С какво ви дразнят етървите?

• 23 002
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
Прави ми впечатление, че всички около теб са лоши, само ти си бяла и добра.

Кой казва, че съм добра?! Ако бях все за някой щях да съм достатъчна - уви не съм. Свиква се, кво да се прави.
Но за уважение от свекъри дума не може да става. Въобще не ми пука какво мислят за мен. Ако толкова ме мразеха до сега да го бяха навили да се разделим. Имат достатъчно влияние върху него.

# 226
А защо се срамуват родителите ти от теб?

Защото са токсични хора израснали в токсични семейства. Няма как да станат други.

Това ли е оправданието ти? Ти си токсична, защото си израснала в токсично семейство, родителите ти и те са израснали в токсични семейства и т.н. назад по веригата до началото на света?
А защо не опиташ да я прекъснеш? Съвсем ли отричаш свободната воля и това, че човек сам си кове съдбата, а не зависи само от външни (зли) сили?

# 227
Много,много тъжно.Млад човек с толкова отрицателна енергия!

# 228

Кой казва, че съм добра?! Ако бях все за някой щях да съм достатъчна - уви не съм. Свиква се, кво да се прави.
Но за уважение от свекъри дума не може да става. Въобще не ми пука какво мислят за мен. Ако толкова ме мразеха до сега да го бяха навили да се разделим. Имат достатъчно влияние върху него.

То и това време може да дойде.

# 229

То и това време може да дойде.

И да дойде. Цял живот съм се оправяла сама. Пак ще се изправя. Не ми пука особено. За момента ми е важно финансовият поток да не спира. Другото не ме интересува.

# 230
Започва да става наистина отвратително вече.

# 231
  • София
Чуждия финансов поток, да бъдем точни.

# 232

Не е чужд, колкото и да ти се иска - аз не съм легнала на неговите пари - работя все пак за разлика от сестра му.
Ако бях такава мърла като нея, родителите му отдавна да бяха дали тон да ни разделят (обаче, нали собствената дъщеря е мърла, там не е проблем). За това се мъча да не съм.

# 233
Скрит текст:
Ариел просто завижда на сестрата на приятеля си защото според нея живее по-лесно и много хора я обгрижват. Ето, и приятели има, щом близка приятелка я е уредила на работа, родителите и брат и са зад нея, а
Ариел се е блъскала сама
Скрит текст:
и прави много компромиси за тая връзка,
Но сестрата не и е виновна. С какво ще помогне, ако и тя опъва, тя не взема нищо от тебе, такъв и бил късмета просто. И да и завиждаш и да я мразиш само ти се тровиш, а може и съвсем да се изпокараш с приятеля и семейството му, защото явно те държат на нея, пък и кръвта вода не става. В това няма нищо ненормално, напротив, ненормално е да ти идват някакви извратени мисли за най естествени отношения между братя и сестри.

И това не е. Винаги е била улеснявана, винаги са ѝ наливали средства.
Едва ли има друг потребител в темата, чието образование да е платено от гадните свекъри.

# 234
Все на нас ни се ще, все на нас ни се иска... Ти си тая, дето реве за парите на мъжа. Оправи си живота, наистина.

# 235
Скрит текст:
Ариел просто завижда на сестрата на приятеля си защото според нея живее по-лесно и много хора я обгрижват. Ето, и приятели има, щом близка приятелка я е уредила на работа, родителите и брат и са зад нея, а
Ариел се е блъскала сама
Скрит текст:
Но сестрата не и е виновна. С какво ще помогне, ако и тя опъва, тя не взема нищо от тебе, такъв и бил късмета просто. И да и завиждаш и да я мразиш само ти се тровиш, а може и съвсем да се изпокараш с приятеля и семейството му, защото явно те държат на нея, пък и кръвта вода не става. В това няма нищо ненормално, напротив, ненормално е да ти идват някакви извратени мисли за най естествени отношения между братя и сестри.

Едва ли има друг потребител в темата, чието образование да е платено от гадните свекъри.

Голяма работа са направили. Не съм ги молела за това. И са финасирали едно обикновено тъпо средно образование. Не е като да са финансирали следване в университет. Можех и неквалифицирано да си продължа да работя някъде, но свекървата щеше да умре от срам да обяснява,как сина й освен, че е с българка е и с една там "необразована" по техните стандарти.
Това за себе си го направиха, не за мен.

# 236

Не е чужд, колкото и да ти се иска - аз не съм легнала на неговите пари - работя все пак за разлика от сестра му.
Ако бях такава мърла като нея, родителите му отдавна да бяха дали тон да ни разделят (обаче, нали собствената дъщеря е мърла, там не е проблем). За това се мъча да не съм.

Няма как да го спреш да помага на родната си сестра, нито родителите му да се грижат за нея. За теб мърла, за тях дете и сестра.
Внимавай да не споделяш раздразнението си така, че приятелят ти да помисли/разбере, че си с него само заради финансовите потоци. Сигурно и без това вече те подозират в меркантилност. И след като на теб също са ти платили образование, защо смяташ, че не е редно да помагат на сестрата? Явно хората се грижат за децата си, та чак и за партньорите им.

Сама ще се издъниш, ако тръгнеш против техните отношения.

# 237
Скрит текст:
Ариел се е блъскала сама
Скрит текст:

Голяма работа са направили. Не съм ги молела за това. И са финасирали едно обикновено тъпо средно образование. Не е като да са финансирали следване в университет. Можех и неквалифицирано да си продължа да работя някъде, но свекървата щеше да умре от срам да обяснява,как сина й освен, че е с българка е и с една там "необразована" по техните стандарти.
Това за себе си го направиха, не за мен.

Нали се биеш в гърдите, че всичко си постигнала сама? Защо прие да ти платят образованието? "Тъпо средно образование ", явно освен завистлива и злобна, щеше и да си необразована! Бъди малко благодарна! Хората не са длъжни да ти оправят живота! После сестрата била готованка! Потресена съм!

# 238
  • София
Споко, тя даже не разбрала какво учила, излъгали са я.

# 239
Не съм ги молела за нищо.
Пак казвам - работех и си вадех добри пари, но те щяха да умрат от срам че сина им освен с българка е и с необразована българка.
Ето стана на тяхното - пак не е достатъчно.
Сигурна съм, че тайничко си мечтаят сина им да си намери жена от неговата черга, ама уви...

Общи условия

Активация на акаунт