Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 393
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Момичета,какво ще кажете за този прахоуловител?
https://nailsbg.com/produkt/kvadraten-prahoulovitel-s-filtar-40w/

Аз съм с този модел и съм много доволна. Препоръчвам.

# 661
На мен този дизайн с вградения брокат ми стана много любим и пак повтарям стар маникюр с бялата млечна база.
Скрит текст:

# 662
Rimmona, коя е бялата млечна база? Много е красив маникюра!! Heart

# 663
Rimmona, коя е бялата млечна база? Много е красив маникюра!! Heart
Благодаря! Цветна каучукова основа се води Pastel 01 на Коди.

# 664
На мен този дизайн с вградения брокат ми стана много любим и пак повтарям стар маникюр с бялата млечна база.
Скрит текст:
Много хубав маникюр,браво,скоро и аз ще се пробвам.Как се прави върху стар маникюр нов?

# 665
Благодаря, klavi100! Не знам как се прави и аз, ако е към мен. Имах предвид, че повтарям стар дизайн на маникюр, понеже много ми допадна предния път и не ме дразнеше да го гледам (като някое червено или пък много тъмен цвят).

# 666
За този, ще ви кажа как. Изпилвам леко отгоре, избутвам и режа кожички или пилиш(кой както процедира). Отдолу, където е израснало, слагам база. После нанасям брокатения гел отдолу, минавам веднъж млечно бялото, топ лак и готово.
Често преправям маникюра, защото ноктите ми растат много бързо напоследък. На 10 ден вече са за оправяне, а не ми се занимава изцяло и така изкарвам още поне седмица.

# 667
Rimona, страхотни нокти - плочката е мечтана от мен, моите са прави и средни към големи.

# 668
Момичета, има ли читава белеща база,която мога да поръчам от тук?

# 669
Базата на Индиго доколкото разбирам я продават само на професионалисти,нали така?Тоест изобщо да се пробвам ли да я поръчам?Вие от къде си я набавяте?

# 670
Не се пробвай, ако нямаш сертификат.
На мен ми я поръчва маникюристка, но аз така или иначе не съм много впечатлена.

# 671
Не се пробвай, ако нямаш сертификат.
На мен ми я поръчва маникюристка, но аз така или иначе не съм много впечатлена.
Благодаря ти, няма да се пробвам.Ще търся нещо друго,чудих се и за Кучио как ще е,някакви наблюдения да имате там?

# 672
Мацки, знаете ли какъв е този продукт за сваляне на лак? Thinking
https://www.instagram.com/p/CoM9mN1oFTR/

# 673
Как ви се получава изравняването. Ползвам база на сикретли - самоневилираща (уж), но само първото ползване беше добре изравнен маникюра. След това започна да става много зле. Дали в базата е проблема и ако си взема на коди дали ще има проблем. Някаква тайна има ли в изравняването

# 674
  • София
Момичета, пилите от Алиекспрес не отиват на Митница, така ли? Директно с куриер на адрес и всички се разходи се включват в самата поръчка?

И аз много често ,,побългарявам,, маникюра, както Тhe Rose е написала, когато нямам време или ме домързява да правя изцяло нов. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт