Парфюмни размисли и страсти - 280 януари 2023 г.

• 61 976
  • 591
  •   1
Отговори
# 345
Заради ужасния тренд всички аромати да се пишат унисекс. Колко пъти попадам на парфюми, които са чисто мъжки, подлагана. че пише унисекс.

# 346
Носят се без проблем. Интенз Кафе се носи и купува много повече от мъже, отколкото от жени.

# 347
  • София
И аз така мисля. Някаква мода е да се пишат нишови и унисекс.
До сега съм виждала само един мъж да носи Монтале, уф ужас. Нещо не можах да го харесам този бранд.

# 348
Ароматите на Nishane се водят унисекс, но не си представям Hacivat или Fan Your Flames върху себе си, въпреки че ги харесвам много. Предполагам е до кожа, и до индивидуално възприятие. Моят любимец е Nanshe. В абосолютна нирвана ме изпраща този парфюм. Не мога да му се нарадвам, и само него нося в последно време.
Днес ще го разходя в дълбокия сняг. Сериозен аромат, с вълшебна бергамотова пудра в драйдауна. Харесвам и нося и Ani, но Nanshe е моят Nishane.
https://www.fragrantica.com/perfume/Nishane/Nanshe-64093.html

# 349
  • София
Имам малко Hachivat и го нося от време на време. За мен е унисекс. Аз обичам такива чаено пачулени с малко плод.

# 350
Ще попитам по-запознатите от вас- в черната орхидея усещам отчетлива моливна нотка,наред с кожата ( ни кожа, ни молив вътре,но както и да е...). Ужасно много ми харесва и ще я търся и преследвам и в други аромати,но не знам кое я придава. Случайно някой да има идея? Долавям я и в Rosa Ekaterina на Moresque, като там е дори още по-реалистична. А между пирамидите на двата парфюма няма нищо общо.... мистерията на българските гласове 😄

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 13:11 от rocktoberry

# 351
При мен кедърът в ароматите които го включват се проявява винаги като моливна нотка, но Черната Орхидея не ми създава такова усещане.
При мен е силно шоколадова тубероза с малко краставица. Там няма и кедър. При теб ще е от другаде.

# 352
може да е сандаловото дърво, но най вероятно някоя комбинация от акорди.....

# 353
Нотка на прясно посострени моливи има в Catch Me / Cacharel edp.
Много харесвам аромата.

Rose Chant пробвах днес, не ми пасва розата.

# 354
Благодаря! Blush ще проучвам още...
И да ви похваля ей туй чудо:
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Violet/CYCLE-001-61394.html
Страхотно за любителите на пудри и ириси. Наистина много нежно,модерно и прашно:)

# 355
  • София
Преди час си сложих Hacivat и сега изби на "молив". Има посочени кедър, дървесни нотки и пачули.

# 356
Заради ужасния тренд всички аромати да се пишат унисекс. Колко пъти попадам на парфюми, които са чисто мъжки, подлагана. че пише унисекс.

В този ред на мисли, Patchouli Blanc Van Cleef & Arpels for women and men как ви звучи?

# 357
  • София
Пробвай го първо.

# 358
Cycle / Maison Violet ми е голяма любов ♥️
Много хубав парфюм, като го усетя на любимия и ми се подкосяват краката.

# 359
И аз така мисля. Някаква мода е да се пишат нишови и унисекс.

Е, нишовите си имат ясно определение. Те са на производители, които се занимават само с това, а не основната им дейност да е облекло и/или аксесоари и в допълнение да правят и парфюми. Поправете ме, ако греша.

Общи условия

Активация на акаунт