Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 51 991
  • 980
  •   1
Отговори
# 765
Добро утро. 
Не спя, даже вече съм сложила маска. Днес сме на профилактични изследвания и не трябва да пия кафе, та ми е тегаво.
Хубав и усмихнат ден.

# 766
Добро утро!

Тути, дано днес Монката да е добре!

Родива, стискам ви палци!

В петък съм на ендо и аз и ей сега, като прочетох Съни, се сетих, че трябва да ида да пусна хормони... Пих кафе вече, ама пак ще ида.

Спокоен ден, банда!

# 767
  • Бургас
Мари, а аз от 4ч чакам алармата да дрънне в 5:30 😞 На половин час гледам телефона,що не свири алармата 😂
Родива, дано се разбере от какво е!
Тути,как изкарахте нощта с Монката?

Днес ще ми е ужасно дълъг и тегав ден 😞

# 768
Али, зарежи изследванията щом си пила кафе. Утре ги направи, както си трябва.

# 769
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Али, да, по-добре да не пускаш хормони след кафе.

Тути, чакаме отчет Hug

Родива, каквото трябва, нужно е да се знае. Аз съм правила контраст на главата, добре, че ми отхвърлиха диагнозата.

Карзче, аз си пия менопейс найт, че не се понасям, и Алора. Снощи пих 3т. И спах чудесно, пробвай, ако искаш. Бях започнала с по 1т,но не ми беше качествен сънят.

Хубав да е денят ви!

# 770
  • при моите деца .....
Добро утро!
Али, изпреварили са ме, но хормони на ЩЖ се изследват БЕЗ да е пито кафе... Нали съм с операция, та това беше първото, което ме предупредиха.
Титина, Как сте?
Май да посетя местната ми гинеколожка.
Нещо този месец МЦ ме притеснява....
И днес съм отпуск. Вчера взех книги от библиотеката, дано имам време да почета.
И днес домашни с Митето и ще Мотивирам и Марти да пише.
Хубав ден!

# 771
  • гр.София
Добро утро ☕
Тути, чакам и из инфо, че сте добре 🤗
Родива, стискам палци ✊
Тит, как сте?
Мари, Карзче 🤗
Аз добре се наспах, вчера направих хубава тренировка, днес пак 🙂
Видях се с дружките, не можем да се наприказваме 😁
Ще сготвя супа от спанак и едни ребърца ще метна на фраера.
Хубав ден момичета 🤗

# 772
Добро утро, добре сме. Някой сме си още в леглото и смятам да продължа така.
Тути, чакаме инфо.
Але,,остави изследванията за утре

# 773
Свърши то, пуснах ги. Аз комай винаги след кафе ги правя, защото това ми е автоматичното действие като стана. Чак след после се сещам, че трябва да давам кръв, преди това мисли нямам.

# 774
Али, дано да са напуд изследванията 🤗

Деси, и аз си правя упражненията, вече седмица ще стане. Мисля да съм редовна, та ще се отчитам тук - за стимул 😁

Тит, не съм яла такива питки. Изглеждат вкусни.

# 775
  • Canada
Добро утро!

Родива, стискам палци за твоето момиче! Бързо и безболезнено да открият причината и адекватно лечение!

Тути, как сте?

Вчера към края на работния ден ми изчезнаха важни настройки на служебния профил. Ще е изключително неприятно ако трябва да се правят наново 😏

Тит, чудни изглеждат!

# 776
  • Germany
Добро утро!
И аз пак не спах като хората и направо ми писна. Много е изтощаващо и физически и психически. Ще трябва да си планирам ходене при личният, да ме посъветва какво да пия.
Тути, да се похвалиш, че е по добре Монката днес!
Хубав ден на всички!

# 777
  • Бургас
Добро утро!

Тути, надявам се да сте изкарали спокойна нощ и днес детето да е значително по-добре.

Тит, дай рецепта за тези хлебчета, моля. Преди в Хепи имаше едни бразилски с кашкавалче, ммм, чуднички, сигурно са нещо подобно.

Родива, стискам палци да се открие причината и да се окаже нещо безобидно! Вярвам, че ще е така! Мисли си сега за вкусна храна, хубаво кафе, красиви места.
Тя и Тит май трябваше да стяга куфарите по същото време.

Али, Съни, всичко да е наред с изследванията Flowers Four Leaf Clover

Фонс, дано успеят да възстановят настройките.

Моят час за педикюр отпадна, че маникюристката си контузила крака, но ще уплътня времето, предвидено за нея, в шматкане. Настроила съм се, че ще работя след 13 ч, няма да бутам настройките сега Joy

Хубав и спокоен да е денят ви!

# 778
  • Бургас
Получих си пресата за коса. За 28 лева с доставката си е супер. Някаква куча марка,от измислен сайт. Обаче много добре ми изправи косата -хем нямах време сутринта да се заигравам

# 779
Добре сме момичета, благодаря. Само четири пъти става тази нощ щерката, което броим за напредък, че живееше в тоалетната вкъщи. Чакаме да излязат изследванията и лежим, то друго няма какво да правим.
Родива, стискам палци и на вас!

Общи условия

Активация на акаунт