Кралски работи и клюки - януари 2023

• 148 234
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 1 470
Максито никъде не я видях в тия класации.

Иначе ако се погледнат във взаимовръзка и другите две за най-много нови и най-висока средна цена на дреха излизат интересни резултати.

Но пак, как така Максима я няма в нито една десятка с нейните скъпи палта или я пропуснах?

# 1 471
  • Някъде там
Никак не я виждам Олимпия да е била с Хари или с който и да било принц от действаща монархия. Тя изглежда доства светски тип мацка.
В момента има ли приятел ?
Ули, дейлито са преписали части от сайта който аз сложих преди време.
Има я Максима, но тя тази година не помня да е купувала нова наметка.😀

# 1 472
А, мерси, Давиз, да, забравих да уточня, че в десятката я няма. Там май Беа беше последна с 77к или там някъде, та Максито с нейните 72к няма шанс Simple Smile

# 1 473
О, много беше интересно това за Летисия и Мари-Шантал. Втората ми е доста неприятна и някак не ме учудва, че е влязла грубо на Летисия, както и че може да и завижда, че е действаща кралица.
Мария Олимпия също ми е антипатична, но пък се облича доста стилно, браво.
Виктория е с прекрасна рокля на последните снимки.

# 1 474
  • Някъде там
Честита да е Ингрид-Александра.Става на 19 години.
Дано пуснат нова снимка.

Роклята на Вики е страхотна, защо трябваше да си разваля  хубавата визията с този черен чорапогащник.
Бижутата на всички много красиви.
София е с хубава рокля но някак странно ми изглежда.

Скрит текст:

София-бижута

Виктория-бижута

Максима в Давос. Вече я има в цял ръст. Не очаквах този широк панталон да стои добре, но ми харесва

# 1 475
Разказаното от Хана само потвърждава, че няма нищо ново под слънцето. И в монархиите включително 😉

# 1 476
На София мъжът й какъв е красавец, като актьор е Simple Smile

# 1 477
  • Sofia
На практика София е щяла да бъде бъдещата кралица, ако не са променили закона в Швеция. Откакто разбрах този факт, че законът е променен при роден вече наследник, ми е интересно да ги наблюдавам. Карл Филип не дава признаци на ревност, поне външно и всички изглеждат задружно семейство.

# 1 478
  • Някъде там
А дали щяха да позволят еротичен модел и риалити звезда, да стане кралица🤔?

Новите снимки на Ингрид с които ѝ честитят  от страницата им.
Прекрасно слънчево момиче ❤️

# 1 479
Шведите щяха без проблем, според мен.
Но под чертата късмет е имал и децата му и те. Там също решиха да са неработещи нали?

# 1 480
  • в сърцето на един мъж...

Е Мете е не по-малко "скандална" Simple Smile

# 1 481
  • Някъде там

Е Мете е не по-малко "скандална" Simple Smile
Конкретно за Швеция се чудя, дали биха позволили. Не правя сравнения с други монархии.
Всяко кралско семейство има свои правила, традиции и виждания, извън общите.
Мете е от друга монархия, това че там са позволили не означава автоматично, че и в другите биха го направили.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 12:13 от daviz

# 1 482
  • Пловдив
Как точно са променили закона? Стана ми интересно Simple Smile

# 1 483
Наследява първородния ,дори жена да е, но е бил роден вече втория, бебе ,но наследник.

# 1 484
  • Някъде там
Как точно са променили закона? Стана ми интересно Simple Smile
Писахме го по-напред в темата, но ето го накратко, с гп от шведски:
Престолонаследникът Виктория е родена като принцеса Виктория на 14 юли 1977 г. Тогава шведският Риксдаг започва да подготвя конституционна поправка, така че най-голямото дете да наследи трона.
Преди законът да влезе в сила, крал Карл XVI Густав и кралица Силвия имат друго дете през май 1979 г. Детето е момче, така че Карл Филип е роден престолонаследник.

Когнатично наследяване се нарича, когато и мъжките, и женските потомци могат да наследят кралска титла, но синовете имат приоритет. Пълно родствено наследство се нарича, когато най-голямото дете наследи трона, независимо от пола.
Швеция получи пълно родствено наследство на трона през 1980 г.: Карл Филип загуби титлата престолонаследник и Виктория стана престолонаследника.

Общи условия

Активация на акаунт