Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 526
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Да похваля още веднъж пилата,която е поръчала Prime. Имам я от една година. Пу-пу..
Ето един маникюр от мен, отгоре има фолио. Не можах да хвана много реалния цвят.

# 166
И на мен днес ми дойде абсолютно същата пила от Али заедно с керамичните накрайници. Пробвах да свалям на мостра и честно да ви кажа не разбрах стават ли накрайниците тъй като нямам база за сравнение. Довечера като заспят децата ще я разгледам по-обстойно.

# 167
Топът на Коди си остава лъскав до 4-тата седмица. Описанията, че се матира на мен ми говорят за фалшиво Коди, също и отлепването на базата Коди ми се струва нереално. Все едно говорим за различни марки. Преди няколко месеца бях качила снимка на фалшиво Коди със сребърните  К К К под етикета и QR кода. На моята позната, която ми подари фалшивото Коди, ноктите са постоянно матирани и през няколко дни добавя топ, защото и се бели по ъглите. Изненадана съм, че има интернет страници, които продават фалшивото Коди. ОЛХ е пълен с фалшиви Кодита също. Има и автентични, но ако купувате от ОЛХ искайте фактура от къде е произхода на лаковете. Винаги ми е било интересно защо се говори за матирани нокти от Коди, но като видях познатата и ми се изясниха нещата. Разбира се не е изключено и от официален магазин да е бил с изтекла годност, но нещата, които се пишат в последните постове изглеждат като фалшиво Коди. Единственият недостатък, който намирам в Коди е че не изравнява много хубаво, докато нейният фалшив Коди изравнява всякакви неравности под него, направо нереално ми се вижда, за сметка на това обаче се бели, матира и мирише много по-остро ( представям си какви химикали съдържа).

# 168
  • София
И моя топ Коди без лепкав слой, който доизразходвам само на себе си, забелязах в последствие, че не само че няма блясък, а става и почти матов на места..  Не помня първите нансяния дали е бил така или аз съм го прецакала някак, но не знам как би могъл да се прецака, така че явно си е такъв.. Иначе Беше или от mynails или от Елена арт е, така че отхвърлям да е менте, явно просто са им развалили качеството. Също така дооста бързо се надрасква за 2-3 дни вече си личат някакви драскотини и нацапвания.
Топ-а на Palu от друга страна е супер бляскъв, мокър блясък, май така се води  и изобщо не мърда с времето. Неочаквано добра находка се оказа.
Вече топ и база на Коди няма да поръчам съсигурност,въпреки че им бях верен фен 😀

# 169
Няколко мацки вече сеоплакаха от топа на Коди, че се и точел и ставал на дупки...така ми се върти.Става думи за нови партиди. Така стана и с топъа на Сикретли-няколко съфорумки се оплакаха, че на 3-4 ползване е станал на сопол. Преди години на Принцесата каучуковата база беше станала на сопол след няколко месеца, но в срок, както и на няколко други съфорумки-бяха го купували или от фб групата с масова поръчка или директно от Украйна. В последствие не е имало проблем с базата. Случва се да сменят формулите или да са кофти партиди и да има такива аномалии с продукти. Аз и съфорумка имахме проблем с млечната на клареса, докато други съфорумки показваха брутални маникюри с нея и нямаха нашите грижи. Топът на neess също прави тия магарии - стари партиди са супер лъскави до край и нямат грижи, а новите стават на дупки и някои се бяха оплакали от развалена четка и отдръпване. Дори имам спомен, че е имало проблем с Гелиша докато не им смениха опаковките. Една съфорумка, живееща в чужбина, беше писала преди много време из темите. Не ме впечатлява толкова и на оригинални да се случват такива неща.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 19:25 от karmilla

# 170
LoLo30, за кой точно топ на Palu говориш?

Иначе за продуктите на Коди и матирането на топа им се чудя дали пък няма значение лампата? И аз имах топа им без лепкав, след 3 дни си беше матиран и наистина ми се струва странно при други момичета да е бляскав до край.

