Почивки в Хисаря - тема 4

• 44 378
  • 318
  •   1
Отговори
# 300
  • София
фенове сме на Хисар, били сме както с вечеря така и само със закуска. Смятам, че е достатъчно пълно менюто и разнообразно.

# 301
И ние ходим в хотел Хисар със закуска и вечеря. Доволни сме от храната. Следващата седмица отиваме за десета година.

# 302
  • СВИЩОВ
Здравейте, препоръчайте ми бюджетен хотел с басейн за 2 възрастни и 2 големи деца. Евентуално да има закуска и да се намира в централната част. Никога не сме посещавали Хисаря и искаме да разгледаме за 2 дни, а басейна ще е бонус за децата.

# 303
Здравейте, препоръчайте ми бюджетен хотел с басейн за 2 възрастни и 2 големи деца. Евентуално да има закуска и да се намира в централната част. Никога не сме посещавали Хисаря и искаме да разгледаме за 2 дни, а басейна ще е бонус за децата.

Хелоу Хисар

# 304
Хотел Галери - в центъра, близо до заведения, магазини,  чист, спокоен.

# 305
  • Варна

САНА

# 306
На Сана басейна не работи, започнали са нов строеж в двора на хотела.

# 307
  • В Града на Липите
Здравейте! Може ли отзиви за детския кът и храната в Empire Balneo & Spa Hotel? В сайта им няма почти никакви снимки. Отказахме се от Хисар, защото СПА-то им няма да работи до края на август, макар че боулинга им много ме изкушава Simple Smile

# 308
  • shumen
Ние миналата година като ходихме беше Септември месец и СПА-то работеше и външния им басейн беше страхотен и топъл.

# 309
Днес се върнахме от Empire
Хотелът е много подходящ за семейства с деца
Има вътрешен и външен детски басейн с пързалки и топла вода Нашето момиченце най много хареса детския кът на втория етаж- много играчки, пързалка с топчета и аниматорки
Имаше и следобедна анимация- оцветяване, грънчарство,зумба…
Но ако сме без деца бих избрала друго място😀

# 310
  • В Града на Липите
Днес се върнахме от Empire
Хотелът е много подходящ за семейства с деца
Има вътрешен и външен детски басейн с пързалки и топла вода Нашето момиченце най много хареса детския кът на втория етаж- много играчки, пързалка с топчета и аниматорки
Имаше и следобедна анимация- оцветяване, грънчарство,зумба…
Но ако сме без деца бих избрала друго място😀

Благодаря. Резервирах в края на месеца пет нощувки, дано не се развали времето Smile
Видях да публикуват Седмични програма за малки и големи, които изглеждат доста интересни. Въпроса ми е заплащат ли се допълнително или влизат в цената. Става дума точно за изброените - оцветяване, грънчарство, хвърчила, аниматори и т.н.

# 311
Тези програми бяха приятна изненада
Наистина се изпълняват и спазват часовете
И са безплатни😀
Да допълня и за СПА центъра - много е добър
Храната също 
Малко на шега , но този хотел бих го нарекла Лабиринт😀😀😀 Много трудно се ориентирах по  коридорите
Приятно прекарване!

# 312
Октомври сме резервирали Empire Balneo & Spa Hotel. Надявам се да ни хареса. Отиваме с големи очаквания, предвид цената 😁. Ще се радвам да се оправдаят

Ще чакам да пишете как е там. Обмислям да запазя за есента.

# 313
  • В Града на Липите
Октомври сме резервирали Empire Balneo & Spa Hotel. Надявам се да ни хареса. Отиваме с големи очаквания, предвид цената 😁. Ще се радвам да се оправдаят

Ще чакам да пишете как е там. Обмислям да запазя за есента.

Привет! Върнахме се от там вчера.
Като цяло доста ни хареса. Стаята беше голяма, всеки ден зареждаха с минерална вода и капсули кафе. Изрично им казах да не ми перат хавлиите за баня всеки ден, защото за мен си е направо разхищение. Храната беше много разнообразна и вкусна. Персонала е любезен, настаниха ни с един час по-рано, но стаята ни беше готова. Имаше хора, които чакаха. Една сутрин чух бъдещи гости да питат могат ли да ползват външните басейни, докато чакат да ги настанят и им казаха, че струва 30лв. Не разбрах на човек или за двамата, но беше 10 сутринта.
СПА центъра е ок, макар да имаше и дразнещи за мен неща, като за 5 звезден хотел. Солната стая беше в ремонт поне пет дни, а кнайп пътеката така и не я поправиха докато бяхме там. Тоалетната се намира извън помещението на съоръженията и видях само един душ. Има само един диспенсър за вода на входа на СПА центъра, но не и около външните басейни. Парните бани бяха безумно горещи, лично аз не успях да издържа и 1 минута, мисля че само едната беше поносима. Зоната за релакс е приятна, както и билковата сауна.
Предвид хубавото време, повечето гости на хотела бяха край външните басейни, които са големи и хубави. Водата е приятна, не е достатъчно топла, но като е горещо на вън си е супер. Видях вътре и бебета. Ако времето обаче е хладно, всички ще са вътре и не виждам как ще се поберат около вътрешния басейн, който не е малък, но и не е достатъчен за 250 стаи. По време на престоя ни хотела беше доста пълен. Шезлонгите и лежанките не са достатъчни. Голям плюс са противоплъзгащите пътеки край басейните. Без тях доста се пързаля.
Има рецепция за СПА центъра, откъдето си вземаш хавлии за басейните и СПА центъра. Можеш спокойно да ги подменяш, ако се намокрят прекалено.
Хотела има много добра насоченост към деца. Край външните басейни постоянно имаше аниматори, рисуваха фигурки, правеха грънци... Вечер имаше детска дискотека или кино, забавни игри, като музикален стол, рисуваха им лицата и т.н. Идеално е за семейства с деца на около 4-7г. Нашия не прояви интерес, на 3 е. Детския кът не е нищо особено, като за толкова голям хотел, но става. Има голяма и много интересна външна площадка, която не е към хотела, но е малко под паркинга.
Ресторанта е хубав, но понякога има пикови часове и масите не са достатъчни. Храната е много разнообразна, но ми липсваха примерно смутита или истински натурален сок... дреболии, които в други хотели от този калибър правят приятно впечатление.
Близо е до центъра, на 10-тина минути, само направо.
Бих му дала 4 от 5 звезди. Може би, бих го посетила отново. Плюсовете са доста повече.
Ако имате още въпроси, ще отговоря Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 13:57 от hrissi_sz

# 314
Благозаря много за подробния разказ. В Хисаря до сега, вече може би 5 или 6 поредни години, ходим в хотел Хисар. Моето дете е вече на 9 години и не държа чак толкова на детски кът. В Спа хотел Хисар ми харесва горещия външен басейн. Ходих само есента.
Прочетох за новия хотел и се чудя между него и Хисар.
В Empire Balneo & Spa Hotel. има ли топъл баншен басейн или джакузи?

Общи условия

Активация на акаунт