КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 145
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ви! На шампоана против пърхот с марка Бевола бяха "указанията"...Превели "нашите" хора "шампоан против " и "шампоан против пърхот с лимон"...и дотам.😅 За да се види евентуално и долния етикет, трябва да се отлепи горния...😉 Взех варианта Classic, защото скалпът ми е по-скоро сух (към нормален, но пък косата ми е суха). Реших, че вариантът с ширина  оже да е за мазна коса или скалп... Не можех да снимам, търсих превод иначе онлайн, но не намерих нищо конкретно. Та затова реших да питам тук.🙂
Вчера си взех много приятни кухненски кърпи от биопамук, намалени от 11,99 лв на 3 лв.🙂 Днес видях последна бройка от същите, но в друг цвят за 11,99 лв. Моите кърпи са без етикет и им бяха налепили оранжев етикет 3,00 лв на всяка...Но пък пишеше "комплект от 5 броя кухненски кърпи" и обърнах в имението на касиерката, че трябва да маркира само веднъж. Също вчера си взех и ръкавици за 9,99 лв, черни, спортни- пише, че уж имат светлоотразяващи елементи, но не знам къде точно са. Самата материя е леко лъскава като се освети, но чак рефлектираща не ми се струва, че е...🤔 Но аз ги взех, защото са удобни и с тях много лесно се борави с телефона.
Днес взех манго по 99 ст., кашкавалки по 75 ст. (дъщеря ми ги обожава😍), както и няколко донъта по 65 ст., маскарпоне, прясно мляко, паста за зъби и още няколко дреболии. Биволско (мисля) кисело мляко исках да взема намалено, но само етикет имаше...
Като сте на тема маски за коса...има едни продукти с марка Амалфи в огромни опаковки. Някой ползвал ли ги е, дали стават?🤔

# 571
Отзиви за уреда за стерилизиране има ли?

# 572
Стават, но са било и на по-изгодна цена.
Чукчетата за месо откога са? При нас не видях вчера...

# 573
Отново са ми пуснали купон за - 10% за Кауфланд Горубляне, ако има някои които ще ходи там и иска да спести от покупка да пише и ще му пратя скрийншот на карта.

# 574
Само за софийските магазини ли за тези купони? Някой от провинцията за е получавал подобно нещо?

# 575
Само за софийските магазини ли за тези купони? Някой от провинцията за е получавал подобно нещо?

Купоните са за новооткриващи се филиали или реновирани такива. Досега е имало само за Младост 4, Горубляне и Студентски град. (Само София да).
Вероятно за увеличаване обема на продажби/привличане на клиенти се пускат тези купони.
Оборота от магазина в Горубляне е несравним примерно с магазина на Скопие. Горубляне е и малък квартал де, труднодостъпен с градски транспорт ако нямаш кола.

# 576
От Коледната украса минахме на мартеници вече! Ужас... Grin
Гледайте си касовите бонове, че много грешки стават. Вчера един шоколад, уж намален 54%, ми излезе на редовна цена. Оказа се, че на самия стелаж е позициониран грешно. Върнаха ми парите.
Днес едни овесени ядки от "Корекома", така им казвам на тези артикули с червени етикети Joy, пак на редовна цена, хем аз си го маркирах на каса на самообслужване.
Върнаха ми парите, после на обикновена каса ми го маркираха наново.

# 577
Дева, на касите на самообслужване трябва да закриваш с ръка оригиналния баркод, ако се вижда (понякога не слагат оранжевия стикер върху оригиналния баркод и той все още се вижда). Т.е. трябва да се вижда само оранжевия стикер, за да се отчете намалената цена.🙂

# 578
Овесените ядки бяха, от 5лв. на 75 ст. Simple Smile 500 г.
Възможно е в бързината да съм маркирала редовния баркод, не беше закрит, Долче.

# 579
И в Пловдив имаше 10 % намаление, ако сметката ти е над 25-30 лв., не помня точно, когато откриваха новия филиал на "Васил Левски".

# 580
Дева, това със закриването на редовния баркод го научих от една много любезна служителка. Маркирах кофичка с кисело мляко (със залепен отгоре оранжев стикер с намалената цена), касиерката ми обясни да закривам с ръка другия баркод (независимо на колко невъзможно място се пада), за да се маркира само оранжевият стикер. Хем оригиналният баркод на киселото мляко беше много отстрани и не подозирах, че е възможно под този ъгъл да се маркира редовната цена, но явно устройството все пак  хваща баркодовете и така. Но по принцип е редно да лепят оранжевия стикер за намаление така, че да не се вижда и редовният баркод.
Същата служителка ми обясни как да си маркирам наведнъж и различните артикули от пекарната- а аз досега за всеки вид печиво цъках на "Пекарна"...😄
Маскарпонето ми хареса.😍
Чукчето за месо появи ли се при вас? И за сатърите се оглеждах, но не видях при нас...

# 581
За пекарната знам, с плюс добавям бройки, но тези баркодове ще ги скривам друг път, Долче.

# 582
Имах предвид, че за печивата може отстрани от бутоните да се "превключва" и на други видове печива (за бройката ясно). Но аз по навик за всеки вид печиво си натисках отново "Пекарна".🙂

# 583
А, разбрах.

# 584
Долче, готова си да започнеш втора работа в Кауфланд Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт