Звездни компромати - Януари' 23

• 354 784
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 910
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Джейн Фонда
Скрит текст:
Остин Бътлър
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:
Шон Мендес
Скрит текст:
Майли
Скрит текст:
Ева Грийн
Скрит текст:
Том Ханкс
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:
Лили Джеймс
Скрит текст:

# 2 911
Вие пък като я захапете тая Тоца и нямате мярка. Някой ще каже, че го е взела Батинков лично от вас.

# 2 912
Не е бил женен Батинков.
Това не пречи да има дете от друга Joy Joy
Крокс обаче не я слуша главата! Ако нейните снимки и клипове са перфектни, аз съм Наоми Кембъл

# 2 913
Вие пък като я захапете тая Тоца и нямате мярка. Някой ще каже, че го е взела Батинков лично от вас.
Май само коментарите за нея не трият от обсъжданите БГ "звезди". За другите само се хабим да пишем.

# 2 914
Все едно да се оплаквате, че е обсъждана... Бритни примерно. Или Д. Цонева, да дам пример с българка. Странно поведение, странни снимки, криндж включвания през ден - това от над 10 години, не е да речеш от вчера. И напълно естественото заключение - те ми завиждат Simple Smile

# 2 915
То тъпото е, че едно и също се дъвче при Тоци - години наред и до посиняване. Щастлива ли е действително или се прави, неуспешните корекции и първородният (поне преди). Чак е странна тази обсесия от нея. Да не би да е била гадже на настоящий супруг на някоя глиганка? 🤔

Гуйнет Полтроу я гледах в романтична комедия тези дни, беше стюардеса - русичка, синеока, много сладка, бонбонче! Как така й загрубяха чертите и се измениха? И тя в отбора на недобре зреещите.

# 2 916
  • гр.Пловдив

Тук или малко преди това трябваше да се спре Антония,направо се чудя как можа да се докара до сегашния трагикомичен резултат от който няма оправия вече ...

# 2 917
  • софия
Обратно на повечето мнения, харесвам как остарява Гуинет. Като млада ми беше безлична. Не че сега е нещо кой знае какво, но изглежда естествена, поддържана, хубаво тяло, добре за годините си. Дори и да има естетични намеси, са направени с мярка.

# 2 918

Тук или малко преди това трябваше да се спре Антония,направо се чудя как можа да се докара до сегашния трагикомичен резултат от който няма оправия вече ...
На тази снимка Антония изглежда прекрасно. Защо се направи на плашило?!?

# 2 919
Както се появи в темата настоящата жена на Захариев, за да ни разясни ситуацията, сега остава и бившата на Батинков да ни каже черно на бяло има ли, няма ли дете Grinning Grinning Grinning. Преди първородния.

# 2 920
Според мен е абсурд да има дете и да го крие Батинков. Тоци не е интересна с нищо за мен, вярно, позагрозила се е с грим и интервенции, но много жени са така. Ядат много, все софри снимат, нормално е да наддадат семейно.

Къде в темата се е появила жената на Захариев, пропуснала съм я Simple Smile

# 2 921
Тоци ни чете  и се радва, че поне тук е звезда:)
Вие сте най- якото семейство, Ботикови!
Не спирайте да ни радвате със снимки от амейзинг  Фемили трип! Че ние иначе къде ще видим тоя лукс?! Малдиви?! Алпи и прочее! И лоПстери и интериор и све!! Ни децата ни са най- руси, ни най- умни, изоПщо- празен живот живеЙм! Само ти си ни пътеводна светлина и идол🥰❤
Бай дъ уей със ски екип мн добре изглеждаш 👯♀

# 2 922
Явно не са останали пари от Малдиви за швейцарските Алпи, та в Зьолден на по-бюджетно.

Ох момичета, скучно стана с Тоци. Вече взе да се получава обратният ефект - от твърде много хейт някои момичета взеха да я защитават - едва ли не, не може да е толкоз лоша, оставете я на мира - което тая самохвалка не заслужава. Дайте нещо друго.

# 2 923
Това е дъщерята на Нойзи - Ана
Скрит текст:

Каквото и да дрънколиме тука, Нойзи беше тотален авангард. По времето на Радка Пиратка той говореше и пишеше като тотален змей горянин за наркотици, секс, филми, обзавеждане, пътувания…
Т. нар. г-н Нойзи (предполагам сам си е измислил псевдонима) не знаех кой е, докато не разбрах, че са заедно с Мария Игнатова. От едно интервю в нацинален ефир, в което пелтечеше в обяснение към нея в любов на английски, опитвайки се да стане оригинален. А Мария пърхаше от любов след излиянията му (даже излияния не е правилният термин, заради лаконичноста му, но както и да е).
После, този господин започна да изскача от всяка медия и  като PR, журналист, коментатор и какво ли още не.
Ако е бил в "Егоист", то нормално е да е имал подобни писания, все пак тогава от това списание се търсеше скандал и провокация.
И все пак има интелект, макар да ми е безкрайно анти като човек.

# 2 924
  • Glasgow
Тук са готини, да. На Пирин голф ли са пак...
На мен Гуинет нито на младини, нито на старини ми харесва. Даже скоро някъде имаше снимки от времето и с Брад, той колко готин, тя една измита такава...Децата и ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт