Парфюмни размисли и страсти - 280 януари 2023 г.

• 61 848
  • 591
  •   1
Отговори
# 510
Честито на рожденичките и от мен! Да са живи и здрави и винаги добре парфюмирани 😊

Аз за днес избрах Black Saffron Byredo, разносвам го защото ми е в списъка за съкращения и да реша дали да си остане там :Р

# 511
  • София
ЧРД Bright Crystal Flowers Tulip

Желая ти много щастие, здраве и безброй парфюмни любови с калибър Mon Smiley ChampagneTropical DrinkBirthdayBalloon

# 512
  • Бургас
Благодаря на всички парфюмни дами и господа за пожеланията.Да ви се връщат тъпкано.Heart ExlBlue Heart Парфюм за днес Коко Мадмоазел ЕДП.Animal Heart Eyes Cat

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 18:29 от Bright Crystal

# 513
Честит рожден ден, Брайт! Романтична и уханна година ти желая!

Днес реших да си припомня една лавандула в която  се влюбих през зимата на 2015, носих през лятото на 2016, че и на Корфу го заведох.....И на връщане,  на летището взех че се влюбих в Dahlia Divin Le Nectar и Valentino Donna Aqua, и горкичкия потъна в забвение. Joy

За Бърбъри Брит Ритъм става дума. Страхотен захарен портокалов цвят вади през зимата, с лавандула за украса. Комфортен, ежедневен, и леко подсладен. Добре че не го махнах. Нито е перилен препарат на моята кожа, нито бебешка пудра, както пишат във Фрагрантика. След 3 отгледани бебока, знам какво е бебешка пудра, и при мен я няма.
Не купувайте на сляпо и без проба.
https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Brit-Rhyth … -Women-22839.html

# 514
Честита дa си !🥰

# 515
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus:hibiscus:Bright Crystal, честита бъди! Щастие, любов и мноооого прекрасни парфюми ти пожелавам! Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 516
Някой дали е ползвал Burberry Brit Sheer 2015, ако може до сподели като трайност как е. Хареса ми  аромата, но ме спира това, че е тоалетна вода

# 517
Bright, честит рожден ден и от мен! Здрава, щастлива и ароматна бъди!🙃

Аз днес бях и все още си го усещам с Love don't be shy.

Може ли някой да ме посъветва в един труден избор. Много се колебая за.летен парфюм между три парфюма на Xerjoff - Accento overdose, Erba pura, Cruise del sur 2. Първите два ми носят подобен вайб, а третият ми е много вкусен, но лятото не знам дали не е задушлив. Моля, ако някой има преки впечатления да сподели. Решила съм да се възползвам от 30%отстъпка за рожден ден, които дават в Belodore.😀

# 518
Честит рожден ден, Bright Crystal! Flowers Four Leaf Clover
Не само Карат Картие, но поздрав за истинските карати в същността  ти!
Днес, както и последните дни разносвах Agatha (по отзив в другата тема). Той е всичко което не харесвам, сладък, опушен ориенталец, но толкова добре балансиран, че почти ми е за всичко към момента...

# 519
  • The Evergreen State
Честит Рожден Ден Брайт Кристал, с пожелания за много здраве и шастие!

Красивата снимка на Дез ме подсети за Мон Герлен, ще го пръскам тези дни.

# 520

Може ли някой да ме посъветва в един труден избор. Много се колебая за.летен парфюм между три парфюма на Xerjoff - Accento overdose, Erba pura, Cruise del sur 2. Първите два ми носят подобен вайб, а третият ми е много вкусен, но лятото не знам дали не е задушлив. Моля, ако някой има преки впечатления да сподели. Решила съм да се възползвам от 30%отстъпка за рожден ден, които дават в Belodore.😀
Ерба пюра е супер душлива лятото.
Последния може би най- добре.
Кога се вземат тези 30% в Белодоре? Да се възползвам и аз?!😀

# 521
30% като станеш член и си изкараш карта, и дойде рождения ден. Един месец след датата на ден дена важи.
Аз изпуснах тази година с моя Sad

# 522
Зависи какво ти харесва в Круз дел Сур 2,защото през лятото плодовата част, т е манговия млечен шейк отлита за 20 минути, после остава типичната зержофска база.
Ерба Пюра лятото я носи  мъжа ми, на него мускуса не е чак толкова пробиващ, на мен ми е труден лятото, малко ми идва в повече
Аченто оувърдоуз бих избрала, достатъчно присъствен и сочен, дори и в най-топлото.

# 523

Ерба пюра е супер душлива лятото.
Последния може би най- добре.
Кога се вземат тези 30% в Белодоре? Да се възползвам и аз?!😀
Densi, като си купувах парфюм от там ми казаха, че мога да стана член. Направиха ми с тази карта 10% отстъпка от покупката в момента и казаха 30% отстъпка при покупка на един артикул за рождения ми ден. Определено си струва.
Благодаря за мнението за Xerjoff. И аз мисля, че ще ме души Ерба Пура. Тя много ми прилича на Кирке без толкова силен мускус, а него го нося само зимата. Ама гледам, че във Фрагрантика за лятото я числят, та се обърках.
Солена луна, точно манговия шейк ми харесва. И на мен ми се стори, че той бързо изчезва, но от един фъс на китката не можах да преценя добре. Благодаря ти за помощта.

# 524
Момичета и момчета, аз открих топлата вода и искам да споделя Joy
Когато съм се пръснала с някой непоносим парфюм, после си намазвам китките с много плътен мазен крем за ръце със силен аромат. Ако не е достатъчно, мия със сапун и мажа пак. Парфюмът не изчезва напълно, но почти не се усеща.

Общи условия

Активация на акаунт