Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 461
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
  • Сливен
Котето е много хубаво

# 286
Rimmona, много добре се е получило, браво! А котето е ..😍😍😍
Една съфорумка беше казала, че чака да пуснат настолни лампи в лидл. Другата седмица може да се възползва, има ги в брошурата.

# 287
Утре реших да се пробвам с комбинация с обикновен лак, но сега се замислих, че нямам препарат за сваляне на лепкав слой, а базата ми е лепкава.
Мога ли да използвам спирт? Или да слагам обикновения лак направо върху лепкавата база?

# 288
Ползвай спирт.

# 289
Здравейте момичета, моля препоръчайте ми база или лак в nude цвят, подобен на този от снимката. По възможност да е от марките, които предлагат в makeup.bg, защото вече съм сложила в кошницата накрайниците за сваляне, които препоръчахте 🙂

# 290
Тази база на Коди 06 (на Римона) лесно ли се сваля с накисване? С лаково каре ли отдолу? Имам подобна на ursugar, но тази май е по- хубава и ярка

# 291
Тази база на Коди 06 (на Римона) лесно ли се сваля с накисване? С лаково каре ли отдолу? Имам подобна на ursugar, но тази май е по- хубава и ярка
Аз с накисване свалям и се маха лесно според мен.
Само да отбележа, че се води cover base Flake, понеже сега видях, че така ги водят няколкото такива бази, като някои са със златни блестящи.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 07:38 от Rimmona

# 292
Здравейте момичета, моля препоръчайте ми база или лак в nude цвят, подобен на този от снимката. По възможност да е от марките, които предлагат в makeup.bg, защото вече съм сложила в кошницата накрайниците за сваляне, които препоръчахте 🙂
А на безименния кой е цвета?

# 293
Единствено правя асоциация с 60m на Коди. Имам го и стои по подобен начин.

# 294
Honeybeesweet, но първо четене за млечтото се сещам neonail milky french лак и гледах онзи ден млечна база на luxton milky puff. Moon 201 202 също са едното бяло полупрозрачно, другото млечно полупрозрачно, но ще те излъжа кое кое. Клареса celebration 9, също е таковя накакво, но не знам има ли го в мейкъп. Анито4 беше поствала снимка с маникюр с вея в предходна тема. Виж ги в гугъл/инстаграм. За розовото на първо четене се сещам silcare flexy pink n.1. И на хай хибрид съм виждала подобен цвят, но в момента от наличните не го виждам, има едно по-лилаво #256 fuschia tulip. През телефона съм и малко трудно проверявам в момента и цветовете са малко по-различни. Виж ги и ти през екран и терефон.

# 295
Нали имаше правило, че ако се сложи втори слой топ лак, той ще се обели.
Преди 2 дни като се лакирах използвах топ Гелиш, но по-късно на единия пръст видях пропуск и директно си минах още един слой. Лепкавия слой си беше почистен и не буферирах, още си му няма нищо, никакво белене. Значи правилото не е съвсем вярно. Или пък важи само за топове без лепкав слой?

# 296
Преди 2 дни като се лакирах използвах топ Гелиш, но по-късно на единия пръст видях пропуск и директно си минах още един слой. Лепкавия слой си беше почистен и не буферирах, още си му няма нищо, никакво белене. Значи правилото не е съвсем вярно. Или пък важи само за топове без лепкав слой?
Аз не знам за такова правило. Налагало ми се е няколко пъти и не съм имала проблем. Топът ми е без лепкав слой, но минавам със спирт преди това, за да почистя ако има нещо.

# 297
Това се случва, ако върху топ мат се сложи топ гланц. Редовно слагам по 2 слоя и нямам проблем.

# 298
  • София
Pipence, аз като се замисля съм слагала гланц върху мат и не е имало проблем. Топ мат ползвам нарочно при някои дизайни с рисуване, за да се матира повърхността и да си нарисувам първо очертаниата с молив примерно (че върху гланц няма как с молив и затова си го матирам първо)  после си оцветявам дизайна и накрая топ гланц отгоре. И си държи.

Може би по вероятно би се обелило при слагане на мат върху гланц.

# 299
И аз слагам втори топ, (чистя със спирт 1во)  някъде на 10тия ден, заради проблема с загубата на гланц и не се отразява на цялостната издръжливост. Така го закрепам за още седмцица +

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 16:14 от carrinia

Общи условия

Активация на акаунт