# 171
  • София
Karmila да, може и да си е до партида и да е нещо временно, но и така да е.. пак не бих рискувала да  поръчам след време и да се надяввам вече да са Ок, защото може да се окажат същата работа.. за съжаление. Точно Така през последните месеци последните 2 или 3 топа, които паръчах от офиц. сайтове и представители на коди, беше надявайки се да улуча по-хубаво качество (или по-добра партида) като преди година-две, но уви не.. само пари на вятъра. Затова вече на сигурно ще залагам 😀

M_Oliviya ето този топ

# 172
Най-много мразя да си харесам продукт(няма значение за нокти, коса, грим, парфюм и пр.) и да го спрат, сменят концепцията или скапят. И много често става така. Иначе да се надяваме, че с изпитани продукни ще спре тази глупост да ги скапват и без това на пазара трудно се намира нещо читаво на прилична цена Grinning

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 19:43 от karmilla

# 173
Споделям написаното за топа на Коди без лепкав. Първо си мислех, че при мен е проблема, че отстрани най-често ми седи като на малки матирани петънца, но след като четох тук разбрах, че е лоша партида. Следващият път ще си взема на Palu виждам, че го хвалите, а да попитам от този сайт Manicure zone ли го поръчвате и доволни ли сте, защото не съм взимала нищо от там досега, бързо ли доставят?

# 174
  • Варна
Моите Кодита  със сигурност не са били ментаци. Когато започнах да ги ползвам още не бяха толкова нашумяли,а после съм поръчвала само директно от Украйна. Базата не беше температуро устойчива и след 6м. ставаше на нищо. Топът си беше Ок и честно казано не съм забелязвала да се матира/говоря за тоя с лепкав слой/ Топът без лепкав никога не съм го харесвала.
  Това обаче отдавна не ми е проблем Grinning. Гелиш ми спести всички дилеми. За тия,които се канят да поръчват Гелиш...Да си знаете,че базата им не е каучук. Не съм я ползвала,но едно време невена каза,че за калпави нокти не става. Затова и ми е извън полезрението.
 Относно ненадраскващия се топ https://art-diamond-gel.ru/product/top-elastic-16-ml/
не съм го купувала,защото в БГ е по-скъп от Гелиш. Взех обаче експрес гела на марката и съм очарована. Скоростно изравняване и архитектура като по клиповете. Даже не се налага да обръщам пръсти.

# 175
  • София
Rimmona, Да, аз съм доволна от поръчките от сайта, няколко пъти бях поръчвала, бързи и точни са.

# 176
Връщам се за момент на базата на Гелиш.
НЕ е каучокова и не става за изравняване!
Самата база е страхотна за класически маникюр с гел лак. Изключително щадяща ноктите, много лесно се сваля с накисване, и в същото време много добре се държи откъм отлепяне - аз не помня да съм имала още навремето, когато изравняването с каучук не беше популялно.

# 177
Моя топ на Коди без лепкав слой е оригинален, имам го от 2 години. От първия ден се матира, нанасянето му харесвам, но останалото... Топа на ness бях много доволна, но на трите шишенца,  който имам четките им се изкривяват. Сега последния нещо много се сгъсти. И  Kodi и Ness са ми ставали на дупки винаги, когато съм използвала печат, както и с някой лакове. Започнах да махам винаги лепкав слой на лака и значително намаляха случаите. Ще взема и аз да пробвам тоя palu. Мен ме е яд пък, че никъде го няма гела в бутилка на Kodi build it up.  Него много го харесвам.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 08:43 от pipence

# 178
Поръчах я на 30.12 и дойде днес. Мина през DHL и дойде със Спиди
https://a.aliexpress.com/_mLsi3hY

Сега е 112лв. аз я поръчах тогава за 85!

Пробвахте ли я вече? Заслужава ли си да се вземе пълния пакет с включените накрайници, или по-добре само пилата, и накрайниците от другите линкове?

От същия линк може ли някой да обясни какво представлява първия продукт за около 54 лв? Резервна ръкохватка, или направо пила писалка?
https://www.aliexpress.com/item/1005003297219042.html?businessTy … ab8982e03e9d1303c

irina_a,
Много хубав и прецизен маникюр. Много се радвам на изпипани и перфектно оформени и лакирани нокти, много повече от на рисунки и декирации.
Не съм я пробвала още. Лакът ми е на 10 дни и не знам кога ще имам време...
Тази евтината от линка ми казаха момичетата да не я взимам и ги послушах Simple Smile Взех тази с накрайниците, защото беше на най-добра цена.

Относно топа на Коди, който ми се матира по връхчетата, не е фалшив. От линт базата съм доста доволна, макар че е супер гъста и ми е малко трудно...
А тоя Гелиш защо го няма в БГ? 😭

# 179
Има го по принцип, но не го продават, ако нямаш диплома/сектификат за завършен курс и това е алтернативата.

Общи условия

Активация на акаунт