Парфюмни размисли и страсти - 280 януари 2023 г.

• 62 408
  • 591
  •   1
Отговори
# 495
Densi, честит рожден ден и от мен! Много здраве и страсти ти желая-парфюмни и не само! И благодаря за вдъхновението, което носиш!

Аз днес извадих един позабравен мой любимец Chanel Gabriele. Купувах го още когато излезе, та е като добре отлежало уиски.😀 Определено ми донесе радост.

# 496
  • Враца

Днес попаднах на най-странната пирамида...

Anarchist A- Toskovat' ?  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

и аз съм го разглеждала с интерес, но мненията отдолу не дават никакъв отговор Simple Smile

Този, също ме радва Simple Smile Simple Smile Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Demeter-Fragrance/BBQ-46625.html

densi, много щастие, здраве и добрините които си направила - по три да ти се върнат! Heart
Благодаря ти, че винаги си била готова да съдействаш, да ме посъветваш и да ми помогнеш през последните 12 години, през които ни събира парфюмната ни страст.
Честит празник и бъди щастлива! Heart

# 497
Здравейте!
Ще нося...
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/La-Petite-Robe-Noir … ntense-39157.html
който е любим на Bright Crystal, a тя днес е рожденичка! Purple Heart
Бъди щастлива, мила Bright и имай прекрасен ден и празник! Blue Heart
А вие какъв аромат избрахте, за един от малкото зимни дни дотук?
Желая хубав ден на всички!

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 10:29 от Magda Dimitrova

# 498
  • Пловдив
Честит рожден ден момичета Денси и Брайт, бъдете винаги така заредени с позитивна енергия и ви пожелавам много парфюмни открития и хубави емоции, бъдете здрави🎂🍀💓

# 499
Честит рожден ден на Bright Crystal!

# 500
Честит рожден ден, Кристал! Все така сияйна!
Още не съм избрала с какво ще съм, вчера сложих за втори пътMorph DISUMANO , https://www.fragrantica.com/perfume/Morph/Disumano-76559.html
който уж много харесвах, но не го изтърпях. Доста е силен и на края на деня вече ми беше непоносим, още го усещам и се чудя с какво да го неутрализирам

# 501
Честит рожден ден и от мен! Желая здраве, щастие и спокойствие!
Аз днес съм с този екземпляр:
https://www.fragrantica.com/perfume/Majda-Bekkali/J-ai-Fait-Un-R … -Clair-31061.html

# 502
Честит рожден ден и от мен! Желая здраве, щастие и спокойствие!
Аз днес съм с този екземпляр:
https://www.fragrantica.com/perfume/Majda-Bekkali/J-ai-Fait-Un-R … -Clair-31061.html
разкажи малко, че му се чудя отдавна

# 503
Честит рожден ден, дами...Прияде ми се торта.....
Аз днес съм с Black Phantom - Kilian. Свекървата ми е на гости и с него се напръска и реших, че просто няма смисъл да се бием с него Grinning Обаче пък исках да пробвам някакви неща и ръцете ми миришат, съответно и аз, като парфюмериен магазин.
Пробвахте ли мострите на MRZMA? Аз си поръчах и засега ги пръснах на листчета(реших, че ако напръскам краката ще е прекалено Grinning). В сетчето има четирите(ZLOBA, NAGLOST, NESTABILNOST, ZAVIST). На мен ми харесаха. Завист май най-много. Не знам дали няма да ги объркам сега, защото не надписах листчетата, ама Злобата ми напомни на More Than Words Xerjoff, напръсках и него да видя колко са близки... доста. More Than Words e по-неприятен на лист за мен. Злоба е като него след като кожата ми го преработи и без уд. Наглост ми напомня на Черна орхидея. Нестабилност също носи вайба на нещо на ТФ. На мен ми харесват на първо четене, нямам търпение да ги понося. Като Завист има потенциал да влезе в списъка със следващи покупки. Ще видим, ще видим...

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 15:04 от MarianaP

# 504
Честит Рожден Ден, Bright!
Здраве и радости! За мен си от най-ценните кристалчета във форума! Благодаря 🌺

# 505
Привет отново! Ами, какво да кажа - изпъква като чист,леко сапунен флорал. В началото е много кремест и нежен, като аромат на някаква козметика за чувствителна кожа. После се намесва рязко нещо по-остро. Леко генеричен, дизайнерски цветен аромат се долавя. Може и жасмин да е. След още половин час става хартиен в добрия смисъл. Намек за  ксерокс, бих казала Grinning и после утихва в това,с което започна - скъп сапун и цветя. Но всичко това не стои като пачуърк, добре смесено и монолитно стои. Хубав, класен и нежен парфюм. Нито топъл, нито хладен.

# 506
  • Sofia
Честит рожден ден, Денси (на мъничка патерица) и Брайт! Да сте здрави и щастливи, момичета!
Днес и моето момче има рожден ден и макар и да става само на 14, определено има отношение към ароматите, явно върви със зодията Trollface

Днес се издокарах с Iris de Syracuse Boucheron, не съм го слагала мнооого отдавна, а той в това време е толкова красив и гушлив...

Мерак ми е да пробвам новия Black Opium, гледах ревюта и макар да не харесвам нито един досега достатъчно, този изглежда много интересен и най-вече различен от линията. Поне така твърдят пробвалите го. Някой да знае кога се очаква тук?

# 507
Честит рожден ден, Bright Crystal!:revolving_hearts:
Здраве, любов и късмет ти пожелавам.
Днес сложих Опера Ксерджоф, разкош е!

# 508
Честит рожден ден ,Брайт!
Жива и здрава и много много щастлива!🌹🌹🌹❤️❤️❤️

# 509
Честит рожден ден, Bright Crystal!
Днес отново нося Moulin Rouge, красив в студа. За музикален фон мисля, че би му подхождал тембъра на Тина Търнър.

Общи условия

Активация на акаунт