Звездни компромати - Януари' 23

• 354 697
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 150
Емилия, Рачков и гадже
Скрит текст:

И ако се чудите как тримесечно бебе посреща нова година на яко парти с над 300 човека и много диджеи, с ей такива слушалки Joy
От малко е в джаза,
Скрит текст:

Георги Тошев, жена и дъщеря.
Празнуват 18тия ѝ рожден ден в Париж.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 22:31 от alethea

# 151
В замунда го има качен новия филм с Мария - The honeymoon, на който е и продуцент. Участва и Лукас Браво от Емили в Париж. Ако не сте й някакви големи фенове обаче, не си губете времето, защото е много, много зле, особено сценария и актьорската игра. Дано за в бъдеще започне да си подбира по-добре проектите.

# 152
  • София
Емилия, Рачков и гадже
Скрит текст:

И ако се чудите как тримесечно бебе посреща нова година на яко парти с над 300 човека и много диджеи, с ей такива слушалки Joy
От малко е в джаза,
Скрит текст:

Георги Тошев, жена и дъщеря.
Празнуват 18тия ѝ рожден ден в Париж.
Скрит текст:

# 153
А на Кадиев гаджето/ годеницата бременна ли е?
Петканова е качила стори с нея, на което танцуват, тя е с подозрително огромна рокля, под която формите не изглеждат баш манекенски.
Да подпомогна с малко скрийншотове:
Скрит текст:
П.С. За много години! Кактус, прекрасна си! С нетърпение чакам новите теми, за да разбера какво си написала. 🤗

# 154
Мне, аз я гледах Чоева в стори на Богданска по късо потниче, не е бременна.

# 155
Чоева изглежда прекрасно наживо. Бяхме заедно на кино, много висока, дългокрака, усмихната и мила девойка. Облечена безупречно и с ненатрапчиви, но ултра модерни грим и прическа. Направи ми силно впечатление.

# 156
  • София
Анелия и мъж, костюмът е абсурден за мен. Но пък изглежда висок и строен мъжът, който и да е той. 😁

Чудесен ръст и палец!

# 157
Чоева изглежда прекрасно наживо. Бяхме заедно на кино, много висока, дългокрака, усмихната и мила девойка. Облечена безупречно и с ненатрапчиви, но ултра модерни грим и прическа. Направи ми силно впечатление.

Но кривогледа …..

# 158
Може ли да кажете какво е ултрамодерен грим и прическа ?

# 159
Е, ся...кривогледа. Че кой иска да се роди кривоглед, с криви крака или друг дефект...

# 160
Ами просто не мога да си изкривя душата и да кажа, че е красива.

# 161
  • Пловдив
На мен Чоева ми харесва. По-красива мк е от бившата на Кадиев, нежна, фина е, дори и толкова висока.

# 162
Бившата на Кадиев е 20 пъти по-хубава, женствена, усмихната, талантлива от новата чапла. Направо му се чудя на акъла, но така са мъжете - малко слава и пари и сменят. И друга ще дойде.

# 163
  • На морето!
Несравними са двете. Бившата ми изглежда по-голяма от реалната си възраст, пищна, латино тип..Чоева за мен е много красива, аз харесвам такива дългокраки и слаби момичета със свой собствен стил, откроява се от масата. Бих се радвала да имам такова тяло на "чапла", но съм по-скоро типа на бившата

# 164
Защо е Банда Банда
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт