Почивки в Хисаря - тема 4

• 44 521
  • 318
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Дали е ок за еднодневно посещение на Спа центъра?

# 226
В  Empire външният басейн работи ли?

# 227
Може ли да ми препоръчате хотел с малко дете сме?Някакви отзиви за хотел Гергана или Хелоу?Аугуста някой беше писал,но не мога да намеря коментара.Благодаря!

# 228
Миналата година в края на януари бяхме в Хелол Хисар с дете на 4 г.в апартамент. Изкарахме се повече от супер. Единствения недостатък е че няма ресторант. Но ходихме да вечеряме на вън. Апартамента беше чист и много топъл.

# 229
  • Варна
В  Empire външният басейн работи ли?
Не знам дали работи, но ние и лятото не го ползвахме, беше ни доста студен(август), а за зимата ще е ужас.

# 230
  • София Младост 3
Посетих хотел Централ този петък и събота срещу 420 лв, след като чух цената за Empire 864 лв. Стаята е голяма и топла, но се чува всичко от другите стаи. Телевизора ни работеше само на канал 1, но на другия ден сутринта го смениха. За Вечерята в ресторанта, мъжа ми опита рибената чорба за 15 лв, шкембето за 9 и пилешката за 6, той не ги одобри, моята салата цезар беше ок, на другия ден обядвахме и вечеряхме в ресторант Чинар, който се намира много близо до хотела, там всичко беше супер вкусно. Водата в басейна пише, че е 32 градуна, но ми се видя студен. Всички чакахме да се освободи място в джакузито, което пък беше наистина горешо. Шезлонгите не стигат до никъде и трябваше да оставим халатите си на една етажерка, общо взето бяхме за много кратко в спа-то. След супер разочарованието от Аугуста октомври месец, може би Си комфорт (препоръчан от тук) е по-добър от този Национал, но за този ценови клас толкова. Надявам се да съм полезна.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 15:03 от rossi_rossi

# 231
15 лева за порция рибена чорба в Хисаря? Това да не е буябес и да сте в Риц? Нещо много са се захласнали с цените хотелиери и ресторантьори.

# 232
За съжаление в музейните книги за посетители има и простотии. (Този музей е в Хисаря)

за пълната резолюция, цъкни на снимката и после в новата страница с плюсчето още веднъж.

# 233
Може ли да ми препоръчате хотел с малко дете сме?Някакви отзиви за хотел Гергана или Хелоу?Аугуста някой беше писал,но не мога да намеря коментара.Благодаря!
Хелоу Хисар!

Миналата година в края на януари бяхме в Хелол Хисар с дете на 4 г.в апартамент. Изкарахме се повече от супер. Единствения недостатък е че няма ресторант. Но ходихме да вечеряме на вън. Апартамента беше чист и много топъл.

Вече имат ресторантче.

# 234
Ами те и миналата година имаха където сервираха закуската , но не предлагаха обяд и вечеря . Държа да отбележа , че закуската беше хубава . Абе с една дума ни хареса и то доста,  тази година пак си мислих за рожденият ден на малкия да отидем но запазих в прословутото Марково , да го видим и него Joy

# 235
Хелоу Хисар!

Вече имат ресторантче.
Интересува ме строежът на новото крило дали е приключил и има ли къде да се паркира наоколо, че преди години това ме спря да резервирам там. Ще се радвам на прясна информация от първо лице.

# 236
Да, приключил е и има място за паркиране.

# 237
Много благодаря

# 238
  • София
Може ли да препоръчате хотел с басейн с минерална вода, който не е за плуване? Искаме да постигнем лечебен ефект.

# 239
  • София
Може ли да препоръчате хотел с басейн с минерална вода, който не е за плуване? Искаме да постигнем лечебен ефект.

Си-комфорт, Галери, Гергана, Астрея .

Общи условия

Активация на акаунт