КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 134
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Само аз ли останах с ненужни купони за дрелки и пирони и лишен от разни калорични наслади? 😅🤐

# 601
Не си само ти.
При нас в квартален магазин олиото 3,20 редовна цена, в Кауфланд 3,99 с карта.Сигурно и другите стоки са така.

# 602
Нямам бургии вече. Simple Smile

# 603
Някой има ли отзиви за този блендер?

# 604
По-скоро е смути блендер. За тази цел става.

# 605
Кафето Чибо го бяха заредили още от събота на местата за промоция. Изключително подвеждащо беше , защото аз не помнех от кога точно е на промоция и грабнах 1 . Но хубавото на касите на самообслужване е , че си следиш спокойно кое колко струва. Та извиках служителката да я питам дали е намалено, оказа се, че не. Днес виждам, че е от тази седмица

# 606
Имам предложени  само 4 купона и то за нищо не стават. Дано пак измислят някоя игра или пуснат някой продукт за 100+ точки, та да ги изхарча, а не да изгарят без нищо.

# 607
Аз имам 11 купона, 4 за които сте писали, а другите 7 са от сряда 1.02.

# 608
Това от Лидъл са го видяли, с “Очаквайте скоро”. Каквото и да правят, не могат да ми грабнат вниманието.
Разбирам с тия купони/ точки/ карти да имахме истински намаления. Примерно хляб за 1 ст. Кашкавал за 5лв/кг, сирене за 3. Тогава имаше смисъл. А сега едно голямо нищо. Че аз от продуктите с червените етикети взимам супер изгодни неща.
Вчера имаше намалено едно кашонче бадеми с шоколад, цялото го взех 😀

# 609
  • София
И при мен няма купони за бургийки, инструменти и рзни подобни... Simple Smile
 Ако някой иска от купоните, които са пуснали сега, да ми пише. Само да ми кажете как става тук с подаряване на купоните. Blush Може би е както при Лидл?!

# 610
Да вземат пример от Лидл.
Сега имам спечелени багета и минерална вода за по 1 ст.

# 611
Кафето Чибо го бяха заредили още от събота на местата за промоция. Изключително подвеждащо беше , защото аз не помнех от кога точно е на промоция и грабнах 1 . Но хубавото на касите на самообслужване е , че си следиш спокойно кое колко струва. Та извиках служителката да я питам дали е намалено, оказа се, че не. Днес виждам, че е от тази седмица

Какво те подведе? Намалените неща са с червени етикети, редовните цени са с бели етикети.

# 612
Новите промоции ги подготвят от събота. Но етикетите са си на редовна цена. В понеделник ги сменят. Това поне отдавна е известно.

# 613
Имам 3 купона с намаление без точки - за кафе, бонбони и пърленка.

# 614
И аз имам поне един купон, който се активира без точки. Тези трите са, но само за пърленката видях, че не искат точки (другите не съм ги гледала подробно).
Зареждат от събота и неделя, да. Но аз съм свикнала да гледам на етикета каква цена пише. Ако са сложили промо цената от събота, тогава вече не е редно да го правят!

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 23:16 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт