"ДЕКЕМВРИ е и бебенцата сладки бързат да дойдат при мама и татко!"

• 17 279
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Честита дъщеричка на  Aleks Shu!   bouquet
Честито на всички именници!   bouquet
От detelini няма ли вести?

# 211
Честито на Аспасия, Алекс Шу, Динка, Гилиан, Сеса, Нет, Елито и Мама Влад! Живи и здрави рожбички!
Добре завърнали се Тани и Клеми!
Нели, Алекс и Пепиното - са страхотни ! Ники, ти май си само един биологичен приносител също като мен, тоя младеж е одрал кожата на татя си бре!
Честити ви празници , малко закъснях с пожеланията - но чак сега смогвам с времето...

# 212
Честито на новообебилите се мами!Много радост да ви носят малките създания !Весили празници на всички!!!

# 213
Тези празници са най - специалните, поради факта че получихме най - прелестните подаръци - свидните си рожби. Бъдете живи и здрави!

Hug  bouquet Hug

С най- топли чувства към всички мами и всички които очакват да станат такива Grinning

# 214
http://snimka.bg/album.php?album_id=88066
Малко снимчици и от нас.... Чакайте да видя дали съм се справила , де!

# 215
 GlanG - уви не си .... Confused
Албума или ти е личен....или не си копирала верният адрес....

# 216
Извинявам се - за пръв път ми е ! Опитайте пак и кажете става ли, моля.

# 217
Извинявам се - за пръв път ми е ! Опитайте пак и кажете става ли, моля.

Честито ! Хубавица е щерката! Laughing

# 218
Ето една прекрасна новина в поредния прекрасен декемврийски ден!

ДНЕС В 15.10 ЧАСА СЕ ПОЯВИ НА БЯЛ СВЯТ МНОГООЧАКВАНАТА МАЛКА БЕБКА СВИЛЕНА НА МАМА ALEX SHU!!! МАЛКАТА СВИЛЕНА Е С ИДЕАЛНИТЕ МЕРКИ 3400 Г И 50 СМ!
МАМА ALEX SHU НЕ ЗНАЕ НА КОЙ СВЯТ Е ОТ ВЪЛНЕНИЕ, ПОЖЕЛАВАМ Й ВИНАГИ ДА Е ТАКА ЩАСТЛИВА И ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖБИЧКАТА!! newsm51

Честито Саше!
Радвам се за вас, много! Да ви е жива и здрава малката, красива принцеска! Дано скоро се приберете вкъщи, да е доволен и таткото, който сигурно няма търпение вече smile3503   newsm51

# 219
честита рожба на ALEX SHU да е жива и здрава малката госпожичка!
на нас ни падна пъпчето вчера  и имаме един проблем за който моля за съвет:не искаме да акаме-за 48 часа сме акали само 2 пъти.Акито не ни е твърдо,напротив редички са,ама  това нормално ли е?С пишкането нямаме проблеми.

# 220
Дъщеря ми носи името Стефи! Grinning

# 221
  • София
Честита дъщеричка на alex_shu!!! Да расте, папка и слушка мама и тати!  newsm51

GlanG, много прилича на батковците си малката Дивна, много е сладка Simple Smile

Аз пак да попитам, има ли някоя от вас проблем с ластицие на памперсите? Много ни се отбелязват по крачетата и се чудя аз ли не ги слагам ккато трябва Sad Първите дни нямахме този проблем.

А за излизането навън- вчера и днес седим по няколко минутки на терасата, на хубавото слънчице. Не я обличам допълнително, както си е облечена вкъщи я увивам в още едно памучно одеалце и после още едно много дебело. И и се виждат само нослето и очичките Simple Smile
И  определено много й харесва навън. Става една кротичка, а днес за 3 мин и заспа Simple Smile

# 222
Цитат
Аз пак да попитам, има ли някоя от вас проблем с ластицие на памперсите? Много ни се отбелязват по крачетата и се чудя аз ли не ги слагам ккато трябва  Първите дни нямахме този проблем.

Да и аз забелязвам отпечатани по крачетата въпросните ластици.......нямам представа обаче какво усеща малката шушулка.... newsm78
Освен това забелязвам , че кремчето дето мажа против подсичане много трудно се отмива и остават едни бели ивици такива, леко люспести......Чудя се пък аз дали пък не му влияе зле на детето.....? newsm78
Незнам дори ако се подсече как ще изглежда....дали това не е подсичане...?

Разкошно временце , днес  Hug - и ние си подадохме носа за около 5 мин на терасата , в количката естествено, увити като за северния полюс ... Laughing

# 223
Здравейте мами  Hug
Честита Коледа и Весела Нова Година от нас   bouquet
Бъдете живи, здрави, весели, щастливи:)
Нека усмивката не слиза от лицата ви Party и любовта да живее в сърцата ви Hug

Целувки от мен и малката Елена Party

# 224
Честито на alex shu много радост и щестие да ти носи малката принцеса
Днес се чуди доктора дали да ме вземе в болницата, сигурно утре, ако не ме заболи повече или случайно водите не ми изтекът и не се замъкна още днес, но като гледам май няма да е. Гледаха ме на  3D ехографа и ми казаха, че било 3кг. +-320гр. и водите били намалели. А иначе още си кървя било от шийката. Дано утре ме приемат и подбутнат нещата, че се изтощих вече. Имам някакви болезнени контракции, но не са редовни. Стискайте палци вече да се свършва, че незнам и с тази кръв много се шашкам.

Общи условия

Активация на акаунт