Звездни компромати - Януари' 23

• 354 803
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 655
Щот Марчето е извисена на муза, тя не е от простолюдието кЪт нас 😂

# 2 656
  • При семейството си
Направо трогателно….ние, простолюдието и те, богопомазаните.

# 2 657
  • Down south
Простолюдието никак не ме впечатли, но "клетите съфорумки" е запомнящо се   Stuck Out Tongue Winking Eye
Писателлят/писателка на статията, явно е сред нас?

# 2 658
  • София
Rebel heart ти ли си 😁🤗Но не, Нойзи харесва Риана, а Rebel Мадона
Съвсем не, но и още разлики имаме с Нойзи 🙃.
Той има специфичен изказ, какъвто не съм срещал във форума.
Не съм убеден въобще в достоверността на горното, доколкото " научи Уикенд от близки .. " звучи като гаранция за фейк.

# 2 659
  • Rock & Roll feeling ...
Никой не е казал, че се подвизава с мъжки ник Stuck Out Tongue Closed Eyes
Оле, дано не е Амбър, Айс или Тесс... Харесвам тези момичета, ще се почувствам като мъж сдружил се с тайландка ...

# 2 660
  • Glasgow
В началото на "Егоист" имаше автор Ана Островска, май Нойзи се оказа, че стои зад образа, та може и да се "въобразява" на жена

# 2 661
Сам си го е съчинил това. Пуснал е книга и трябва да е в медиите, а няма кой знае с какво. Толкоз по въпроса с напъна за елитарност, който оставя усещането, че лицето е първо поколение с обувки.

# 2 662
  • Glasgow
Може да е мамасита бандида, тя така се обясняваше 🤭

# 2 663
Може да е мамасита бандида, тя така се обясняваше 🤭
Мисля, че ника му е някакъв по-възвишен, интелектУАЛСКИ...Ник на патриций, не плебейски като на клетите потребители.
За доказателство, че Нойзи не е к'во да е,  ето част от отговорите му в някакво интервю:

''Последният рок концерт, който си посетил?
The Wall на „Васил Левски” по-миналата година. Преди това имах историческото удоволствие да поговоря с Уотърс в Лондон (разговорът беше излъчен в „Денис и приятели”), и макар да не споделям неговата вече леко старческа „лявост”, все още го смятам за най-великия жив рокмузикант, наред с Джагър, Ричърдс, Пейдж и Плант. Като цяло, не обичам концерти – както и всяка форма на масовост. Предпочитам камерния „оргазъм” да чуя Чик Къриа в лондонски клуб, както стана миналата година – чисто пианистко, непонятно за плебса удоволствие.''

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 08:02 от Карла_Карла

# 2 664
Азис да не е забременял

# 2 665
Не той, сестра му.

# 2 666
  • София
Въх! Кои са най-интелектуалните теми, там да го търсим?!
И аз съм от простите.
Залагам на политическата тема,там се подвизават мъже доста често.

# 2 667
  • София
Нойзи. Типична бивалентна пасивно-агресивна до директно агресивна, комплексирана, с ултра претенции Риба. Мъж Риба. Диагноза.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 15:29 от Rafiqa

# 2 668
Нойзи. Типична бивалентна пасивно-агресивна до директно агресивна, комплексирана с ултра претенции Риба. Мъж Риба. Диагноза.
Съгласна!

# 2 669
Никой не е казал, че се подвизава с мъжки ник Stuck Out Tongue Closed Eyes
Оле, дано не е Амбър, Айс или Тесс... Харесвам тези момичета, ще се почувствам като мъж сдружил се с тайландка ...
Е само защото не понасям Бачорски да будя подозрения?! 🤣

Частта от интервюто му, което е публикувала Карла Карла е... е нямам думи. Предпочитал камерен оргазъм, ама естествено, от край време тълпата се свързва с простолюдието и той как да не каже, че не я понася? Подобни превземки отиват само на мъже тип Женята Минчев и покойният Денди. Чудя се как е възможно една жена да припознае в тази  претенциозна тъпотия нормален мъж?

Общи условия

Активация на акаунт