С какво ви дразнят етървите?

• 23 069
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
В потрес съм! Няма такава наглост!

# 106
Изключително нагло поведение, в действителност. "Момчето" си е тяхна грижа, те са си го изпуснали, а сега очакват друг да им поправя грешките. Той ако още е в такава ситуация, най-много някоя абстиненция да си докара за кратко, а след това да продаде, де що може, вашите неща. Изобщо не се навивайте.

# 107
Продължавате да му завиждате на успехите, интересно те защо не се сърдят вече.

# 108
Чак не мога да повярвам, как така да го вземете във вашето жилище. А свекърите на каво мнение са, поддържат ли това нахалство?

# 109
Е кво му е на момченцето на 25, наркоман и бивш пандизчия? След като сте проявили загриженост преди време, сега целия е ваш да си го превъзпитавате по ваше усмотрение...
Много пъти се замислям дали изобщо е редно да се бъркаш на такива близки роднини, когато съвсем явно виждаш, че правят големи глупости и ще си създадат големи проблеми в бъдеще. Щото имаме такъв случай и в нашето семейство. Обаче предпочитаме да не се месим или максимално деликатно.

# 110
  • Най-красивата страна
Наглост голяма..
Теглите им една майна и не разговаряте повече с тях.

# 111
Много са нагли! Не стига, че е на 25, вече мъж голям, явно и с кофти минало айде леля и чичо да му мислят. Направо не знам как имат очи да го искат това нещо!

# 112
Дори нищо да не бяха казали преди, както посъветва rf22, сега пак щяха да опрат до тях. Те са чичото и лелята, които живеят в друг, може би далечен град. Целта е да се откъсне племенника от средата си в родния град. Затова са ги потърсили. Просто потребителката сега могат да откажат по-лесно като кажат: казахме ви, вие не ни послушахте, сега се оправяйте сами.

# 113
В никакъв случай не се съгласявайте! Това е наглост.25 годишен наркоман и бивш затворник,че той може да ви заколи както спите.
Да не говорим,че ще открадне и разпродаде де що има.Ими примера за вашите деца?

# 114
Промяна на решението ни няма и няма да има,аз се потрисам от поставените изисквания без право на коментар едва ли не.С мъжа ми съжалихме стократно,че нещо сме казали преди време.

# 115
  • София
По темата с племеника - разбирам идеята да смени средата, но такова изискване, вероятно и деца имате, абсурд.
Да дойдат те в София, да вземат квартира и да го вардят.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 14:53 от Светулчица

# 116
Аз съм първата снаха, етървата стана част от семейството преди две години. Миналото лято направиха и сватба, а и сключиха църковен брак. То беше обсъждане, то беше подхвърляне, че аз не знам традиции, че аз не знам нищо. Ма то и как да знам, ние сватба не сме правили, защото от двама братя и сестра сме в "най-лошото" финансово положение. Нямаме кола. Ама пък ако ще карам кола 1996-та, ще ходя по почивки (предимно натрисайки се на роднини), ще правя сватба, а ще живея на гърба на свекъра и свекървата... Абе май съм щастлива, че сме онези "бедните".
Та госпожата два дни преди сватбата ме попита защо няма да отида на моминското и парти, казах, че не желая и че това си е неин момент с приятелките и. Тя ме попита отново дали ще отида и подчерта, че причината да ме пита е, че приятелките и се интересуват да ме включат ли в разходите за вила, напитки и подарък. Хахахах, тоест не беше важно да отида, а да дам едни 200лв за оня дето духа листата в гората.
Не я понасям, не мога да я гледам, но пък е на 500км от мен и я виждам веднъж годишно.

Аз отидох на моминското парти на моята. Кумата беше поканила всичките ѝ приятелки плюс мен и жената на кума. Трябваше да прекараме цял ден заедно - идеята беше за Ескейп руум и разни подобни цял ден, после вечерта ресторант и евентуално продължение в бар, но реално се оказа, че единствените хора, които ще отделят от времето си цял ден за нея са най-добрата ѝ приятелка и жената на кума, а приятелките ще дойдат само за бара вечерта. И тя беше видимо тъжна, мен ми дожаля и въпреки че не я харесвам и мислех да се присъединя и аз чак вечерта, в крайна сметка прекарах с тях целия ден.

# 117
На мен не ми се струва много умно да очакваш,че много хора ще отделят един цял ден за новата измислица"моминско парти"
То самата дума парти предполага няколко часа.Добре е ,че сте я подкрепили.все пак сте роднини.

# 118
Как ли пък не ще приема 25 годишен мъж да го вардя и дондуркам и то да ми се натресе. Не бих го направила и за моите деца, ако са в добро здравословно състояние. На 25 години се очаква хората да са самостоятелни и да носят последствията от действията си. Който иска да се сърди.

# 119
Те тези в прав текст са си казали, че са се провалили като родители и сега очакват някой друг да изземе техните функции. Наглост и безобразие.

Общи условия

Активация на акаунт