Парфюмни размисли и страсти - 280 януари 2023 г.

• 62 412
  • 591
  •   1
Отговори
# 480
Пробвала съм го отдавна, но за съжаление е доста жасмин и почти никаква смокиня при мен....
Дами, имаме ли мнение за Olibanum. Разглеждах из немско преди, сега видях, че са се появили в Елинор, някой с впечатления?

# 481
Mikaaa, Figues & Argumes Lancome, за мен е много красив, елегантен и женствен парфюм. Искрящ, заради цитрусите, сладък от смокинята и жасмина, много добре "премерен" и луксозен. Има топлота, същевременно и малко хлад...Всичко в него е деликатно и съблазнително. Влюбих се и не ми трябваше много време, за да реша че е прекрасен!

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 15:11 от Magda Dimitrova

# 482
Благодаря ви, дами! Клоня обаче към мнението на Солена луна, на мойта химия всичко белоцветно винаги "изскача", няма значение жасмин, тубероза, портокалов цвят - само те се усещат Sad Но ако намеря някъде да тествам ще се възползвам.

# 483
densi честит рожден ден! Да бъдеш много здрава, щастлива и само сполучиливи нови парфюмни открития! 💐

Аз съм в парфюмно затишие напоследък и не пиша. Пръскам си Black opium и една мостричка на Mancera Coco vanille. Първия път ми напомняше на ароматизатор😂, но върху моята кожа е много, много кокос.

# 484
Честит рожден ден Денси жива и здрава и много много щастлива!🌹🌹🌹❤️❤️❤️

# 485
  • The Evergreen State
Честит Рожден Ден Денси! С пожелания за много здраве и щастие!

Тези дни пръскам Коко Мадмоазел Интенс. От много дълго време го бях забравила, но ми дойде тези дни музата за него. Прекрасен е и всеки път получавам комплименти. Може би най-шлейфовия парфюм който познавам (заедно със Шанс).

# 486
Честита да си, Денси! Здраве, щастие и запознанства с интересни благоухания ти желая! Flowers Rose

Завършвам месеца с 3 дъна (Mahora, Dahlia Divin Le Nectar и Ambre Sublime), също както и декември (Mandorlo di Sicilia, Z&V This is Her и LVEB Intensement). Сега ще нося предимно нови придобивки, но планирам още 3 дъна през февруари на почти довършени бутилчета ( La Nuit Tresor, L'interdit Rouge, La Panthere Legere). И трите са идеални за сезона, и ще си вземем сбогом подобаващо.

# 487
Денси, ЧРД желая ти много години парфюмни и не само парфюмни радости. Бъди здрава, щастлива и много обичана. Gift Heart

# 488
Честит рожден ден, Денси! Здраве, щастие и много любов ти желая!

# 489
Честит Рожден Ден, Денси!
Благодаря за времето и енергията, които споделяш с всички нас! Бъди здрава и щастлива!

# 490
  • Стара Загора
Честит рожден ден , Денси ! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Пожелавам ти много парфюмни приключения !

# 491
Някой дали има лични впечатления от мен бранда New Notes?

# 492
Денси честит рожден ден!
Днес попаднах на най-странната пирамида, но определено ми се иска да го пробвам този парфюм от чисто любопитство, едва ли ще го купя. 😁

# 493
Честита да е Денси!
Днес за пръв път останах шокирана от разминаване между пирамида и реалност. Става дума за House of oud - The time.  По описание съдържа лайка, чай, цитруси,зеленийки. Нищо ама нищо....ама нищо Grinning подобно. Тлъст ориенталец, тежък, сладък,силно смолист и амбров, гарнирани с подправки и мед. Уот дъ фак Sad остави ме тъжна този парфюм...

# 494
Честит рожден ден, Денси!
Да си жива и здрава и ти пожелавам всичките ти парфюмни, а и не само желания, да се сбъднат 🎉🎊🎉🎊🎉
Весел празник! 💐💐💐

Общи условия

Активация на акаунт