Звездни компромати - Януари' 23

• 354 800
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 640
Питър Динклидж и семейство през годините.. Тази несъразмерна наглед двойка върви сплотено напред във времето.
Скрит текст:

# 2 641
Кендъл беше красива. Сега не знам какво си е направила, но е загубила всякакво индивидуално излъчване Sad най-хубава ми беше като беше с Кара

# 2 642
Питър Динклидж и семейство през годините.. Тази несъразмерна наглед двойка върви сплотено напред във времето.
Скрит текст:

Мой любим актьор! Заради него започнах да гледам GoT. Невероятно си изигра ролята ❤

# 2 643
  • Sofia
И за мен беше най-перфектният в GoT. Страхотна игра.
Спечели Еми за нея:

И Глобус има.

# 2 644
И за мен беше най-перфектният в GoT. Страхотна игра.
Спечели Еми за нея:

И Глобус има.
Още телевизионна награда  *Сателит*. В неблагоприятната роля във втори план/характерна за хора с малък ръст/ Диклиндж съумява да покаже такъв талант, че не само сценаристите, но и авторът на романа „Песен за огън и лед” - Джордж Р.Р. Мартин, по чието произведение се снима сериалът, се заемат да донаписват и да развиват образа на Тирион така, че той се превръща в централен герой.
И се обичат с Ерика.

# 2 645
Динклидж и Емили Кларк за мен бяха душата на GOT и дадоха всичко от себе си, за да стане легенда тази скъпа продукция. Защото ако не бяха те и трябваше да се разчита на заспалата игра на Кит Харингтън, нямаше нищо да се получи.

# 2 646
Може ли някой да ми каже, кой е никнеймът на Нойзиту😂, дан сЪ излагам, че съм от простолюдието😂

# 2 647
  • Glasgow
Rebel heart ти ли си 😁🤗Но не, Нойзи харесва Риана, а Rebel Мадона

# 2 648
Въх! Кои са най-интелектуалните теми, там да го търсим?!
И аз съм от простите.

# 2 649
А на мен любим образ ми беше - “You know nothing John Snow.” - Игрит (Роуз Лесли)/ Много се изкефих, че и в живота са двойка.

Скрит текст:

# 2 650
  • Glasgow
Тя е шотландка, сватбата беше в семейния им замък, кланът им беше на нещо като 700-800г, много ми е симпатична

# 2 651
Обичал да общува с простолюдието... поласкани сме!

# 2 652
И неговата Мария се ласкае от тия думи😁

# 2 653
  • София
Ако пише тук, значи знае колко го обичаме и ценим.

# 2 654
Клетите ние 🫨🥲😫

Общи условия

Активация на акаунт