Кралски работи и клюки - януари 2023

• 148 199
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 1 590
Скандинавска работа, всички заедно в името на благото на детето. Simple Smile

Скрит текст:
Първи учебен ден

И бащата с новата си съпруга, царицата на персийските килими - Селин Мактаби.

Ооо, много е готин първият мъж на Мете. Heart Eyes Типичен скандинавец.

# 1 591
Принцеса Ан и вицеадмирал сър Тим Лорънс се срещнаха вчера с Алар Карис, президента на Естония и съпругата му Сирие Карис в Кадриорг, Естония.

Разменили са и официални портрети

# 1 592
Докато сме още на тема Мете, попадна ми една много хубава нейна снимка, като елф е тук:

# 1 593
Магнус пък как е взел най-некрасивите черти и на майка си и на баща си Simple Smile

# 1 594
  • София
Точно пък Мери си изглежда на 50, на колкото е. И изобщо не се вижда да има пластики. Може да има някакви процедури, ама не е рязано.
Но те процедури и 40 годишните имат, пък понякога го докарват на 50.

# 1 595
  • Някъде там
Както Hannah вчера писа Шарлийн днес става на 45 години.

Тя няма наследствени тиари, но има две проектирани специално за нея, по поръчка на Алберт.
 Diamond Foam Tiara

Скрит текст:
Тиара от "диамантена пяна" Bäumer!
Съставен като спрей от 60 карата диаманти в бяло злато, като най-големият диамант е цели 8 карата, морската тема на тиарата от диамантена пяна е подобна на Oce an Tiara на принцеса Шарлийн , подходяща за бивш олимпийски плувец. Парчето може да се разглоби, за да се оформи голяма или по-малка брошка, или дори на по-малки части които може да се носят от двете страни на главата.
Ocean Tiara

Скрит текст:
Проектирана и създадена от Van Cleef & Arpels, официалният бижутер на Княжеството, по поръчка на принц Албърт преди сватбата им през 2011 г., тиарата почита нейния произход като плувец, преминал от бреговете на Южна Африка до бреговете на Монако, и се състои от кръгли елементи, които имитират водата и пяната на океана. Предлага се с чифт обеци и може да се носи и като колие.

# 1 596
  • Някъде там
Точно пък Мери си изглежда на 50, на колкото е. И изобщо не се вижда да има пластики. Може да има някакви процедури, ама не е рязано.
Но те процедури и 40 годишните имат, пък понякога го докарват на 50.
Напълно съгласна.Разликата  в лицето си е видима. На 40 години  обаче с четири деца, две от които близнаци на година е изглеждала повече от добре. Свежа и усмихната.
Стила, излъчването, осанката, походката, фигурата и стойката обаче, не са се променили. Все така добре изглежда. 

На 40

На 50

# 1 597
Според мен в първите и години като принцеса, е изглеждала невзрачно и доста по-възрастна. После от двореца са се постарали да я лъснат.
Не ми изглежда като 30 годишна.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 12:47 от Tinо

# 1 598
  • в пералнята
Според мен прилича много на Кейт на тези снимки.

# 1 599
И аз намирам голяма прилика в някои снимки 🙂

Чудна, прекрасна Шарлийн!

# 1 600
  • Някъде там
Колко са доволни възрастните хора, от посещението на Стефани, Гийом и Шарли.
Чудесна традиция си изградиха.

Скрит текст:

Новогодишен прием за дипломати в Испания.

# 1 601
Кейт от днес.
https://www.instagram.com/p/Cn1kTddMAgt/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
 Нещо прическата ѝ ми е прекалено скучна в последно време, дано я смени малко, идва ми прекалено дълга и сплескана без никакви стъпала.

# 1 602
  • София
Принцесата на Уелс е разговаряла с експерти от академичните среди и науката в замъка Уиндзор тази сутрин.
Изискана и стилна на работна среща.
А обстановката в Уиндзор е великолепие! На клипчета се виждаше повече.

# 1 603
# 1 604
  • София
Има нещо такова при Мери, изглежда по-възрастна от възрастта си  като млада, но пък сега си изглежда като за годините и даже младолика (сравнено с Матилде, примерно) и предполагам няма да се промени съществено и в следващите 10 г - това ми изглежда като плюс.

Общи условия

Активация на акаунт