Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 51 993
  • 980
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Тути, що така закъса Монката 😞 До довечера да е добре!

Деси и аз не знам, какво е това моето безсъние. Чувствам се изморена и физически и психически. И това безсъние ме убива !
Някъде четох за витамин Д 🤔 да взема да започна вигантол ли 🤔

# 736
Привет!
В събота си прибрах момчето. Цяла раница и 2 найлонови торби със сладкории донесе.
Вече имаме дата за празника на знанието, аз и с тоалет обзаведох господина. Само папионка трябва да му взема.
Karzz, съчувствам ти. НЕ издържам на безсъние. В такива моменти се възползвам от мелатонина.

# 737
И от мен  глас за очна клиника "Академик Пашев" в 18-та поликлиника.
Стиснати палци за нуждаещите се.
Аз още 2 седмици съм в болничен. Бях на контролни прегледи, ръката е по-добре.

# 738
  • Бургас
Стискам палци на Монката! Милата, 5 дни, кой знае колко е изтощена. Тути, дано не стигате до болница, но и да се наложи, бързо ще я стабилизират.

# 739
Стискам палци Монката да оттърве болницата!

Много болно време, ей...

# 740
  • Canada
Тути, мисля ви 🤗

На ендокринолог бях сутринта. С изследвания от преди два месеца. Защото тази, която ги назначи е откриваема само с полицейско куче 😂 Всичко протече точно както очаквах. Чудя се да се смея или да плача вече 😁 Положението е помогни си сам.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 15:44 от Foncé

# 741
И при нас така, Фонс. Личният се чудеше какво още да изпише, че да не си тръгнем без рецепта случайно. Имам чувството, че знаех състоянието на детето си по-добре от него.
Влезнахме в болница, де. Надявам се бързо да ѝ мине на девойката, че обстановката не ѝ влияе добре и си поплака. Благодаря за мисленето на всички!

# 742
Ех, Тути, бързо да мине на детето и да ви изпишат.
Не е приятно, но е за добро.

# 743
Тути, бързо да минава. И детето да не плаче.
Май наистина не знаят как да лекуват лекарите.
От години си търся лекар , които да погледне на мен и организма ми като едно цяло. А познайте дали намирам. И за кашлицата си имам едни съмнения, които май ще излязат вярни.

# 744
  • София
Тути, дано да се оправи бързо там.
В Пашев преди години ходихме при Ванкова. Не останахме особено доволни въпреки големите хвалебствия за нея. Явно не сме налучкали правилния доктор.
Сега бяхме в Пирогов на очен. Направиха й много обстойни изследвания на очите. На очите се оказа, че й няма нищо. Предполагат, че е неврологично. Пратиха ни в София мед на невролог. ЯМР не успяха да й направят заради брекетите и затова утре ще влиза в отделението за други изследвания. И така нашата сага продължава. Аз лично не знам дали е добре да се открие причината или не. Надявам се да е нещо хормонално и да отшуми след време. 
На всичко отгоре ние събота пътуваме и ми е едно притеснено...

# 745
  • Бургас
Тути,Родива, в болницата поне по бързо и обстойно ще се направят изследванията!
Да се разбере причината и да се предпише адекватно лечение.
Ще се оправят децата!

# 746
  • Germany
Тути, стискам палци бързо да се повлияе Монката от лечението и да си ходите вкъщи!
Родива, дано е нещо безобидно и отшуми!
Много се ядосах днес на курса. Пак смениха единият учител и пак се почна повтаряне на едно и също по сто пъти и направо ми писна. Разбрах се с 2 мацки, с които сме на едно ниво, да си правим допълнителни сесии 1-2 пъти седмично и да се упражняваме заедно. И пак ще стане - фирмата прибира едни пари от държавата, а курсистите се спасяват по единично....

# 747
Tuti, стиснати палци Монката да се повлияе бързо!
Родива, стиснати палци и за вас!

# 748
Тути, Родива, стискам палци за децата ви! На ММ е правена цветна снимка на очите с контрастно вещество. Може да е опция, ако не може ЯМР.

# 749
Tuty, дано овладеят бързо състоянието на Монката и скоро да сте си вкъщи.
Родива,  при вас да се намери причината.

Общи условия

Активация на акаунт