Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 109 908
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 1 590
  • In transit
Звънче, и при нас(във Варна) имаше от питките и сиренето, за които питаш. Това сирене хубаво ли е? Ако някой го е пробвал?

# 1 591
Здравейте! По-назад имаше питане за парната четка, но не видях отговор. Възобновявам питането: върши ли някаква работа? Скоро бях в един магазин за техника и един от консултантите ме отказа, като ми обясни, че за нищо не ставали. Реших да не рискувам с по-скъпа, та ако някой има впечатление, моля да сподели! Благодаря предварително!

# 1 592
Суровият свински суджукXXL опаковки ( над 2 кг) е намален на 5,99. Нападайте Simple Smile

# 1 593
Крема за мазане с чедър и гауда хубав ли е? И могат ли да се комбинират двата вида за 2 на цената на 1?

# 1 594
Крема за мазане с чедър и гауда хубав ли е? И могат ли да се комбинират двата вида за 2 на цената на 1?
Аз комбинирах два вида и ми намали и двата наполовина.

# 1 595
  • In transit
Хубави са, ако харесваш топени сирена за мазане.

# 1 596
За парната четка да дам отзив.Лятото взех за приятелка,която има магазин за дрехи и като разопакова и слага на закачалки ги минаваше с тази четка.Ползваше си я постоянно,когато не я изчакваше достатъчно капеше,но после и схвана тънкостите и нямаше проблем.

# 1 597
  • Пловдив
Здравейте! По-назад имаше питане за парната четка, но не видях отговор. Възобновявам питането: върши ли някаква работа? Скоро бях в един магазин за техника и един от консултантите ме отказа, като ми обясни, че за нищо не ставали. Реших да не рискувам с по-скъпа, та ако някой има впечатление, моля да сподели! Благодаря предварително!

Не са ви излъгали, ще си дадете само парите.

# 1 598
Парната четка от брошурата и аз не я одобрих (върнах я още преди да и' разбера тънкостите🙂). Обаче после си купих от вертикалните парни четки SilverCrest и тя е чудесна!😍
*Виждам, че и при парните четки е спазена "модата" да струват с 10 лв повече, моята я купих за 25 лв през юни 2021 г...

# 1 599
  • Буркина Фасо
Някой успя ли да разбере тигана за палачинки от какъв материал е направен? Нито на опаковката е посочено нито в брошурата. Стори ми се тежък за алуминиев тиган.
То понеже и на чугунените им тенджери не пишеше да са такива, се чудя дали и тиганът не е чугун. Ето отдолу а самият тиган, на мен нищо не ми говори.

колко градуса са написани на дъното ?

# 1 600
Макс 230 градуса.

# 1 601
  • Sofia
Браво, Морена!  Да ти е жива и здрава дъщерята, да хапва палачинки!  И на мен ми се приядоха .
Благодаря!  Забравих да кажа... събрах по дребните боровинки, да не трябва да ги режа и е страхотно като сдъвчеш боровинка и тя се пръска - страшно приятно и свежо.  Та направи си ги, няма нужда от специален тиган. Simple Smile

Бонго, Долче ти е казала са градусите на тигана (такива снимки гледам на телефона, за да увелича) ... ама ми е странно за уред на котлон... че от къде да знам колко градуса са.

# 1 602
  • Буркина Фасо
чуденката,  доколкото я разбрах, беше тиганчето от алуминий ли е или от чугун ?
чугуна издържан на доста по-висока температура от посочената на снимката. по това може да се ориентира
човек донякъде.  аз моят чугунен го сезонирам на 230-250 гр.   поне толкова ми "вдига" фурната.
а и по тежината може да се ориентира човек.

# 1 603
  • Ст Загора
Ще помисля.  Аз нямам за кой да ги правя . Нямам деца.  За себе си не ми  се занимава.  Мм мн не обича такива неща.

# 1 604
  • Асеновград
Браво, Морена!  Да ти е жива и здрава дъщерята, да хапва палачинки!  И на мен ми се приядоха .
Благодаря!  Забравих да кажа... събрах по дребните боровинки, да не трябва да ги режа и е страхотно като сдъвчеш боровинка и тя се пръска - страшно приятно и свежо.  Та направи си ги, няма нужда от специален тиган. Simple Smile

... (такива снимки гледам на телефона, за да увелича) ...
Десен бутон върху снимката и това правиш :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт