Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 326
  • 796
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Момичета, как ги ползвате тези кодове? При мен маха отстъпката и си стават на реална цена.

Снощи поръчах тези
https://www.aboutyou.bg/p/s-oliver/boti-chelsea-8616044

https://www.aboutyou.bg/p/xti/kasi-botushi-8644797

Втората марка изобщо не я знам, но ми хареса модела. Ще ги видя как са наживо.

# 316
Продължавам да търся код за панталони
20% устройстват ли те?

Идеално ще ми дойдат 🌹

# 317
Азалия, опитах се да ти пиша на лични, но има някакъв проблем. Имаш ли впечатления от марката Samoon? Най-вече ме интересува дали си отговарят номерата.

# 318
Не познавам марката, съжалявам. Проблемът с енкодинга явно не е отстранен и не може да се пишат съобщения на всеки...
lili_78, вторите боти са изкуствена кожа, не знам дали си забелязала.

# 319
Момичета, как стои въпросът с бельото, сутиен може ли да се върне? Flushed Заглеждам разни, че съм капризна или по-скоро има материал за прибиране, но ако е малък или голям, няма къде да го пласирам.

Взех днес от тези тенискИ, едната ми е приятно широчка, другата вероятно ще е по мен, не съм я мерила, но ми харесват, харесват ми, ще си ги запазя, по-малката ще я подаря на някое от децата, те си падат по широки Smile

https://www.aboutyou.bg/p/only-carmakoma/teniska-7648926

Благодаря за напътствията за размерите, абсолютно точни бяха ♥

# 320
Може, връщала съм сутиен Simple Smile

# 321
Няма проблем да се връща бельо.
Получих тези сандали :

Само ТХ остават. Тамарис втори чифт сандали 37 номер ми е малък и явно ще трябва да поръчвам 38 от тях,но ме притеснява, че ще са ми големи. 37,5 съм по принцип, но сандали взимам все 37 и рядко 36.

# 322
Как процедирам когато са ми объркали поръчката? Звъня на телефон, пиша е-mail със прикачени снимки или да връщам без да се обяснявам?
Днес си взех 2 поръчки. Едната беше с дънки и дънкова рокля за мен. Получих дънки и някаква блуза S размер, даже не я разопаковах че няма да ми стане. На документите си е моята заявка.

# 323
Може да се връща сутиен. Аз бях изровила в интернет един калкулатор, който дава точния размер ( мисля че и в х и м ползваха същия начин на мерене). И честно казано доста точен се оказа. 3 сутиена на Триумф си поръчах последователно и са точни.

Отделно имам едно връщане, което пишеше, че ще ми пратят на 13 и още го нама естествено. Но предполагам не трябва да св изненадвам. Rolling Eyes

# 324
Имам едно направено връщане на 3.01 и на 05.01,ноо ни вест ни кост, никакъв мейл не съм получила още, че са пристигнали нещата, нито пък кога ще получа парите...

# 325
Как процедирам когато са ми объркали поръчката? Звъня на телефон, пиша е-mail със прикачени снимки или да връщам без да се обяснявам?
Днес си взех 2 поръчки. Едната беше с дънки и дънкова рокля за мен. Получих дънки и някаква блуза S размер, даже не я разопаковах че няма да ми стане. На документите си е моята заявка.

На мен така ми бяха пратили шал, съвсем различен от поръчания. Обадих се по телефона и ми пратиха на имейла документ, че е сбъркана поръчката. Върнах го, придружен с разпечатания документ.

# 326
Момичета, имате ли код за пуловери или Oliver.  Излезе ми номера, но не е намален въобщеДопълвам се, търсенето отпада, видях в сайта на производителя и реално моя номер е друг и не е наличен Simple Smile  . Масово е описано, че са уголемени и трябва номер надолу.

Имам за панталони.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 14:54 от BrightT

# 327
Благодаря. Обадих се по телефона и ми пратиха документ за сгрешена пратка. Обещаха по-късно да ми изпратят код за да мога да си поръчам роклята на същата цена.

# 328
Здравейте момичета☺
Търся спешно код за якета.

# 329
Връщах нещо миналата седмица, на следващия ден след като го пратих с еконт беше отразено в профила. Мейл не съм получавала.

Общи условия

Активация на акаунт