?Въпроси всякакви за СО? 2023

• 367 257
  • 8 160
  •   1
Отговори
# 120
В контекста на последните писания,да поискам мнение -Заедно сме от 2.5 години,разведена,с две деца.Неговите са пълнолетни.Баща ми ме издържа, щото съм безработна,той е всичко за мен, целият ми свят.Паррньора ми го познава задочно, защото баща ми е известен в нашата общност, област ако щете... Проблемът е,че моя приятел избягва запознанството с баща ми,притеснява се май от среща с него,не знам точно.Обещал ми е уж,да се запознаят,но все отлага,а на мен ми е важно,супер важно! Какво да правя не знам,как да ги запозная,да настоявам ли или да чакам, докато на моя му стане точно?Не искам да го притеснявам и пришпорвам,баща ми е особен характер...На 40 и 50 години сме,как и кога да избера подходящ момент за запознанство и,от друга страна -важно ли е?
На мен лично ми е важно,но не искам да го притискам.Вярвам му,но и така не става,измъчвам се вече...

# 121
Кой е целият ти свят - 70-годешният ти баща ли?
Що да се запознава с него 50-годишният ти приятел? Дъртият да те издържа там, вие си се обичайте с младежа.

# 122
  • София
А ти е важно защото?

# 123
  • ...на безопасно
50 годишния просто се страхува да се ангажира. Едно е теб да мотае, друго и баща ти.
Не натискай.
Устроила си си живота. Какво повече искаш?

# 124
  • Euskal Herria
А децата ти познават ли го?

# 125
Важно ми е , защото искам да имаме нормални семейни отношения,да не ходя сама при татко,да ме придружава другарчето,да имаме моменти с баща ми,само ние сме му останали,да е спокоен и щастлив.Че сме в добри ръце и щастливи.Питам само нормално ли е,ако мислите че не е,няма да настоявам,ще оставя нещата така...Аз познавам неговите родители,имаме чудесни взаимоотношения и общувам с тях ежедневно.

# 126
  • София
Заедно ли живеете?

# 127
Не.За момента нямаме тази възможност

# 128
  • София
Дано сама си отговориш на въпроса тогаз.

# 129
Не мога.Нищо, времето ще покаже.Забелязала съм че хората от различни области имаме различни гледни точки

# 130
  • София
Глупости са това.
Ползва те за екстрите, не иска да се обвързва и да задълбочава.
Запознанства с родители дават заявка, каквато не мисля има към теб.

# 131
Има ли причина да си безработна, ако не е тайна? Здравословна имам в предвид.

# 132
Има ли причина да си безработна, ако не е тайна? Здравословна имам в предвид.

Да,здравословна е за момента,надявам се скоро да съм в състояние да работя и да съм независима

# 133
Абе защо винаги се опитвате да смачкате човек, да го накарате да си мисли, че не е значим за някого ? Отвратително пишете, никаква емпатия, никакво отношение. Малко напомняте на лекарите, тия бездушните, които са загубили всякаква човещина и е най-добре да си вземат почивка, дългогодишна. Намръщени и негативни хора - бол, дайте малко по-ведро.
Папашка, според мен е добре да седнеш и да си поговориш добре с мъжа до теб. Обясни му, че няма от какво да се притеснява, че баща ти е възрастен и има нужда да разбере, че семейството му е в сигурни ръце. Ако не те разбере и не даде основателна причина - помисли си какво правиш с този човек.
Успех, бързо да се възстановиш и да започнеш работа.

# 134
Ако приятелят ми има причина, поради която не иска да се запознае с мой близък, бих уважила неговото решение, дори и на мен тази причина да не ми се вижда смислена.
Ако причината е, че не иска да задълбочавате връзката си, бих си помислила дали това ме устройва и дали мога да живея с това, което имаме сега или искам нещо повече. И да реша как да продължа.
Просто прецени кое ти е най-важно и доколко това е нещо,с което можеш или не можеш да живееш.

Общи условия

Активация на акаунт