Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 306
  • 796
  •   1
Отговори
# 420
Ужас...много са смотани!
Обаче аз си ви чета постоянно и какво да ви кажа - аз излязох най-сериозната да знаете. Откакто ме ядоса със забавянето на сумите нищоооо не съм поръчвала от тях 😊

# 421
  • София
Lemy, TK0501, поръчката ми е приета в Еконт. Сигурно утре ще ми я доставят. Проверете товарителниците си. Simple Smile

# 422
Таня67, благодаря. Сега проверих - и моята е приета в Еконт

# 423
  • Варна
Ужас...много са смотани!
Обаче аз си ви чета постоянно и какво да ви кажа - аз излязох най-сериозната да знаете. Откакто ме ядоса със забавянето на сумите нищоооо не съм поръчвала от тях 😊
Аз едва вчера се изкуших  с един суичер намален от 300 лв на 69 лв.

Искам да видя що за суичер ще дойде за цената без намаление 300 лв. Любопитна съм.

# 424
Моята не е, дано утре поне мръдне статуса.

# 425
Уляха се с тези "намаления".
Удължават с още пет дни, само и само да не можем да си ползваме кодовете
Чакам яке Only и боти на About you.Тях успях да им смъкна от цената с кодове.

По-добре да имат намаления , защото на някои артикули има -60 -70 % , а аз ваучери с такова намаление нямам . Поръчах си боти на Calvin Klein за 111 лв и чанта на същата марка за 35 лв . С кодовете не мога да ги намаля до такава цена . А вие си избирате кое намаление да използвате , дали допълнителното или кодовете . Когато  махнат намалението и си използвате кодовете , няма да постигнете кой знае какво , защото ще ги върнат на по-високата цена

# 426
  • Пловдив
По-скоро покрай тия намаления едно след друго забавят пратки, забавят връщания на парите..
И не е много приятно.

# 427
4 суми чакам и 5 пратки! Ни едното, ни другото. Трябваше на 13 да има връщане, ми... днес е 16-ти. Чакам си, ама вече си искам всичко!

# 428
След като им сърбах попарата с голямото забавяне на връщането на пари, никакво плащане предварително.

Междудругото, мина повече от месец от подаване на жалбата ми към КЗП, няма отговор.

Жалбата онлайн ли я подаде?

# 429
  • Варна
Да

# 430
Здравейте! Може ли линк към лилавото яке? Убийствен цвят ☺

# 431
  • Бургас
И аз имах забрана за наложен платеж , а никога не съм отказвала поръчка. Едното яке го платих по банка, за другото веднага бутона за наложен ми стана активен. Поръчка на 9ти пристигна на 13ти. Мъжки якета, може би бързат да се отърват от тях и бързо пращат Simple Smile

# 432
Имам върнати пратки на 3.01, на две от тях пише, че се очаква да ми възстановят сумите на 17.01,на други пише само "Връщането е инициирано"Докато не ми върнат парите няма да взимам нови пратки.
Споделям малко кодове, на който му е по-изгодно да ги ползва

# 433
Редактирам се: забавената от 6.1. Току-що ми изписа, че е "на път към твоя град" така че се очаква сигурно най-послв да дойде. Иначе по предположения пишеше "очквана доставка 10-11 януари"
И аз имам забавена поръчка от 6.1. В деня бях направила две. Обработиха първо тази, която чакам, а другата я забавиха с обработката и в крайна сметка забавената дойде, а тази още я чакам. И връщане чакам. На 3 януари върнах в приложението изписа очаквана дата 13 и още нищо не се случва...
.

# 434
Има ли код, действащ?
Специално за Karen Millen ми се ще да хване

Общи условия

Активация на акаунт