КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 118
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
  • оттам, откъдето започва България
Относно офертата за -20% за продукти на Брей, която писах, че съм получила на ел. поща. Сега отворих сайта на Кауфланд. Оказа се, че и тя не е индивидуална, а е за всички с кауфланд карта. Smirk

# 631
Взех една опаковка яйца, тя се разтече върху мен.. явно бяха счупени и оставени така.
Взех 3 опаковки , сложих ги в чанта и ги закопчах в стола за кола на детето Wink все пак... Скъпоценни са Wink детето не беше с мен на пазар, така че не трябваше да избирам кой ще бъде закопчан Wink
Взех кафе, снакс, чаршаф с ластик .
Не ми хареса сметката , та помолих касиерката да ме върне обратно в артикулите на касата на самообслужване..ми, нямаше грешка - толкова ми беше сметката. Ег@ти смотаната инфлация. Вземеш заплата, тя заминава за нула време.

# 632
Пийкок, 😅 Така е, ще ги транспортираме до вкъщи яйцата по най-внимателен и безопасен начин...ценни са!🤑
Забравих да пиша, че един млад мъж спокойно и скромно си взе една кутийка с яйца. А как ме изгледа, когато забеляза, че аз взимам всяка от петте кутийки, отварям я да проверя има ли пукнати или счупени яйца, после затварям внимателно и поставям в количката! И после, като видя, че в количката имам пет кутии!😆 Погледът му беше безценен....😃 А в същото време аз изчислявах мислено, че това са примерно 5 яденета за 4 човека...🤪 Малката за норматив си изяжда по 2-3 яйца.😏
Зелето от промоцията е много хубаво, поне в нашия филиал. Взех една зелка, уж най-малката беше, а тя почти 2 кила...😅

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 23:32 от dolce miele

# 633
И моето голямото хапва сварени яйчица. Колкото сваря , толкова може да изяде Wink Понякога малкото изяжда жълтъка , големия  белтъка. Допълват се и в това Wink

# 634
По колко лв. са яйцата?

# 635
Около 50ст. едното. Скъпи са.
Отделно са намалили плътността на пластмасата в опаковките и сега са едни крехки. Само като ги хванеш и се огъват. Същото е и при бутилките с вода.

# 636
  • Сливен
От днес в Б. Л размер яйца на 45ст

# 637
  • Русе
За тази цена е топ качество. Не очаквах, но ми върши страхотна работа. Свекърва ми и тя си я взема.
Някой има ли прахосмукачката робот Ayko?

# 638
annchi , видях , че има сухо и мокро почистване на робота Айко. Ползваш ли и мокрото почистване? Бих искала да си спестя прахосмукачка и стирката след това. Smiley

# 639
От днес в Б. Л размер яйца на 45ст
От утре,не от днес

# 640
Торта "Червено кадифе" на Tasty от любимото с. Чучулигово. Оценка 4/6. За домашна употреба приемлива, за черпане твърдо "не" по личните ми критерии.

# 641
Торта "Червено кадифе" на Tasty от любимото с. Чучулигово. Оценка 4/6. За домашна употреба приемлива, за черпане твърдо "не" по личните ми критерии.

Ако е тази Tasty: ужасна е, по-гадна торта не съм яла.

Тази обаче на TasteIt е уникална Heart

Стана ми лошо обаче като видях цените. Вида с нутелата и маскарпоне беше 10 лв, сега е 16.59 Scream

# 642
  • СОФИЯ
Аз мисля да взема от тази кокосова захар. Не съм опитвала до сега, има ли специфичен вкус на кокос или не? За топли напитки ще ползвам.

# 643
Влизам да похваля тази " Есенна салата"- не е мазна, приятно, леко кисела/маринована. Съдържа гриловани патладжани, печени червени пиперки и моркови, които са хрупкави, а не меки като в Царската( без значение от марката). В понеделник взехме 1 буркан за проба, вчера-6 и днес пак още 6. На ден по един изяждаме трима. Цената е добра в момента. Препоръчвам.
Скрит текст:

# 644
  • оттам, откъдето започва България
Каква е цената, че да знам въобще дали да я търся?

Общи условия

Активация на акаунт