КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 855
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
7,99 са 8 ролки от 4-пластовата

# 451
Четирипластовата е по 160 къса на ролка. А трипластовата е 10,99 лв (актуална цена, преди беше 8,99 лв, после 9,99 лв и сега е 10,99 лв), 10 ролки по 200 къса. Купуваме една от двете от известно време, и двете ме устройват.
А в кой филиал ги намерихте?
Брезовско шосе, Пловдив.
И на Пещерско шосе в Пловдив ги имаше тази вечер бонбоните.🙂

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 21:03 от dolce miele

# 452
Аз изпълних мисията. Взех копирна хартия.
Оказа се , че нямам дълги черни чорапи. Та, днес намерих много хубави и взех . толкова за тази седмица. Чакам новата брошура Wink

# 453
Вече няма етикет за специална цена -50% на одеялата 2 в 1. Може би купонът е важал до 15.01. и просто са махнали по-късно допълнителния етикет при нас. И затова и никой вече няма купон.🙂

# 454
Пелмените обаче не стават хич!
Много обичам пелмени, та взех две кутии. Сега направо ме попари...

# 455
Само бърза справка за цената на боят, която ползвам. Винаги я купувам от ДМ. И така ще е занапред явно Wink
Скрит текст:

НО най- хубавото е, че точно моят номер го няма в никой Кауфланд Wink

# 456
Пийк, ами според мен ще я вдигнат и в ДМ.
Просто големите хран. вериги диктуват масовото потребление за съжаление.
В тях спекулата вирее най-добре и от тях почва- пак за съжаление...
Все пак евро ще се въвежда - как така ще оставят цените, както досега... Я малко да направят екшън предварително, хората да свикнат, че после хич да не им прави впечатление.
А защо не можаха да задържат цените на родното производство и защо поскъпна то, никой не коментира Thinking

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 15:12 от Лайкa

# 457
Ааа, започнаха да говорят днес ..сега събират м-найсе работни групи,да се срещат с представителите на магазините , за да проверяват , как аджеба си правят ценообразуването ....щото хем дават субсидии на производителите, хем поевтиня горивото , а цените скачат ежедневно. И сега , някоя умна глава , се усети ,че с тази инфлация ,не отговарям на критериите за прием на еврото и всичко било от спекулация и свръхпечалба Wink Wink ха ....ама след дъжд -качулка ...хайде сега да направят магически сиренето 10 лв  или яйцата 2.50....Че си го и признават ,че производителите имали свръхпечалби , ама те ( жалните) , видиш ли , се презастраховали( с пари), щото не се знаело какъв ще е точно механизма на компенсации от държавата ( за ток напр.). Т.е. понеже ,не е ясно точно колко пари ще им дадат( а те ще им дадат)  , та да си натрупат парички . За мен трябва да се разгледа по производители, и всеки който е продавал със свръх голяма надценка , не трябва да получава компенсация ...да видим после,дали продукта му ще издържи на  пазара рентабилен. Също така , в други страни , компании ,които получават компенсации , не си раздават бонуси и дивиденти на висшия мениджмънт - само тук може ,държавата да ти дава за да не фалираш и да си рентабилен, а ти да си вдигаш цената на продукта , за да си пълниш джоба с повече парички Cry

# 458
Паули, не следя новини в момета, защото съм с две деца на годинка и две и половина, та както се казва съм в "затъпяващ" период от три години, но пък все пак виждам и знам, че няма как тези цени да не са плод на спекула.
За съжаление виждам, ще просто хората си живеят точно като мен в този ми период, но за повечето той е постоянен и това е...
Въпреки че излизам веднъж седмично, в този сезон, когато съм с двете деца вкъщи, виждам, че досега "скъпите" магазинчета продават по-евтино от големите вериги.

# 459
# 460

Благодаря, Лени! Hug
Има доста неща другата седмица.

# 461
Днес ми се наложи да сравня цените на едно лекарство.
В интернет го намирам за 26 лв, в аптеката се опитаха да ми го продадат за 38 Wink

# 462
За хранителни добавки и лекарства без рецепта отдавна съм се ориентирала към онлайн аптеки.

# 463
Точно това щях да пиша и аз.
Не чак толкова отдавна,  но имам няколко поръчки вече на разни добавки и хомеопатия..
Плюс , че винаги има подарък към поръчката 😁

# 464
Напротив точно с тези цени ще влезем в еврозоната.  Всичко трябва да стане колкото там, заплатите последни разбира се.

Дрогерийните продукти са много по-скъпи в Кауфланд, моята боя за коса също е с 2-3 лв. по-скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт