Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 308
  • 796
  •   1
Отговори
# 390
В инчове са двойните размери на дънки. Номерът (броя инчове) х 2.54 = см на чифт в талията. Дължините са аналогични, мисля че е дължината на външният ръб там, но не съм 100% сигурна.
Вътрешния ръб е дължината, така не зависи от височина на талията /шивашко мерене чатал- ръб подгъв/. Но пак марка, модел и тн..не може да се разчита, че талия 28inch-а е реално толкова Simple Smile Иначе 28 или 29 е около 38/М. Дължината ясно, аз често вземам 7/8, 34 дължина и са ми супер като дълъг нормален панталон, дънки.

# 391
Дънките Онли , които поръчах , бяха модел mom и мислех, че 26/32 ще са ми малки, но не - точно обратното.
По принцип нося 27 от дънковата номерация.
Идваха ми и над глезена , 168 см съм

# 392
Уляха се с тези "намаления".
Удължават с още пет дни, само и само да не можем да си ползваме кодовете
Чакам яке Only и боти на About you.Тях успях да им смъкна от цената с кодове.

# 393
мерих една парка на Онли във физически магазин и беше много хубава отговаряше си точно по размер и сега ме е мега яд че не я купих от чудене и маене ...  тази мисля беше
 https://www.aboutyou.bg/p/only/zimna-parka-iris-6819106

лилавото яке е много шик честито и за двете

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 00:38 от peppermint

# 394
Теда, интересно изглеждат, ще чакам да ги покажеш после.
Якето какви пари е?
Ох, изкушавам се и на едно друго, но в къщи вече няма място по гардеробите.
Азалия, какво стана с твоята недоставена поръчка от декември?
Аз имам една от 5 януари, платена е с карта и дотам, не е мръднала от тази позиция:

Писах им, има ли много работа, забавяне, да чакам. Ама се чудя дали няма да стане едномесечно чакането, като твоето 🤔
В същото време, онзи ден си получих поръчки направени на 9-ти.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 08:40 от Lemy

# 395
  • Бургас
мерих една парка на Онли във физически магазин и беше много хубава отговаряше си точно по размер и сега ме е мега яд че не я купих от чудене и маене ...  тази мисля беше
 https://www.aboutyou.bg/p/only/zimna-parka-iris-6819106

Тази парка наистина е много хубава. Имам я в червено от миналата зима и я спуках от носене тогава. Тази година още не съм я обличала, трябва да я извадя.

Едни изгодни сандали MARCO TOZZI by GUIDO MARIA KRETSCHMER  https://www.aboutyou.bg/p/marco-tozzi-by-guido-maria-kretschmer/sandali-8392305
Имам ги в черно, много са хубави.

# 396
Теда, интересно изглеждат, ще чакам да ги покажеш после.
Якето какви пари е?
Якето с код ми излезе 76лв.

Лилавото ми е от любимите цветове, а и тази комбинация с червено е интересна.За размери обаче се ориентирах в Ансуер.Там е на двойна цена, но има повече снимки и видео на артикулите, а и поне един размер е описан в сантиметри, и така поръчах С, за да не ми стои якето овърсайз

# 397
  • Пловдив
Оставам с впечатлението, че доста хаотично действат и с доставката, и с връщането на парите.
Поръчах разни дребни неща за сина ми- пак почти за 300лв, но се наложи да ги върна- някои малки, други големи, други не му харесаха. На 6.01 са ги приели и все още нямам потвърдителен имейл.
А едно след друго вървят намаленията.

# 398
Да, и аз чакам връщания и пратки, които уж петък трябваше да получа, но и днес няма. Но то си е обичайно, мисля че няма да има проблем. За сметка това едни неща за каката, поръчани в събота от answear са вече в Спиди Simple Smile

# 399
  • Пловдив
И при мен е същото- на 05/01 върнах 4 пратки, само за едната имам е-мейл за връщането, но на нито една от тях не са отбелязани върнатите артикули, нито отдолу в тотала е сторнирана сумата.

И аз имам подобна парка на Only от миналата година - взех я за 37лв, имаше една единствена бройка. Не съм спряла да я нося, включително и сега, нищо, че е топло. Не се мокри и държи топло. Изключително добро попадение.

# 400
Това питане го има почти на всяка страница, но и аз се чудя - искам да върна няколко чифта обувки, може ли да са без картонените кашони, а само в техните си кутии и опаковка на Еконт.

# 401
  • Пловдив
Може. Аз съм връщала дрехи така, но не пречи и за обувките.

# 402
Имам нужда от бърз съвет, Marikoo дълго яке под коляното за гръдна обиколка около 90см..s или ми трябва.
Поправям се, намерих таблици в сайта marikoo/ navahoo- питането ми е отговарят ли. Според тях подгръдната S e 52cm, което тр да е добре и ссвободно.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 11:39 от BrightT

# 403
Преди няколко дни писах, че съм върнала две поръчки една от 03.01 и една от 05.01,все още нямам мейл, че са ги получили и съответно в профила ми не е отразено по никакъв начин, а друг път се отразяваха след 5-6 дни и съответно пишеше кога се очаква сумата. Звънях им преди 2 дни, а отговорът на девойката беше, че до 14 дни се обработвали и след това до 14 дни се възстановява сумата, но обичайно било около 5 дни. Аз и казах, че това е против тяхните правила, защото означава 28 дни за възстановяване, което според мен е крайно некоректно.

# 404
  • София
Аз имам една от 5 януари, платена е с карта и дотам, не е мръднала от тази позиция:

Писах им, има ли много работа, забавяне, да чакам. Ама се чудя дали няма да стане едномесечно чакането, като твоето 🤔
В същото време, онзи ден си получих поръчки направени на 9-ти.
Намирисва ми на проблем като онзи с връщането от проблемните ноемврийски дати. И аз имам такава поръчка от 6 януари, обработена на същата дата като твоята и е със същия статус. Само часът е 20:07. Най-вероятно са натоварени заедно. Не помръдва. Sad Иначе имам създадена товарителница в Еконт, но само я "очакват".

Общи условия

Активация на акаунт