КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 796
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Кафето Чибо го бяха заредили още от събота на местата за промоция. Изключително подвеждащо беше , защото аз не помнех от кога точно е на промоция и грабнах 1 . Но хубавото на касите на самообслужване е , че си следиш спокойно кое колко струва. Та извиках служителката да я питам дали е намалено, оказа се, че не. Днес виждам, че е от тази седмица

Какво те подведе? Намалените неща са с червени етикети, редовните цени са с бели етикети.
Мястото , където беше сложено и липсата на етикет.

# 616
  • Пловдив
Чибо голд беше намалено миналата седмица. ако в твоя филиал е свършило, мястото са заели с кафето, което от др.седмица ще е намалено Wink.

# 617
Някой дали си е намерил кабел за ръчната шевна машина?
Имам адаптор с подходящите параметри, ама накрайникът не пасва. Готино е, че има и тази опция ама така и не успях да открия къде ги продават. В Кауфланд мисля не са пускали или греша?

Иначе си я харесвам. Взех я миналата година, не може да замести голямата, но става за дребни поправки да се спести шиенето на ръка, обаче най-голям минус ми е ползването на батерии.

# 618

Това беше другото ми предположение. В събота нареждат тези чела с нова стока и после вадят етикети за стоката. Щом нещо няма етикет в събота на челно място трябва да светне лампичката, че няма как да е за тази седмица Simple Smile

# 619
Досега не съм виждала да зареждат от събота за другата седмица.
В неделя съм купувала нехранителни, които са за следващата седмица

# 620
  • СОФИЯ
Защо изобщо в магазина има стоки с липсващ етикет? Независимо дали цената е промоционална или не. Да почнат изобщо да не слагат етикети на нищо, чак на касата да се установяват цените Smile

# 621
Това с купоните, които се активират без точки за мен е наченка на персонализираните оферти за пазаруване.
Аз имах миналата седмица за скир. Често купувам скир с или без намаление, защото го консумирам много често заради диетата ми. И хоп... купон за скир.
На касите за самообслужване чак видях, че купонът важи за до 5 бр. и се върнах за още една кофичка.
После у дома синът ми ме смъмри, че трябвало да взема всичките разрешени 5 бр. На другата сутрин проверих дали купонът седи, след като съм взела само 2 бр., но вече го нямаше.
Сега имам 8 купона - Аспазия, кафе на зърна, Циф, праз, био какаов крем, био кокосово брашно, био кокосова захар и киноа.
Ха-ха-ха, засекли са ме, че съм фенка на био, еко ....

# 622
  • Mostly in my mind
Досега не съм виждала да зареждат от събота за другата седмица.
В неделя съм купувала нехранителни, които са за следващата седмица
при нас редовно зареждат в събота

# 623
Имам купон за скир, ако някой иска пращам ти , ние вкъщи не го одбрихме. Но важи до днес.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 21:00 от Пролетно цвете

# 624
  • Стара Загора
Май нищо не засичат, защото аз не съм фен на био-то, поне от Кауфланд нищо био не съм купувала, но ги имам същите купони Laughing

# 625
  • оттам, откъдето започва България
Сега имам 8 купона - Аспазия, кафе на зърна, Циф, праз, био какаов крем, био кокосово брашно, био кокосова захар и киноа.

Същите купони имам и аз, и съпруга ми, но и двамата не сме фенове на био, еко. Аспазия, циф, праз, кафе на зърна не съм купувала от Кауфланд. (само пърленки съм купувала, но отдавна Relaxed)

Не мога да им хвана логиката на купоните. Thinking

Преди малко на ел. поща ми дойде оферта -20% на продукти Брей. (то вие ще кажете дали е оферта, или пак е разпратено до всички) Smirk

# 626
Пърленка, кафе Jacobs и бонбони имам аз. Нито едно от изброените не съм купувала никога. Ако бяха с персонална насоченост, трябваше да имам сладолед, тяхната марка. Kissing Heart

# 627
Газирано, кафе, абразив и праз. Това ми е на мене. Не са ме грабнали, не възнамерявам да активирам нито един купон,  следователно не са персонализирани. А би било хубаво на база на закупените от предишни пазарувания артикули да ни се предлагат атрактивни за нас си неща.

# 628
Аз имам Аспазия, кафе на зърна, циф, био кокосово брашно, праз, какаов крем, кокосова захар и киноа. Нито едно от изброените не използвам, вкъщи имам три пакета кокосово брашно от Билла, беше намалено на 70%. Така и не ми дойде музата да направя нещо с него. Каква е идеята да има купони, които повечето хора няма да използват.
Оставих почти 140лв за 2кг скариди, тава с падащо дъно, барчета, тортила питки,чоризо, капсули спетема, вино nelson cliffs, kinder maxi king, сос за маринати(има доста разнообразие), суджук, топено сирене, гранули котешки и разни дреболии. Имаше и намалено Коколино нектар, любимата ми серия. От ПиЗ взех корнишони, черита, киви голд 500гр.140лв и хладилникът празен като сметнем и че 80% от нещата бяха на промоция.😀
Между другото имаше доооста хора на бризовете, а е понеделник.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 21:02 от Eleonora95

# 629
Е, имаш 2 кг скариди и вино.😛
Аз взех над 3 кг гъби по 1,53/кг, чушки Сиврия по 65 ст./кг, от авокадото на брой, намалени печени бадеми с черупка по под 9 лв/кг, само ме е яд да купувам жълт лук по над 2 лв/кг...🤪 Взех и 5 опаковки от яйцата (50 броя и оак си мисля, че трябваше да взема поне още толкова, че вкъщи свършват много бързо).🤔🤔 Сложих кутиите с яйцата в количката като някаква голяма ценност, учудих се, че е добре заредено с количества. Няма ми поръчали кисело мляко от промото, обаче вече е почти невъзможно да има мляко по 99 ст. и да има и налично на рафта...😵‍💫
Попаднах и на намалена пуешка шунка (100% пуешко месо), 190 грама за 1,89 лв, две опаковки имаше и го взех. Редовната цена е 5,99 лв. Странното беше, че оригиналните етикети отзад бяха отлепени и после бяха сложени и оранжевите стикери.🤔
Взех си и една "четка за прах", която си бях набелязала отдавна.🙂

Общи условия

Активация на акаунт