Звездни компромати - Януари' 23

• 354 786
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 895
Много хубава е била Тоцка на сватбата си. Бях забравила.

# 2 896
  • Down south
Тоци е всеобща любимка. Тя изпълва тази тема със смисъл.
И никой не я хейти, нито и се подиграва.
Ако обаче си пуска снимки, без пояснения за най-най....темата ще загуби.
За тази звезда разбрах от темата и да, наистина е един вид забавна. Колоритна и оизпъчена.
Тук прочетох, че преди време се е подигравала на майки, които не са успели внезапно да отслабнат след раждането. Лоша идея, много лоша.

Преди време попитах, дали съпругът има предишни бракове и деца, защото непрекъснато се акцентираше на нейното твърдение, че детето им е първородно.
За нея, ясно че е първородно, а за таткото. Предполагам е по-скоро риторичен въпрос Flushed

# 2 897
Защо да не е щастлива ? Просто обича показността.
Защото й личи нервността и комплексите с тези касови бележки и постоянното неудовлетворение от външния й вид, заради които си изпили носа и се наду като бройлер. Много очевидна е завистта й към компетентни и реализирани жени. Личи, че има и психически проблеми - справка инстаграм.

# 2 898
  • Варна
За мен Антония е всичко друго, но не и щастлива и удовлетворена от живота си жена.

Ако беше такава, нямаше да ѝ гледаме сеира.
За мен една щастлива жена, която е в хармония със себе си и заобикалящия свят няма да се обезобрази във фейса и да си монтира огромни гърди, в съчетание с бълване на 100 еднакви снимки.

Изобщо, държанието й е "вижте ме, завиждаййй тййй".

Това, за което се подиграваше неотдавна на майките с малки деца, за килограмите, й се връща. Сега тя е в същия отбор майки, които така грозно обиждаше.

Тя ли беше автор на крилатия израз "глигани в анцузи"?

# 2 899
  • София
Неее, глиганите в анцузи са форумен лаф от ери преди Тоца Simple Smile Шантал го пусна в употреба, когато още беше във форума.

# 2 900
  • софия
"Глиганите в анцузи" е вътрешнозаводска шега. Имаше една потребителка (не ѝ помня ника, Бърди е писала) с колоритен изказ и леко шокиращи постове.

Ето какво какво казва мисис крокс:
Цитат
Много моля всички дебели философки, които са с деца над 1 година и които все още не могат да влязат във форма и обясняват наднорменото си тегло с това че някога са родили, да не изказват мнение под перфектните ми снимки и съвършенните ми клипове, с безупречен външен вид, стил и вкус! Хахаха.
Има още време, ще я изчакаме. Но не е без причина да я иронизираме. Винаги се е държала така, още от момента, в който стана "звезда".

# 2 901
А след този израз имаше потребителка с такъв никнейм.
Глиган в анцуг.

# 2 902
  • София
Добро утро клюкарки!

Деса-поетеса (a.k.a. Десислава Радева) е избухнала във фейсбук със среднощни делириумни размисли! Явно нещо я е “задушила селянията” и искала да се извиси! 🤨

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 08:04 от Dona-Flor

# 2 903
Тук прочетох, че преди време се е подигравала на майки, които не са успели внезапно да отслабнат след раждането. Лоша идея, много лоша.

Не точно, използва го, за да засегне съфорумка, която реши да ѝ отправя “градивна критика”.

Тоца беше в период да се прехласва по Първородния - най-русият, най-синеокият, всестранно и преждевременно развит и съфорумката реши да ѝ напише коментар под един от постовете нещо от сорта, че всички деца го правят това, за което Тоца се прехласваше. И получи отговор, дебели жени, родили преди повече от година, да не ѝ пишат. Не че я оправдавам, но беше очаквана реакция - нарцистична, обсебена от детето, леко не на център и очевидно агресивна. По някое време май спря опцията за коментари.

Глиган в анцуг е много от преди Тоца в темата. Не като никнейм, а изобщо като форумен жаргон.

3 поста, докато напиша моя Joy Нищо де, обобщих.

# 2 904
Мда, карма ис бич Mr. Green Това по повод Антония. И верно е започнала да прилича на бойлер, от по-големите, и във фигурата.
------------

На мен не ми прилича на щастлива жена, по-скоро на крайно неудовлетворена по няколко линии. Удовлетворените и щастливи жени си личат отдалече, там няма истерии, няма драми с непознати, не влизат в излишни конфликти по социалните медии. Дано с трупането на години и килограми да се успокои.
-----

Ще ме изтрият, но все пак - Антония ми е в редичката на други като нея и Д. Цонева - търсачки на медийна светлина, без да могат да предложат абсолютно нищо насреща, освен криндж поведение и снимки.

# 2 905
  • софия
Ето за мисис крокс. Изтрила е коментарите, а е имало 84. Вероятно е бил един от постовете с най-много 😁

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 08:33 от zvаnchе

# 2 906
  • София
Приянка с бебето
Скрит текст:
Софи Търнър
Скрит текст:
Клаудия Шифър
Скрит текст:
Анджелина Джоли
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Гуинет П.
Скрит текст:
Брад Пит
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Салма Хайек
Скрит текст:
Джанис Дикинсън
Скрит текст:

# 2 907
Не знам, но за мен е без съмнение, че Батинков е бил женен и може би има друго дете. Иначе излиза, че е бил стар ерген като е взел Тоца.

# 2 908
И аз мисля, че жените не трябва да се извиняват с майчинството за всичко, всключително за килограмите, ако вече е минала 1 година и нямат здравословни проблеми. Много лошо впечатление правят такива “разхвърляно е, защото детето, дебела съм, защото детето”. И все пак, по-добре с килограми, отколкото като Тоцка, неадекватна, която няма никаква класа да пише лична нападка към коментиращата, която дори не е била груба. Доказва се невъзпитана и истерична. Тя просто е жалка и се опитва да убеди себе си, че е перфектна, защото руснакът и конкурсът доста са я нашамарили психически.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 08:23 от Linda*kiss

# 2 909
Не е бил женен Батинков.

Общи условия

Активация на акаунт