Изпитани сайтове за парфюми - януари 2023

• 107 363
  • 708
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, да попитам... Delirium правят ли някога намаления на Kilian?

# 616
  • София
Сещам се за един път миналата година. Марката не участва в промоционални активности, не е вината в Делириум.

# 617
Сещам се за един път миналата година. Марката не участва в промоционални активности, не е вината в Делириум.
.
Само и единствено тяхна е вината. Такъв  е договора им - ограничаващ от към промоции, но с по-високи проценти. Simple Smile

# 618
Shalimar Soufle EDP 90ml за 107€ в tradeinn:

пазарувала съм от сайта - всичко е точно, само че се чака 3-4 седмици за доставка.

# 619
  • Бургас
Някой знае ли това само кутия ли е или има нещо в нея?[
В сайта на flaconi ми излиза с код LUXUS.

# 620
  • Sofia
Мостри трябва да има вътре

# 621
Искам да попитам за сайтове в САЩ, където има добри намаления, братовчедка ми живее там и ще си идва скоро, та, ако има нещо, което да е на сметка да и поръчам да ми донесе.

добавям и че Le Labo доставят всичко за ЮСА безплатно. Както и decantx (пак безплатна доставка, а до ЕУ е към 20€)  за мен за проби и отливки са най-добрите.

# 622
Karen, от кой сайт?

# 623
-20% за регистрирани само днес в galeria.de с код sale20pp
хваща много продукти

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 16:57 от chilko

# 624
  • Бургас
MUGLER Angel Elixir наличен в Дъглас https://douglas.bg/mugler-angel-elixir-conf-70366

# 625
  • Златна Добруджа
Има ли някой личен опит с galeria.de? Четох много кофти отзиви за обслужването им (най-вече за отказани поръчки).

# 626
Има ли някой личен опит с galeria.de? Четох много кофти отзиви за обслужването им (най-вече за отказани поръчки).

нямам опит, но явно има нещо, защото в mydealz препоръчват получаване на поръчките на място в магазините

# 627
Вчера го пробвах в Дъглас. На първо четене не ми хареса, 'мухлив' ми беше първата асоциация.
Ще го пробвам пак.
Утре трябваше да пристигне Montblanc Signature от мейкъп, но отказах поръчката. Пробвах и него-няма такова недоразумение. Мех Tired Face Дебел, сладък,  блудкав и с аромат на мандарина -не, пропускам.

# 628
# 629
  • София
Заредили са The House of Oud тук https://www.parfumi-shop.net/brands/the-house-of-oud.html.
Цените не са от най-добрите. 231 лв. са всички налични без код.

Общи условия

Активация на акаунт