Изпитани сайтове за парфюми - януари 2023

• 107 110
  • 708
  •   1
Отговори
# 660
Нотино вече взеха да ме напрягат с вечните им бъгове.
Сутринта едни поръчват 100 подаръка, следващите 1. Нищо чудно и после да ги откажат и да се оправдаят с грешка.
Nars изобщо не се зареждаха продуктите, сега и рекламата я няма.Код mobile не работеше сутринта за всичко , сега вече гледам работи.Абе изобщо...думи нямам.Винаги нещо не е в ред.

# 661
  • Sofia
Като видях промяната няма да се учудя.
Ако ми откажат подаръците, аз отказвам поръчката. Joy

# 662
# 663
Аз сутринта направих една поръчка и ми добави всипки подаръци. Щях да пусна още една поръчка, но вече ги няма. Ако ги няма подаръците, ще връщам парфюма 😅

# 664
Няколко поръчки на Нотино отказах, защото цената на поръчания продукт изведнъж пада рязко, това ме издразва и аре, отказ.

# 665
# 666
Милен, право в сърцето ме прободе с тези Бакардини - жив и здрав да си и все по-често да те навестяват такива приказни сънища Simple Smile Heart

# 667
Няма да откажат подаръците. Това не е за първи път и винаги всичко било ок.

# 668

Elie Saab Elixir Eau de Parfum

# 669
  • София
Milen, няма ли да сънуваш пак Tauer? Много слабо беше зареждането и в момента имат само 1 парфюм останал.

# 670
Скрит текст:

Разконспирира ме, но Кюркджиян е изключение от всички правила .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 671
  • Стара Загора
Щях да поръчвам Manifesto от Нотино, но като видях как рязко са ограничили подаръците, се отказах. Спестиха ми 160лв. Grinning

# 672
Аз днес се разписах набързо с Olympea Solar/30 мл/60лв,от Нотино.
Отдавна го чакам, а днес тази цена така ме зарадва.
Доволна съм 🙃

# 673
  • София
Цитат на:  link=topic=1511714.msg45941253#msg45941253 date=1675077906
A, za Prada Paradoxe, защо не лови кода? Тя не е в промоция ?

Важи само за посочената в сайта селекция.

За съжаление не лови и част от тези, под които има дадена по ниска цена с код. Включително и по горе показания Бушерон. Трябваха ми няколко бюджетни подаръка и половината, които пробвах не станаха. Също и Брит серията  на Бърбъри.

Като гледам отстъпката се прилага и за тези

Скрит текст:

chilko, точно тези Бърбърита сутринта в 09:00, не ми ги добави, явно са ги оправили по късно. А Бушерон сега видях, че е постван Иконик, при мен не хвана класическия. Няма значение, поръчах други при които хвана, за поръчка от 96 лв. ми начисли една проба от 1,5 мл подарък. Може би сумата ми е малка, но подаръците за които вие споделяте, за мен са химера. Минала седмица пак имам поръчка за 77 лв, без нито един комплимент. Не съм им симпатична Grinning

# 674

Общи условия

Активация на акаунт