоволствие я чета и понякога пиша 🍀
Пожелавам си да продължава да е така информативна и да не се превърне в т. нар." Кралска" тема, където всичко, което не е с нас е против нас 😏 и се трие наред.

# 18
Мисля си, че Кобрата крие нещо. Само аз ли мисля, че е обидно да криеш човека до себе си? Не просто приятелка, а майката на детето ти? За мен по-логично щеше да бъде да каже “Приятелка/годеница/майката на детето ми се казва еди-как-си, запознахме се еди-къде-си, благодаря ѝ, че ме дари с дете, но не искам да афиширам личняит си живот” примерно. А той щъркели го носели, нито някой попита коя е родилката, как са се запознали, къде е била първата им среща, целувка, нормалните въпроси. В такива моменти много ме е яд, че нямаме нормала лайфстайл журналистика. В чужбина до сега папараци да са ги снимали сто пъти. Ние тук по интервюта коментираме и кой чул нещо. Тъпо

# 19
Честита Нова Година! Благодаря за прекрасната тема!
Всички показани звездни празнуващи ми харесват, с изключение на Маги Сидеров-  много нелепо официално-рибарско облекло и Мария Бакалова-натъпкана като кренвирш в ботушите.

# 20
За много години. Бъдете здрави и щастливи.
Прекрасна история за начало на годината. Интересно, че не съм срещала негови творби. Ще потърся още информация.

# 21
  • Варна
Честита нова година, дружки-клюкарки!

Тази тема ми е любима, защото успявам с нея да разпусна идеално.

Понякога когато пътуваме, чета на мъжа ми какво сте написали. Той отдавна е признал, че бг мама е Сила! Бг мама всичко знае, включително от форума той разбра как да изчисти много стара, мръсна дамаджана.

Още веднъж да сме живи и здрави всички и повече да клюкари и по малко да се трие.

# 22
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Честита Нова 2023 година!Да сте здрави, усмихнати и да се сбъднат мечтите ви!
Благодаря за невероятния първи пост!

# 23
  • София
За много години!
Кактус, благодаря за интересната история.
Бях чувала преди нещичко за Марин и Сун, но сега прочетох цялата история с голям интерес.

# 24
Честити всички дами, списващи в темата! Да е късметлийска, здрава и мирна новата 2023! HeartFlowers Four Leaf Clover
На Летящ кактус пак здраве и много вдъхновение за цялата година! Gift Heart
Най-релаксиращата и спокойна тема, далеч от битовизмите, от личните драми и тегоби, които носи всеки.

New Year's Eve Ball at Mar-A-Lago, Florida, December 31,2022.
Скрит текст:

През Новата...

"Тоз, който няма, нека придобие.
Тоз, който има - да го удвои.
Две ризи всеки да ушие,
ала едната нека подари.

Тоз, който не е влюбен - да се влюби,
а влюбеният - нека е щастлив.
Болникът болестта си да изгуби,
а живият да бъде здрав и жив.

Доброто нека в нас да се засели,
омразата - докрай да изгори.
Да има светли, радостни недели
и нека Бог да ви благослови!!!"

Ивайло Балабанов

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 10:16 от проксима

# 25
Благой и фосфорициращата му усмивка:

# 26
  • Разпиляна във въображението
Честита Нова година!

Благодаря за страхотно оформената тема. Изпуснах я и вчера две светски новини ме изненадаха - Кобрата с бебе,  а Николаос и с Братоева Simple Smile

# 27
  • София
Честита Нова Година!
Мъжът на Симона Пейчева, няма 50, реално е с няколко години по-стар от нея. Защо е наричан пенсионер и дядко в темата не знам.
За детето на Кобрата и аз не знаех, интересно коя ли е майката.

# 28
Съгласна съм, че личният живот е неприкосновен, но Кобрата след като сподели за детето си е добре да сподели и за майката на детето от благодарност поне към жената която го е направила баща, както и да е!
Здрава и мирна 2023 година!

# 29
Благодаря за страхотно оформената тема. Изпуснах я и вчера две светски новини ме изненадаха - Кобрата с бебе,  а Николаос и с Братоева Simple Smile
И майка ми ми говори за Николаос и Братоева. Ама кой го потвърди това?

Общи условия

Активация на акаунт