Изпитани сайтове за парфюми - януари 2023

• 107 570
  • 708
  •   1
Отговори
# 180
Да, много добра оферта. Вчера го гледах в Елинор и с кода ставаше дори още по-добра цената - 148 лв. и стотинки. 😊

# 181
Разграбен е вече в Елинор.
Аз много му се чудя, но ми е твърде мъжки и засега пасувам.
Докато се начудя вероятно ще е свърши навсякъде, където е изгоден.

# 182
Аз скоро си взех бекъп бутилка, да не вземе случайно да свърши, че ще се "спомина" 🤣 - толкова да ми харесва, мнооого ми пасна! И аз се "минах" леко с цената, но за такава любов всякакви жертви са оправдани, нали?! 🤣😜

# 183
  • София
Здравейте,
Бих искала да споделя и аз, очевидно примамена от ниската цена и положителните отзиви, поръчах и аз Lancome Intense и някакви дреболии за детето от Essence от dodis.bg. Първо парфюма е без пулверизатор /никъде не е упоменато в сайта/ ако знаех изобщо нямаше да го поръчам, освен това нещата от Essence са мостри, които не знам дали ще се използват предвид факта, че ...не изглеждат съвсем нови. Изводът за себе си, който направих е, че евтиното винаги излиза скъпо. Не мога да дам положително мнение за dodis.bg, точно обратното.
И оставям един положителен отзив за www.parfum.bg /парфюмерия Конкорд/ от там си взех Армани Код на перфектна цена и дори с отстъпка, бърза реакция и качествени продукти.

# 184
  • Бургас
Аз щях да се спомина обаче като го тествах Orchid Leather.Ужас голям, моля не го купувайте на сляпo!Някой ще сподели ли моля актуален код за parfium.bg.

# 185
RCV60AO - 10% над 100 лв., лови и намалени.

# 186
mundi, за да няма неприятни изненади, поръчвай само от доказани сайтове и официални разпространители. Другото е руска рулетка Wink

# 187
Флакони и Дъглас де, нали? Хич можете да не пишете, когато някой търси изгодна цена, всички ще си представим линк към някой от тези сайтове, за да си спестите труда. Оревахте целия форум, госпожо. Направо ми е обидно от името на хората, които са си направили труда с години с такава страст и отдаденост да споделят и смилат информация за невежите като нас.

# 188
  • София
mundi, за да няма неприятни изненади, поръчвай само от доказани сайтове и официални разпространители. Другото е руска рулетка Wink
Точно така!!!! Категорично от тук нататък ще го правя!

# 189
Сериозно ли не пише,че са сплаш? Дори на предишната страница е даден скрийншот. Thinking
teta75,моля,много моля спрете да тролите темата.

# 190
Аз щях да се спомина обаче като го тествах Orchid Leather.Ужас голям, моля не го купувайте на сляпo!Някой ще сподели ли моля актуален код за parfium.bg.
Радвам се почти, че има противовес, за който да се закача. Наистина пробвайте предлаганото, ако има възможност от VCA. В личен план не можах да им стана чак такъв фен.
Получих някои неща от Елинор, (които предвид личните ми обстоятелства, може би трябваше да върна чисто процедурно), но не съм възхитена на този етап от полученото . След време може да пиша в другата тема за хорска слава ....Wink

# 191
Да дам и аз едно мнение за dodis.bg. От темата разбрах за сайта и евтините винтидж находки. Вече два пъти поръчвам, понеже съм фен на винтиджа и имам богата колекция от парфюми от последните десетилетия на миналия век. Та парфюмите в додис са си оригинални, един Господ знае от къде ги доставят, цените са смешни и за колекционери сайтът си е супер. Другите неща са ниска топка, наистина.
И да забравя. При мен Ô de Lancôme няма измирисване.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 18:36 от nolii

# 192
За споделените неща от Додис е ясно, че са винтидж и по рецепти преди да бъдат забранени един куп съставки, които просто няма как да се намерят на тия цени (за сравнение същия Hermes Equipage 115 мл върви за над 150 евро в eBay). Просто трябва да се има предвид, че за 20-30 години силата на един парфюм намалява покрай изфирясването на част от съставките и първо заминават връхните нотки. Аз затова реших да върна Equipage, което поне е по-лесно, защото е без целофан - не познавам оригинала, но този стои доста близо до кожата още от началото.

# 193
И какво толкова, че парфюма на Ланком е сплаш? Не е такъв проблем, какъвто го описвате... Парфюма си е находка отвсякъде,не само за колекционери.

# 194
ако някой все още не е поръчал новелистата Simple Smile

https://www.notino.bg/novellista/saffron-whisper-parfjumna-voda-uniseks/
днес я тествах, прекрасна е и съжалих, че я изпуснах преди няколко дни
поправих грешката Simple Smile
пп презентацията също е страхотна

Общи условия

Активация на акаунт