Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 426
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Танита, коя е базата ако може да споделиш 😊
Stiliyana, супер а бялото с фолио ли е направенои или някакъв печат?
С печат е

# 331
Ето го и моят маникюрр , странно за мен но доста ми хареса как седи черния цвят

# 332
Танита, коя е базата ако може да споделиш 😊
Stiliyana, супер а бялото с фолио ли е направенои или някакъв печат?

UR sugar URB008
Под нея малко съм изравнила с прозрачна база на коди, и на втория слой доизравних с на ur sugar.

# 333
Момичета, зарових се в Мейкъп и ще прегрешавам...Blush Големи подстрекателки сте Wink
Гледам на Палу някаква изглаждаща основа...какво ще рече това? Много ме дразни,че в този сайт много неща нямат описание...
В manicurezone и manicureworkshop има описания на продуктите, както и снимки на цветовете. Аз така правя - в тези сайтове чета и набелязвам цветове и после поръчвам от мейкъп Grinning Тук има повече информация за изглаждащата основа https://manicureworkshop.com/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B … e-11%d0%bc%d0%bb/
Аз я използвах за последния ми маникюр. Изглажда перфектно наистина, с лекота направих апекса. Не съм изграждала. Смело купувай според мен, плюс това е над два пъти повече милилитри от Кларесата.

# 334
Поръчах си розова база от синсей, но като отварям шишенцето е прозрачна, така ли трябва да е или е объркана🙄

# 335
Дами. Малко спам. Извинявам се, знам че поста не е за тук, но ми трябва вашата помощ. Във връзка с курсовата ми работа трябва да събера възможно най-скоро повече мнения на потребители чрез направена от мен анкета. Темата е за разработка на приложение за размяна на ненужни, но здрави детски играчки или дрехи, тъй като предполагам, че ви касае този проблем, затова си позволявам да пусна анкетата тук, стига да не е много извън правилата. Благодаря предварително. Кратка и анонимна е.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckmsCBU8b2o2joiCErHXkU … wform?usp=sf_link
 И сега по темата ... гледам ги новите Flake бази. Има на Коди и на UR Sugar. Не можах да разбера 2-та марка китайски ли са, че вече гледам по-читави неща да си поръчвам, а доста ми хвана окото едно млечно бяло с частици.

# 336
Китайски са. В али са 1.87 евро +1.18 доставка , та 3,05 евро, а в красивите нокти е 10. Малко много ми се вижда надценката, особено като се сетя, че взех потали за от 7 до 11 лв на украински марки от мейкъп. Има на рокс един останал лилав потал в мейкъп номер 57. В коментарите за ревюта има снимки от рускини и украинки на цветовете и го мернах 2-3пъти - красив е цвета. А в нейлмастершоп е 6,2 долара кодито. Вече не мога да кажа как са доставките.
https://www.aliexpress.com/item/1005004828926346.html?spm=a2g0o. … 674720001144740_1
https://krasivitenokti.com/bg-product-details-2451.html
Ето снимка на потала от мейкъп:

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 14:39 от karmilla

# 337
Момичета, мнение за тази пила ?

# 338
Момичета, някой ходи ли до Лидл за лампите? В брошурата пише едно- 3.5W - 20лв, съпругът ми видял само за 50лв, но и наистина по-силна, 6.5w ли каза.. 🤔

Относно потал базите на ur sugar, имам две. Красиви са, консистенцията е гъстичка. Продавачът от Алиекспрес каза, че по принцип били така, за съжаление не мога дам обективно мнение. Съвсем съм в началото, повечето неща си напоръчах от Алиекспрес, с изключение на една база, топ и един лак (който не ми допадна като цвят) на Клареса.
Качвам снимки поне като консистенция да си видят, ако е от помощ.

# 339
Пробвах пилата на баба ми. Шзключително лесно, бързо и деликатно си свали покритието. Беше ходила в салон и беше тънсо нанесена база и покритие, но с нази пила нямаше вибрация и поражение по нокът. За кожи не моа да кажа, тъй като те не иска рязане и пила и само римувър. Не е загряла към този момент. Абе първи впечагления в сравнение със старата съм очарована, а можа да си представям само с още по-висок клас как е. Абе супер! Остава и на мен да я видя в пълната и прелест. Ето един моникюр с neonail milky french и стикер. Снимката не е много яка, ма не искам да я мъча много жената. Бялото не е наводнено, суха кожа, която не ми се дава да барам.

# 340
Привет,

Последно време само ви чета и ви се радвам на красивите маникюри. Надявам се скоро да се престраша да кача и аз моите "творения".

Сега обаче се включвам с въпрос. От няколко месеца съм в търсене на този цвят:

Скрит текст:

Снимката е на цвят на Grattol 130. Исках да го поръчам от една FB група, но вече не е наличен. Виждали ли сте подобен цвят някъде? Ще бъда много благодарна, ако можете да ме ориентирате къде да намеря нещо сходно.

# 341
На първо четене по снимки neonail wear bikini прилича. Ще ти ъпдейтна с още цветове, ако видя подобен. Silcare flexy 17, 223, 181 и 98, като 181 98 повече ми прилича на снимки от гугъл като разгледах всички изброени лакове с няколко снимки на различна светлина. Разгледай ги в гугъл на снимки. Ако мерна още нещо пак ще добавя.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 21:52 от karmilla

# 342
Ето нещо от мен,като идея за тези които искат декорацийка,но им треперят ръцете Blush

# 343
Здравейте! Месеца на любовта наближава та снощи посред нощ реших да си правя експеримент, не се получи както беше замислено, зле е, но като за начало става. Това ми е вторият опит за рисунка. Голяма играчка, може би ще съм с нещо по лесно за Св. Валентин 😃. Получих вдъхновение от коледния маникюр на LoLo30 с животинките, че да не остана и аз назад 😃

Исках и лента или шапка да има ама накрая се отказах 😂

# 344
  • На плажа
Привет,

Последно време само ви чета и ви се радвам на красивите маникюри. Надявам се скоро да се престраша да кача и аз моите "творения".

Сега обаче се включвам с въпрос. От няколко месеца съм в търсене на този цвят:

Скрит текст:

Снимката е на цвят на Grattol 130. Исках да го поръчам от една FB група, но вече не е наличен. Виждали ли сте подобен цвят някъде? Ще бъда много благодарна, ако можете да ме ориентирате къде да намеря нещо сходно.
Има го в Найлмастер.Скоро смятам да правя поръчка от там.Пиши ми ,ако искаш.

Общи условия

Активация на акаунт