Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 313
  • 796
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Да помоля и аз за код - за бельо, пижами, ако има някой.

# 361
Аз идвам да попитам за кожените панталони, гледам, че има с различен състав - вискоза, полиестер, полиуретан.... Имате ли наблюдение кой да предпочета? 🤔

# 362
Аз идвам да попитам за кожените панталони, гледам, че има с различен състав - вискоза, полиестер, полиуретан.... Имате ли наблюдение кой да предпочета? 🤔
Личния ми опит е нула, не съм носила,  но чисто теоретично полиуретана е с най- добри еластични качества. Допълвам- той дава кожения вид /примерно тип шушляково яке, което изглежда кожено или повечето якета изкуствена кожа/ Полиестера е най- евтин, полиамида по- скъп. Но и те са много видове като обработка и нямам идея кой ще се нацепи и кой не. Бих заложила на тестван бранд.
И аз за съвет, това детинско ли ви е, за носене с яке без ръкав, или плетен елек жълт или оранжев

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 10:46 от BrightT

# 363
Много са свежи пумите, Брайт! 🤩

# 364
Много са свежи пумите, Брайт! 🤩
Даде ми кураж, ето с такъв тип ги мисля, но съм 40 плюс, да не стане ефекта дефект  ..Hug

# 365
Личния ми опит е нула, не съм носила,  но чисто теоретично полиуретана е с най- добри еластични качества. Допълвам- той дава кожения вид /примерно тип шушляково яке, което изглежда кожено или повечето якета изкуствена кожа/ Полиестера е най- евтин, полиамида по- скъп. Но и те са много видове като обработка и нямам идея кой ще се нацепи и кой не. Бих заложила на тестван бранд.
И аз за съвет, това детинско ли ви е, за носене с яке без ръкав, или плетен елек жълт или оранжев

Много са сладки Heart

Може ли линк?

# 366
  • Варна
BrightT,
Купувай смело. Никакъв дефект няма да се получи.

# 367
  • Пловдив
И аз съм 40+ и много ми харесват тези Пуми. Бих ги носила и не виждам нищо детинско в тях Simple Smile

# 368
BrightT, аз даже си бях поръчала подобни Пуми, но с розовко 😎

# 369
За мен също са чудесни, и с оранжевия елек много добре се съчетават. Hands Plus1

# 370
Благодаря момичета HeartHug
Lemy, имам от 2г на тази подметка черно с бежово велур, на бежова поодметка и са ми много удобни, и за шофиране са ок, а имах съмнения Heart

Ето линка
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/puma/niski-maratonki-mayze-8866227?utm_m … _campaign=product

# 371
# 372
BrightT, ще чакам отзиви за подметката, удобна ли е.
Моите ги върнах защото ми идваше твърда, нали са ми нередовни ходилата. Но бяха друг модел.
Аз нали имам два профила, на единият ми излиза някаква отстъпка, на другия не 🤔

Скрит текст:

# 373
Поръчах, даде ми код за Ragwear 25% пишете да го дам Simple Smile

# 374
  • Бургас
Пиша с отзиви за тези сандали
https://www.aboutyou.bg/p/apple-of-eden/sandali-celine-7732018

изщяло от кожа, много комфортни, отговорят си на номера
има сега и черно на добра цена, ето ги:
 https://www.aboutyou.bg/p/apple-of-eden/sandali-celine-1-2-7761650

Общи условия