С какво ви дразнят етървите?

• 23 077
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
Всъщност те не очакват,а изискват...Този уикенд отново ни прозвъниха,ей така да си знаем,че не сме си изпълнили задължението и да се поправим.И двамата с мъжа ми неизменно отговаряме,че племенника му у дома няма да дойде,всеки път,на всяко позвъняване.И продължават...Вчера и аз се разсърдих.

# 121
Тези хора си просят изобщо да не им вдигате телефона повече, то бива наглост, бива, но това е безумно просто. От къде накъде вие да сте длъжни да изпълнявате техните родителски задължения. Да го изпратят в комуна, като толкова искат да го отдалечат от средата му. А коментарите, че им завиждате, ме оставиха с отворена уста.

# 122
Имам етърва и се радвам,че сме на 400км разстояние ,но когато съм имала нужда от услуга е била на линия и съм благодарна!

# 123
Искам да се оплача от сестрата на гаджето ми.
Изключително мързелива, хленчеща и изискваща. Напуска почти всяка работа защото все нещо не й изнася. За капак родителите й започнаха да натискат приятелят ми да я уреди на работа при него (да може и него да злепостави като реши пак да напусне).
Бясна съм. Иначе на мен ми четяха морал, но когато собственото "дете" е издънка не е проблем. Даже са готови да прецакат работата на приятеля ми заради нея.

# 124
Оставяш ги да се оправят, рода са си.

# 125
Оставяш ги да се оправят, рода са си.

Разбира се, че няма да се бъркам - но това пряко ще ме засегне ако той си изгуби работата заради тази повлекана.
От къде на къде ще я урежда?
Все едно е инвалид.

# 126
Не препоръчвам роднини на едно място. То мъж и  жена е трудно.
 Ще съжалява.

# 127
Не препоръчвам роднини на едно място. То мъж и  жена е трудно.
 Ще съжалява.

Аз много добре знам какво ще стане и му го казах.
Той да си мисли, аз все още не съм "част от семейството" да си правят каквото си поискат. Проблема е, че цял живот ще я тегли със себе си тая повлекана и родителите му ще му набиват чувство за вина, което е най-гнусното. Виждала съм как открито я толерират даже не се и прикриват, а приятелят ми им играе по свирката за малко внимание.

# 128
  • София
С отвратителна жлъч говориш, мега тъпо е.

# 129
С отвратителна жлъч говориш, мега тъпо е.

Ако мъж ти остане без работа заради една такава ти как ще говориш? Ами ако имаш и деца да гледаш?
Апартаменти, земи, вили - всичко на нея. Айде да е жива и здрава, ама положението става малко "болен здрав носи".
Не можела била, това не й харесвало, онова не й харесвало. Горката!

# 130
Разбирам,че е дразнещо,но родителите обикновенно толерират по-неоправното  си дете.Брат и е в правото си да откаже или да си тегли последиците.Лошото е,че ти звучиш така като че ли не питаеш топли чувства нито към семейството,нито към приятеля.

# 131
Лошото е,че ти звучиш така като че ли не питаеш топли чувства нито към семейството,нито към приятеля.

А дреме ми. И те не питаят топли чувства.
Нищо, че се преквалифицирах и бачкам пак не съм достатъчно добра за сина им.
Според майка му съм мързелива и какво ли още не. Но безработната й дъщеря дето все я уволняват или сама напуска е номер едно.

# 132
Нито ти ще станеш дъщеря на свекърва си,нито тя ще ти стане майка.
Гледай си приятеля и ако можеш му повлияй да не се замесва.

# 133
Значи, ако си тръгнала на съревнование със сестрата на гаджето за издигане в очите на Маминка- откажи се. Тя им е дъщеря и винаги ще е толерирана. Гледай да не си развалиш отношенията с твоя, иначе ги остави да си трошат главите.

# 134
Той явно се и дразни, щом е казал, че не си от семейството все още. Т.е. не се изказвай.
Интелигентните работодатели няма да се лишат от кадърен човек, само защото е препоръчал роднина, който впоследствие е напуснал.

Общи условия

Активация на акаунт