Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 206
  • 796
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Нatred,
Благодаря за отзива за Ласкана. Аз за дрехи питах, понеже на тях всичко им е вискоза, но и бански гледам, така че ми е много полезно.
Ще погледна банските на с. Оливър, благодаря за насоката Simple Smile

Извинявай, не съм чела внимателно. От дрехите на Ласкана май имам само това:

Взех ги, защото са подходящи за кърмене. Носих ги доста есента, прала съм ги многократно, не съм забелязала проблем със свиване или друго.
А това са банските, които похвалих:

# 571
Simple Smile Благодаря, май се навих на Ласкана, започвам поръчките.
Довечера ще прегледам и банските на с. оливър Heart

# 572
Леми, може ли линк за роклята на Ласкана, че много ми хареса, а такъв десен точно не намирам?

Имам два техни топа, материята е фина и много приятна, уголемени са според мен.

# 573
Нямам идея коя е роклята, мога да ти дам линк единствено за бялата тениска, която поръчах 😁

# 574
  • Пловдив
Получих си парите току що за всички връщания, с изключение на един колан на Томи Хилфигер, но него ми го одобриха по-късно и предполагам до ден-два ще ги преведат.
Датата за възстановяване на сумите беше първо 19/01, после снощи видях, че се е променили на 20/01

# 575
Ох вярно, голям съм заплес😂

# 576
Порових малко из роклите и я намерих:
https://m.aboutyou.bg/p/lascana/plazhna-roklya-dalmatiner-658218 … _campaign=product

Пуу, за 16 лв, не е зле. Ама да беше поне номер отгоре.
Честно казано, повече от 30 лв не заслужава.

# 577
Материята каква е? Не е промазана, нали?
Море, много си готина. Парката е чудесна и ти стои много хубаво. Единствения недостатък за мен е високата цена Wink Да си я носиш със здраве.
Аз днес получих екип на Найк за синковеца.
https://www.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/obleklo-za-byagane-5183856
Ще преценим вкъщи как е, че ми късеее долнището. Поръчката е от 11.01.2023г.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 18:27 от vils88

# 578
Порових малко из роклите и я намерих:
https://m.aboutyou.bg/p/lascana/plazhna-roklya-dalmatiner-658218 … _campaign=product

Пуу, за 16 лв, не е зле. Ама да беше поне номер отгоре.
Честно казано, повече от 30 лв не заслужава.

Тази и аз я видях, но на твоята снимка като че ли е друг цвят.

# 579
Някоя от трите е:

# 580
  • София
Днес получих тези обувки на Tamaris:

Беше единствен чифт, намален от 140 на 40 лв, но за съжаление е за тънък крак. Моят изобщо не можа да влезе. Simple Smile

# 581
vils88, не знам каква е приказната материя 😁, вероятно редактора я е измислил. Изкуственяк е, аз имах резерви, поръчах го късно една вечер и не обърнах внимание на материята. Но изглежда много добре, харесва ми. Иначе е от тези типичните спортни анцузи  хлъзгавите...
Таня67, много са хубави, жалко, че не са подходящи за теб.

# 582
В петък върнах дънки, в събота имах мейл и сутринта- пари в сметката. Светкавични са .
Днес съм изключително доволна и от двете неща. Панталонките са мек деним, а роклята с колан стои чудно. Улучила съм и размерите.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 18:09 от Mateah

# 583
# 584
Вчера на всичките ми върнати поръчки от 3.01 и 6.01 стоеше статус "Връщането е инициирано", снощи получих мейли, че върнатите стоки са вече при тях и днес вече са "Възстановяването на сумата е извършено"Пари по сметката нямам, но в моята банка служителка каза, че при тях се отразява до 5 дни.При последните ми влизания в приложението най-долу излиза надпис, че сумата ще бъде възстановена до 23.01,и като цъкна на надписа ми отваряше всяка от върнатите поръчки.Ще си чакам да видя кога ще ми се отрази по сметката. Междувременно сега получих два мейла, в които ми пращат 10 и 15% за две забавени поръчки от декември.Лилавото яке и ботите със змийски принт са вече в офис, ама мисля и аз да ги оставя да почакат малко, преди да ги взема
*Извинителните ваучери не хващат екстра намалените стоки, изпробвах ги сега

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 18:40 от teda mars

Общи условия

Активация на акаунт