КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 177
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Не съм попадала на развалено месо в Кауфланд до сега.

# 556
  • Mostly in my mind
От дълго време месо от Кауфланд не съм купувала, няма и да купувам от там!
Аз също.

# 557
Не съм попадала на развалено месо в Кауфланд до сега.

Аз също.
Пазарувам поне веднъж в месеца месо от там и пилешко и свинско.

# 558
  • оттам, откъдето започва България
Развалено месо и аз не съм купувала от Кауфланд, но кайма няма да купя повече.

# 559
То само като го видиш какво е лъскаво и сляп може да направи разликата с прясно месо от месарница.

# 560
  • София
Каймата в Кауфланд е меко казано отвратителна.

# 561
Никога не бих взела кайма от Кауфланд

# 562
  • София
Веднъж се излъгах и купих кайма от Кауфланд. Беше на промо цена. Всички купуваха по 2 кг. И аз да не остана по-назад купих 1кг. Отврат! Sad И много мазна.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 20:49 от Amiamo

# 563
По дяволите, какво означават trockene kopfhaut и schuppige kopfhaut?!? Защо не са написали и на български (без нужда да махам горния етикет, за да чета този отдолу)?🙄 Вторият шампоан против пърхот е с лимон, ама искам все пак да знам и за какъв тип коса/скалп е...Помощ!🙂

# 564
Едното е сух пърхот, другото е мазен.
Предполагам, че първият е подходящ за малки люспички, а вторият, когато кожата на главата се лющи на големи люспи.
И двата за са пърхот.

# 565
  • Стара Загора
Тази вечер взех маска за коса на Nature of Agiva Hair vege salad с манго, маруля, биотин и пантенол, която е намалена на 5 лв. тази седмица. Разочарова ме миризмата - мирише ми на старо, направо на гранясало, а очаквах нещо много свежо. Не знам дали така си мирише по принцип или на тази нещо ѝ има.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 21:11 от ❇Sisi_91❇

# 566
Тази вечер взех маска за коса на Nature of Agiva Hair vege salad с манго, маруля, биотин и пантенол, която е намалена на 5 лв. тази седмица. Разочарова ме миризмата - мирише ми на старо, направо на гранясало. Не знам дали така си мирише по принцип или на тази нещо ѝ има.
И аз бях купила на предната промоция, сега я отворих заради теб, че ми стана интересно. Мирише по същия начин както описваш.. Явно е така, жалко.. Ще я ползвам все пак де, може на косата да мирише по различен начин.

# 567
Долче къде ги четеш тези указания- снимай.
Принципно за скалп са за пърхот (сух или мазен ) или за дерматологичен проблем ( чуствителен скалп) , за коса са повече видове.

# 568
По дяволите, какво означават trockene kopfhaut и schuppige kopfhaut?!? Защо не са написали и на български (без нужда да махам горния етикет, за да чета този отдолу)?🙄 Вторият шампоан против пърхот е с лимон, ама искам все пак да знам и за какъв тип коса/скалп е...Помощ!🙂
вадиш тИлИфонЯ и в Гугъл натискаш фотоапарата и бам - превежда Wink

# 569
Тази вечер взех маска за коса на Nature of Agiva Hair vege salad с манго, маруля, биотин и пантенол, която е намалена на 5 лв. тази седмица. Разочарова ме миризмата - мирише ми на старо, направо на гранясало, а очаквах нещо много свежо. Не знам дали така си мирише по принцип или на тази нещо ѝ има.

И в Лидл са намалени, но там са 2 бр за 10 лв, то същото де. Отказа ме обаче да взимам. Явно затова са ги напускали по веригите на промо цена..

Общи условия

Активация на акаунт