Почивки в Хисаря - тема 4

• 49 440
  • 345
  •   1
Отговори
# 210
А кой е хотелът в Хисар който Ви разочарова ако желаете да споделите разбира се?

# 211
......
До сега винаги сме ходили в Хисар, но се разочаровах жестоко последния път, през април.
Предполам, че за Спа хотел "Хисар" говори ORHI783.

# 212
  • София
Целукупния български народ предполага същото.

# 213
Според мен става ясно, че за хотел ‘Хисар’ иде реч. Мен пък не ме изненадаха през лятото, същите са си, както през последните десет години откакто ходим - с плюсовете и минусите. Даже и работещите там сякаш са същите в по-голямата си част - научила съм им особеностите.

# 214
  • моята мила родна страна
В Аугуста има ли халати в стаите (за посещение на басейна)? А в СПА-то има ли големи кърпи?

# 215
  • shumen
Халати има,но за големи кърпи не съм сигурна.

# 216
Да, точно СПА хотел Хисар. Верно, не се променил особено за последните 7 години, откакто го посещавам. Но през април бяхме през ученическата ваканция. Хотелът беше претъпкан. Никой не влезе в стаята 4 дни, аз си изхвърлих коша. Нямало достатъчно персонал. Нито хавлии смениха.

# 217
  • Варна
Ще помоля за лични впечатления за новия хотел Empire.

и аз моля Simple Smile
гласим го за Коледа Simple Smile
как са другите хотели за Коледа Simple Smile :
СПА хотел Хисар ?
Аугуста ?
други хотели ?

# 218
  • Бургас
Направих резервация в Empire за 2 нощувки за двама. Нищо , че още не знам кой ще е втория Joy  Къде може да се разходи човек в Хисаря. Забележителности? Никога не съм ходила.

# 219
Направих резервация в Empire за 2 нощувки за двама. Нищо , че още не знам кой ще е втория Joy  Къде може да се разходи човек в Хисаря. Забележителности? Никога не съм ходила.

Самото градче е приятно - парка, термите, центъра. Ние ходихме до Карлово - също много хубаво за разходка и до един водопад, забравих му името. До Калофер и Старосел също е близо, става за разходка, кафе, обяд. Всеки ден в различна посока. И после да  споделите как е новият хотел.

# 220
В Хисаря има 2 парка и самия град е приятен за разходка, защото е чист и зелен. Дори само крепостната стена, която огражда от 4 страни част от града, да обиколите си е разходка. Римските терми са интересни, музеят, тракийската гробница. С кола може да се разходите из единствената галерия на открито, селото с графити Старо Железаре.

# 221
  • Бургас
Направих резервация в Empire за 2 нощувки за двама. Нищо , че още не знам кой ще е втория Joy  Къде може да се разходи човек в Хисаря. Забележителности? Никога не съм ходила.

Днес се върнах от Хисаря. Хареса ми хотела. Ново, чисто. Със закуска и вечеря бяхме. Храната е много вкусна. Има голямо разнообразие. И на закуска, и на вечеря има по два вида супа. На вечеря има свинско, пилешко , телешко. Както във вид на скара, така и на готвени ястия. Вегетариански предложения също няколко. Както и морски дарове. Първата вечер скариди саганаки и лаврак. Втората сафрид. Пушен паламуд. Миди салата. Разядки, салати. 5 вида пица, много десерти - пасти, баклави, кремове и плодове. Напитките вечер се заплащат отделно. В СПА - то - 4 вида сауни, 4 вида парна баня, солна стая, джакузи, римски басейн, турска баня. Големия басейн е по хладен. Но е супер. Не е студен в никакъв случай. Нямаше много хора. Даже по скоро бяха малко. В икономична стая бях на първи етаж с гледка към външния басейн. Той не функционира сега. Но вътрешното СПА е достатъчно.
Има бебешка маса в ресторанта. С пюренца и  бебешки бисквитки Боровец.
Разходихме се до Римските терми, гробницата и Архиологическия музей.
В стаята има кафе машина и термо кана за чай. Капсулки, пакетчета чай и минерална вода зареждат камериерките при поискване безплатно.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 21:35 от bsz

# 222
Благодаря за отзива,цените на напитките как са?Има ли забавления за по-големи деца-джаги,билярд?

# 223
  • Бургас
Благодаря за отзива,цените на напитките как са?Има ли забавления за по-големи деца-джаги,билярд?

Няма такива забавления. Има фитнес. Видях и табела за детски кът, но не влязох да погледна. Малка ракия е 5 лева, вино 375 мл е 17-18 лева. Бира 8 лева. Фрапе 7 лв.

# 224
  • Русе
Бяхме този уикенд в хотела. Билярд има, дъщеря ми игра с приятелките си. За джаги не съм сигурна, но май мернах снимки на сайта.
Като цяло сме с много добри впечатления. Чисто, топло, разнообразна храна.

Общи условия

Активация на акаунт