Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 438
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Някой укрепва ли с акрилна пудра? Ако има такова момиче сред вас моля да сподели тънкости Simple Smile

# 316
Относно темата с видеото на Еленаарт на мен пък тя ми харесва, понеже си личи, че си обича работата и непрекъснато се усъвършенства, като прави нови дизайни или дава различни идеи за маникюрите (за разлика от познати мои маникюристки от преди време).
Пък това, че споделила снимката с майката и бебето, докато работи с ел. пила, мисля, че по-скоро идеята е да вдъхне кураж на жените да се занимават с това, което обичат, въпреки дадени обстоятелства (в случая бебе). Не знам защо се вдигна чак такъв шум, когато някой си сподели мнението по даден въпрос, като следователно се стимулират хората да пускат винаги сладникави видеа без ясно изразяване на каквато и да е позиция, без смислено съдържание и само и само за лайкове…

За да съм и по нашата тема пускам един по-изчистен маникюр.
Скрит текст:

# 317
Относно топовете от 4 вида, които съм ползвала и с лепкав и без лепкав -2 хри мацане само д обезмасляване са си добре след това, 1 на 3ти почва да се лющи, а друг стои, но го хващам и него вече към срая на маникюр почва да де лющи. Лющещият се е gga top no wipe, а тези които не се лющят neess top of the top, claresa diamond top no wipe и този, който е добре но има леко лющене след 1.2-2 седмици е hi hybrid. За матов върху лъскав или обратното не съм пробвала. От моите мацаници стигам зо измвода, че маю си зависи от самия продукт, а не дали е с лепкав или не.
Есмералда, много красив маникюр и форма!
Rimmona, много добре се е получило!
Аз съм поръчала от али сега едни дребнажи стикери, една палитра за смесване, термо флаш пудра и уж с ali economy  пишеше, че ще ми пратят, а накрая пак caniao.
Гледам в инстаграм покрай Хейли Бийбър и кайли Дженър пигментите пак са яко на мода, особено при американките, а завъртянеят перлен като мида също набира сила. И астанах шок-фотошохнат си вече нарязани кожи някои-никакво доверие човек да няма Grinning
Аз реших да не сменям уикенда, а да изчакам да дойдат нещата от мейкъп, че съвсем да не знам с какво да се лакирам.

# 318
Кармила, проблеми ли има с доставки с Caniao. Сега гледах пилите и видях че има 7 дневна доставка от Франция с тях, та мисля да поръчам ако не правят проблеми.

# 319
Ако е от Европа не мисля, че ще е проблем. Няма проблем коонкретен, освен че е по-бавна с тях от Китай. Моята пила я чаках 40 дни с тях, реално не е много, но не е и малко. Иначе съфорумка беше поръчала сщата пила като твоята с някаква бърза доставка, ще те излъжа дали беше от склад в Европа, та и ппистигна за около 10тина дни плюс-минус.

# 320
Супер, благодаря! Пуснах поръчката, ще споделя впечатления като дойде. 😊

# 321
Аз съм поръчвала ел.пили с доставка от Полша - пристигнаха за седмица със Спиди. Ако няма голяма разлика в цената, бих поръчала с доставката от Европа, доста по-бързо е.

Кармилла, и аз мислех да чакам нещата от мейкъп, но ноктите ми бяха вече на 20 дни и яко ме дразнеше този маникюр. Уж нещо набързо да направя, да си пробвам новия гел в бутилка на Комилфо, пък вчера цял ден се занимавах - едната ръка, после по задачи и чак вечерта другата ръка Grinning Не знам как някои изкарват по месец с един и същи маникюр, моите кожи след 7-10 дни доооста са пораснали и ме дразнят яко. Затова обикновено на 2 седмици сменям.

# 322
Добре, че зарязах такъмите та друго място иначе и аз щях да се позанимая. На бялото не личи много израстналото, ама бях решила на по-често са сменям, за да си разходвам повече неща, а не само да поръчвам. Ще е от понеделник натам явно и тъкмо на цялата ръка от-до да си пробвам пилата. Имам подозрение, че с новата подготовката ще ми е по-бърза. Иначе нищо му няма на маникюра, но ми рисна от него Grinning

# 323
И аз си чакам нещата от Мейкъп на 17-18-ти и ще сменям. Нямам търпение. 😁 Много ме дразни този сегашния бляскав лак.

# 324
Момичета,исках да кача снимка с цветна база на Palu,много яко се получи,но цял ден ми дава грешка.Имате ли идея дали е само при мен?

# 325

Момичета,исках да кача снимка с цветна база на Palu,много яко се получи,но цял ден ми дава грешка.Имате ли идея дали е само при мен?

При мен става 🫤

# 326
Ако и по-голяма от допустимите mb може да не ти я качи. На мен ми се е случвало и ги кропвам и малко намалявам размера и се качва.

# 327

Последна снимка с елхата, да си покажа новия семпъл маникюр.

# 328

Да,от размера е било.Благодаря Ви.Това е една от цветните бази на Palu,които си взех.Много ми хареса като нанасяне и е много нежна тази,почти телесен,но и бледо розов цвят с шимърчета.

# 329
  • София
Танита, коя е базата ако може да споделиш 😊
Stiliyana, супер а бялото с фолио ли е направенои или някакъв печат?

Общи условия

Активация на акаунт