Почивки в Хисаря - тема 4

• 49 461
  • 345
  •   1
Отговори
# 195
  • София
последно бяхме преди две седмици в Хисар, този път пробвахме вариант с вечеря и не съжалявам. Иначе нищо по-различно няма в хотела, освен, че липсва масажа с рибки и детето много страдаше Grinning

# 196
Empire нямат свободни места за нашите дати, следя ги отдавна, в базата към Терме ди Хисар също.
В Аугуста и Хисар ще търся нещо само със закуска, та приемам предложения за нови заведения и се връщам да чета..
Доволни сме от най-новия ресторант - "Touch".  От познатите сме фенове на "Национал", рестобар "Писателите" , "Прованс" и "Балкан".

# 197
Empire става ли? Населен ли е много? Интересува ме топъл басейн и паркинг за колата. Благодаря!

# 198
Empire става ли? Населен ли е много? Интересува ме топъл басейн и паркинг за колата. Благодаря!
Има няколко басейна, които са топли. Паркинг има. Работещ там каза, че през седмицата има повече туристи, отколкото уикенда. Но пренаселен няма как да е с тия 250+ стаи.
Детските басейни в Терме ди Хисар /в края на града е водния комплекс/ са около 35 - 37 градуса, ако търсите горещи.

# 199
Здравейте отново, резервирах в Аугуста, защото на Хисар вътрешните басейни са в ремонт през август.
Обаче след последните събития в Израел имам въпрос - дали има много евреи в хотела
Преди в апартаментите халтите влизаха в цената, само стаите плащаха 5лв депозит, а сега как е организирано, някой знае ли?

# 200
  • Варна
Здравейте, за пръв път ще сме в Хисаря, резервирах в новият хотел Empire.
Може ли да ми кажете как стоят нещата с паркирането в града, пешеходни ли са разстоянията?
Ако тръгнем пеш от хотела много ли се върви да се обиколят забележителностите или ако сме кола има ли къде
да се спре и синя зона?

# 201
Може ли да ми кажете как стоят нещата с паркирането в града, пешеходни ли са разстоянията?
Ако тръгнем пеш от хотела много ли се върви да се обиколят забележителностите или ако сме кола има ли къде
да се спре и синя зона?

По принцип разстоянията са пешеходни, но нямам идея къде се намира въпросният хотел. От хотел Хисар ходим пеша навсякъде в града.

# 202
да се спре и синя зона?
От новия хотел сте на 5-10 минути пешеходно разстояние  от центъра.  Т.е. ако вървите  само по главната  улица  слизате  до "камилите" южната порта на града. От едната страна ви са термални извори и парк. От другата страна по велоалеята ,през парка и моста  сте при читалището  и новия център. В Хисаря  всичко е на пешеходно разстояние, ако човек  обича разходките.

# 203
  • Някъде по Дунава
Според мен разстоянието от хотел Empire  до историческите забележителности е поне 10 мин на отиване, а на връщане дори повече, защото хотелът е на баир. Само до римската гробница е  повече. Но все пак градчето не е голямо и се обикаля лесно пеша.

# 204
На финала сме на почивката, Аугустата ме изненада приятно.Реновираните стаи са супер, оправили са храната в ресторанта, цените са добри, закуската е както си я знаем, гладен няма да останеш. Вътрешния басейн е ремонтиран, няма вече режещи плочки, външните са с някакви платнища и също са ок. Хотелът е пълен, но не се усеща дори на закуска, е вчера се наложи да сме на шезлонг в тревните площи, но това беше за около час.
Колата не сме я ползвали в Хисаря, всичко е на пешеходно разстояние и е приятно за вървене из града, особено през парка около крепостните стени.
В хотелът положението е интернешънъл - има много българи, гастърбайтери със семействата си, много турски коли и неизменните 75+ годишни руски евреи

# 205
  • Варна
Здарвейте,
Търся настаняване в Хисаря или околията, за един укиенд през октомври. Целта ми е почивка за дете! Дъщеря ми има нужда да разпусне и освежи, след като цяло лято не е излязла от залата (спортист е),  съответно започна и училище и вече мисля че е много преуморена. За съжаление не можа да дойде и на семейната ваканция. Имам ангажимент в района, за няколко часа на ден и искам да я оставя някъде, където да се забавлява. (Няма да е сама, ще вземем и другарче) За това търся хотел, с топли басейни и някакви забавления. Ще съм много благодарна за всякакви идеи!

# 206
  • shumen
В Хисаря бяхме в хотел Августа.Имат вътрешен басейн е спа и е супер.

# 207
И ние бяхме на Августа миналата година. Басейнът е топъл, детския даже още повече, огромен като за вътрешен по моите представи. Има варианти със закуска и вечеря на блок маса. Басейнът има пързалка. И СПА има, аз лично не съм ползвала. Ако е без изхранване за мен лично е скъпо като за условията, които предлагат (хотелът е в стара сграда, стаите са една идея не луксозни, с леко поовехтели легла и обзавеждане). Сравнявам с морето, където за същата цена на нощувка сме на първа линия в хотел на база ол инклузив (включвайки в цената и обяда, кафетата и т.н през деня).
Накратко, хотелът е приличен, басейнът е хубав, храната е ок - имаш избор от 3-4 вида салата, основни и десерти.

# 208
  • shumen
Единственото,което не ни хареса е,че ресторанта работи до 22 часа,но пък заведения наоколо е пълно.

# 209
Здравейте!
Ще помоля за лични впечатления за новия хотел Empire.
За дете на 8 г. и майка ми и моя милост.
Има ли двор и занимания за деца няккави, ако е лошо времето?
Храна, басейни...
До сега винаги сме ходили в Хисар, но се разочаровах жестоко последния път, през април.

Общи условия

Активация на акаунт