Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 448
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Нали имаше правило, че ако се сложи втори слой топ лак, той ще се обели.
Преди 2 дни като се лакирах използвах топ Гелиш, но по-късно на единия пръст видях пропуск и директно си минах още един слой. Лепкавия слой си беше почистен и не буферирах, още си му няма нищо, никакво белене. Значи правилото не е съвсем вярно. Или пък важи само за топове без лепкав слой?

Кой го измисли това правило? Никакъв проблем не втори слой топ без значение дали при лакирането или след седмица на хубаво обезмаслен нокът.

# 301
Елена арт преди време беше пуснала клипче, в което обясняваше, че върху топ без лепкав е сложила топ мат и той се беше обелил след няколко дни.

# 302
Honeybeesweet, но първо четене за млечтото се сещам neonail milky french лак и гледах онзи ден млечна база на luxton milky puff. Moon 201 202 също са едното бяло полупрозрачно, другото млечно полупрозрачно, но ще те излъжа кое кое. Клареса celebration 9, също е таковя накакво, но не знам има ли го в мейкъп. Анито4 беше поствала снимка с маникюр с вея в предходна тема. Виж ги в гугъл/инстаграм. За розовото на първо четене се сещам silcare flexy pink n.1. И на хай хибрид съм виждала подобен цвят, но в момента от наличните не го виждам, има едно по-лилаво #256 fuschia tulip. През телефона съм и малко трудно проверявам в момента и цветовете са малко по-различни. Виж ги и ти през екран и терефон.
Много благодаря! Сега ще ги погледна.

Снежнка, маникюра не е мой и нямам идея за цвета. Аз за това и издирвам светлия хаха

# 303
Да, аз точно това клипче бях коментирала преди време.

Елена арт преди време беше пуснала клипче, в което обясняваше, че върху топ без лепкав е сложила топ мат и той се беше обелил след няколко дни.

# 304
Елена арт много пъти се изказва неподготвена, ясно е колко са и правдоподобни думите за двата топ лака, може да съм лаик, но след издънката (миналата седмица или по-миналата седмица) мисля, че всяка нейна дума ще носи съмнение от тук нататък. Това за бебето под електронната пила и праха беше изключително некомпетентно изказване, а за капак го беше сложила като пост, който трябва да буди възхищение, абсолютно възмутително… и на всичко отгоре се набираше, че е права и го сравни с майка и бебе сред природата. Като цяло аз и преди това не и бях фен.

# 305
И аз не съм й голям фен, защото като цяло не е особено знаеща и компетентна (рисунките обаче й се получават, затова има толкова последователи). Но специално за матовия топ показа във въдео как й се е излющил.
Скрит текст:
А поста с бебето и ел.пилата, която му хвърля прах във врата, беше без коментар ... в опита си да промотира онлайн курсовете на всяка цена страшно се изложи, а пък със "замитането" след това съвсем се закопа. Както и да е.

Ето го моя супер семпъл маникюр от днес. Пробвах един нов гел в бутилка на Комилфо и имам топ флаш отгоре.

# 306
Lolo30, върху самата рисунка не ми се е белил, но отстрани където няма рисувано, ми се е белил гланц без лепкав слой, сложен върху матов.
 А, матов топ, върху гланцов, според мен и почти сигурно, че ще се обели, ако не е запилен. Втори слой гланцов топ, върху гланцов топ, никога не ми се е белил, независимо дали е сложен веднага, след 1 или 10 дни.

# 307
Есмералда, много нежно се е получило. Heart Кой номер и марка е този флаш? Флашът е само един слой, нали?

# 308
Благодаря, Регалия. Флаш топ на Фокс, само в един слой, да. Върху нюд гел с много фини, почти незабележими частички.

https://makeup.bg/product/608955/

# 309
Къде е това видео на Елена Арт,че ми стана много интересно?

# 310
Есмералда, много ми хареса флаш топа, има ли лепкав слой? Частичките в топа ли са или гела?
Аз спрях да се лакирам, не знам кога ще имам време да започна пак. Прецаках си ноктите с ръчно обелване на  маникюра (не правете като мен...). Уж стана лесно, но отдолу стана ужас, едни разръфани нокти, грозна работа, и не ми е за пръв път.
Интересува ме и линка към фрезите в makeup, изпуснала съм този пост.

# 311
Amini, самият топ е със светлоотразяващи частици и е без лепкав слой.

Обичах, във ФБ страницата й е, но е от преди няколко месеца, може би от лятото.

# 312
  • Пловдив
Момичета, зарових се в Мейкъп и ще прегрешавам...Blush Големи подстрекателки сте Wink
Гледам на Палу някаква изглаждаща основа...какво ще рече това? Много ме дразни,че в този сайт много неща нямат описание...

# 313
Момичета , вчера изграждах с полигел ,два счупени и днес ще правя цвета, въпроса е че на единия пръст стана много тънко .. направо прозира леко хаха , сега мога ли още да добавя отгоре полигел  ?

# 314
  • Варна
Можеш няма ядове. Обезмасли хубаво и действай. Аз си правя архитектура отгоре с гел в бутилка или потал база. Става бетон,но можеш и с полигела да си действаш.

Общи условия

Активация на акаунт