Парфюмни размисли и страсти - 280 януари 2023 г.

• 61 974
  • 591
  •   1
Отговори
# 360
Чудесен кедър с много чай и къпини е Balenciaga B Intense, но не знам дали все още се намира. Останало ми е малко, и ще го довърша като се затопли. Имах 2 шишета от него.
https://www.fragrantica.com/perfume/Balenciaga/B-Balenciaga-Intense-40987.html

# 361
Ако беше към мен, вече пробвах Simple Smile
За мен  клони към по-дамски аромат. Но как ли е за другите?

# 362
Ако беше към мен, вече пробвах Simple Smile
За мен  клони към по-дамски аромат. Но как ли е за другите?
Дамски е и много ми харесва. Околните също одобряват. Има нещо от КМ. Пачулито е такова.

# 363
Имам малко Hachivat и го нося от време на време. За мен е унисекс. Аз обичам такива чаено пачулени с малко плод.
.         
Аз съм голям фен на Hacivat. За мен това е най- сполучливата дамска версия на Aventus. Крийдовската дамска версия е пълна пародия и беше голямо разочарование. От години все се каня са си взема 1000 на Jean Patou и днес най- накрая го направих. Толкова е хубав, алдехиден и евтин.

# 364
Като сме на тема Nishane, не съм имала досега нищо на марката, замислям се за Fan Your Flames. Някой да ме спре или пък насърчи?

# 365
Densi, благодаря за коментара. Heart
Какво е КМ?

# 366
bel, Nishane са много присъствени и специфични и за мен бих казала мъжки, а не унисекс. Fan your flames се харесва много на господата, пушек с кокос. По дамски са Темпфлуо, което е от сорта на Либре, Зенне (осемдесетарски малини) и Hundred silent ways, рафиниран блек опиум със супер ванилия. Генерално са малко остри и не въздушни, повече плътни отколкото елегантни, не са точно моите

# 367
  • при морето
Като сме на тема Nishane, не съм имала досега нищо на марката, замислям се за Fan Your Flames. Някой да ме спре или пък насърчи?
Прекрасен е,за мен това е най-добрият Нишан!Изумително съчетание от кокос,ром,тютюн и др.благинки.Много присъствен!

# 368
Благодаря за бързите отговори. Аз точно плътни парфюми харесвам. Огледах ги другите и по пирамида не ми се сториха чак толкова интригуващи, затова любопитствам за Fan Your Flames. Не ми пречи, че е унисекс.

# 369
Бел, тествай! аз го харесам на мъжа ми, има мацки, на които би им стоял, ама за мен си е мъжки. Подобни аромати са Jazz club, Back to Black. Сладък и сух едновременно, силен аромат на тютюн и много сух, почти пепелен кокос

# 370
Прочети ревюто ми, ако искаш. То е най- четеното, заедно с това на Бакара.
Много е хубав, много. Но за някои хора е доста мъжки. Аз го нося от години и винаги ми носи голямо удоволствие и комплименти. Винаги ме питат с какво съм, защото е необичаен.

Селма, КМ е Коко Мадмоазел Шанел ЕДП

# 371
  • Стара Загора
Има ли някой, който е поръчал Novellista Rose Chant от Нотино? Розата доминираща ли е?

# 372
Днес го тествах, не ми допада. То някак не е точно роза. Иначе цената му е много добра, но мисля не става....

# 373

Селма, КМ е Коко Мадмоазел Шанел ЕДП
Ааа... ок Simple Smile
Да, и за моя нос има общо.

# 374
Благодаря за бързите отговори. Аз точно плътни парфюми харесвам. Огледах ги другите и по пирамида не ми се сториха чак толкова интригуващи, затова любопитствам за Fan Your Flames. Не ми пречи, че е унисекс.
Моят скромен съвет е да не се подлъгваш по пирамидата.
На теория звучи убийствено, но на практика всичко хубаво трае около половин час, след което е доста мъжествен мъжки аромат.
Купих го насляпо, мъчих го 4-5 пъти, накрая го разкарах. Драйдаунът просто ме убиваше.

Общи условия

Активация на акаунт