Тремор на клепач

• 12 482
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
За съжаление не мога да отговоря на въпроса ви, защото реално и аз незнам.
Накрая спрях всички лекарства...

# 76
За съжаление не мога да отговоря на въпроса ви, защото реално и аз незнам.
Накрая спрях всички лекарства...

Не знам и аз вече къде да ида и какво да направя. Ходих на невролог,отхвърлиха категорично МС и друг неврологичен проблем. А тези потрепвания направо ме побъркват, локализирани главно в краката.. и сега лежа и ги усещам навсякъде. Казват,че ми е от тревожността и ПР ама вече всичко ма това отдават и почвам да си мисля,че пропускаме нещо друго....

# 77
Всички с ПР и хипохондрия породена от него си мислят,че са болни обикновено от някоя коварна и рядка болест,която докторите немогат да им открият ..за жалост и аз минах през Тежко ПР и то е оставило последствията си върху мен...при мен имах потрепвания на окото,бузата,устната,корема, гърба,ръцете,краката,дупето,бузите...палеца ми на едната ръка постоянно мърдаше сам ..еее спрях да обръщам внимание и вече са много по редки ..даже бих казала,че почти изчезнаха...но докато им обръщай внимание бяха денонощно без да спират...месеци наред

# 78
Всички с ПР и хипохондрия породена от него си мислят,че са болни обикновено от някоя коварна и рядка болест,която докторите немогат да им открият ..за жалост и аз минах през Тежко ПР и то е оставило последствията си върху мен...при мен имах потрепвания на окото,бузата,устната,корема, гърба,ръцете,краката,дупето,бузите...палеца ми на едната ръка постоянно мърдаше сам ..еее спрях да обръщам внимание и вече са много по редки ..даже бих казала,че почти изчезнаха...но докато им обръщай внимание бяха денонощно без да спират...месеци наред
Наде, лс

# 79
Като цяло съм в отлично физическо здраве,вчера минах и биорезонанс,но потрепванията си ги имам.
Тези на клепачи отдавна спряха.  Отчаяна съм.

# 80
Здравейте, това е единствената по-актуална тема, която успявам да намеря. Преминаха ли нещата при вас? Аз от известно време имам потрепвания на горния ляв клепач на окото, беше поспряло за няколко дни и от няколко дни отново започна.. приемам магнезий всеки ден, но не виждам никакъв резултат. Сутрин от ставане от сън до лягане вечер почти постоянно мога да кажа, че го имам. Имам диоптър и нося очила, но въпреки това го има и е много досадно и притеснително…

# 81
Здравейте, това е единствената по-актуална тема, която успявам да намеря. Преминаха ли нещата при вас? Аз от известно време имам потрепвания на горния ляв клепач на окото, беше поспряло за няколко дни и от няколко дни отново започна.. приемам магнезий всеки ден, но не виждам никакъв резултат. Сутрин от ставане от сън до лягане вечер почти постоянно мога да кажа, че го имам. Имам диоптър и нося очила, но въпреки това го има и е много досадно и притеснително…
И при мен е така....пия магнезий,почнах и невробекс,но за сега няма и седмица промяна няма особенна...знам,че с натрупване действат....ама да видим.Ужасно неприятно  е...ама се опитвам да не го мисля и се надявам да отмине .

# 82
Здравейте трепти ляв горен клепач  вече 5дни ужасно
Ходих на очен  нищо
На невролог  нещо
Изписаха магнезий  и витамин б
Минаха ли при вас и за колко време

# 83
Моето мина, но продължи година и половина, може би и повече. Така и не се установи от какво беше предизвикано. Понякога пак ми се случва за ден два, не повече.

# 84
И моето продължи доста месеци...и изчезна от самосебе си

Общи условия

Активация на акаунт