Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 081
  • 507
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Не е така, предизивква и смях.... донякъде и тъга. Пускам си го от време на време, за да се посмея малко след тежък работен ден.

# 196
  • София
Много слаб епизод, мъка бяха всички участници барабар с Радостина, Бела Доната. Ники Кънчев и той слезе на това ниво и им пригласяше с държането си.
Е, както се казва има и такива дни. Не може всеки път да има Мъдреци, Рицари и такива като Сашо, Тодор и Тишо.

# 197
Относно жененето. Чела съм, без да мога да цитирам,и без да твърдя, че е вярно, че понеже на мъж, който се жени, му се казва жених, би могло да се каже, че Бела Дона се е женила.

# 198
Аз май трети път хващам Белла Дона като преследвач (не знам, дали не съм изпуснал някое предаване) и в два от тях нивото на играчите е спаринг, при това за първи тренировки. Наистина не е сериозно да се показват такива хора. Самото финално преследване, също беше трагикомично.

# 199
  • European Union
И на мен ми направи впечатление, че като за нея подбират по-слаби участници.

# 200
Едната от финалните участнички с много бърз рефлекс непрекъснато натискаше пас. Можеха да отговорят на повечето въпроси, за които пасуваха. Бела Дона им пусна въпроса за Темза, за да не е толкова разбиваща загубата, дори и на него не отговориха. След като не затрудни дори пълен географски загубеняк като мен, смятам че е по силите на всеки участник.

# 201
  • Другата България
Аз нямам възможност да гледам редовно, за втори път попадам на Бела Дона, дори не помня първия път какви бяха участниците, но тя ги хвана. Сега я гледам за втори път, дори не догледах, защото и аз останах меко казано разочарована от нивото на участниците. Разбира се, зад клавиатурата анонимно всички сме от вундеркинд нагоре - това е ясно Blush, затова рядко си позволявам да коментирам умствен капацитет, освен когато липсите са очеизвадни за елементарни неща. Винаги съм отчитала и елемента на притеснението, хронометъра и ограниченото време също. Днес наистина Кънчев беше незаслужено груб към жената от Ябланица, и той като нас вундеркинд със слушалка в ухото....
Не по-различно е положението и в “Стани богат“, там редовно има хора, които просто отиват, за да използват трите жокера и да се приберат с пари за един спа уикенд семейно.

# 202
  • European Union
Аз мисля, че на Кънчев не му дават верните отговори. Той затова импровизира и дрънка глупости. И понякога се излага. В Стани богат му беше значително по-лесно да се прави на много ерудиран, когато виждаше верния отговор и допълнителна информация.

# 203
Аз по-скоро мисля, че му подават отговорите, но той се опитва да внесе напрежение като не ги съобщава веднага, а се прави на учуден, когато ги казва.

# 204
Едната от финалните участнички с много бърз рефлекс непрекъснато натискаше пас. Можеха да отговорят на повечето въпроси, за които пасуваха. Бела Дона им пусна въпроса за Темза, за да не е толкова разбиваща загубата, дори и на него не отговориха. След като не затрудни дори пълен географски загубеняк като мен, смятам че е по силите на всеки участник.

Наистина изключително слаб епизод и финалисти. И очевидно бе, че Бела Дона нарочно забавя отговори, и им дава пасове/грешки, с цел да дадът евентуално правилен отговор, и да не им е толкова голяма излагацията...

Незнам има ли  някакъв кастинг, но с тези съсигурност е нямало тест акъл...

# 205
  • София
По-скоро няма много желаещи и всеки който се записва е поканен на кастинг-събеседване, който се състои от анкета с 30 въпроса за някакво време. А после разиграват кръговете от играта. Или има хора които са се записали, но като са видели, че не се печелят пари и трябва да пътуват от 200-300-400 км са се отказали.
Някои мои познати които участваха и си тръгнаха с 0 лв са ги поканили пак за участие без анкети и кастинг. Само чакат да минат 6 месеца от излъчването им. Така, че съвсем скоро ще почнат да се повтарят състезателите.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 11:05 от lite16

# 206
Прекалено трудно дават пари и в повечето случаи са малки суми. Така излиза нечестно - някой се напъва, за да спечели високата сума и след това трябва да я дели с някой, който е приел ниската. И ако имаш някой с бърз рефлекс да пасува - всичките усилия са напразни. Според мен има доста недомислици. Наистина, че трябва да има разнообразие, не може всички игри да са едни и същи, но тази се явява доста непривлекателна за участниците.

# 207
Чудя се и нямам обяснение, не, че ми е важно.
Нещо, което единствено и само хейт и недоволство предизвиква във Вас, защо си губите времето да го гледате, при това втора година?
А, тя си е такава, вече сме й свикнали Wink

# 208
  • София
Русе рулира! Честито на Добри и Дани за 4-те хилки. Малко ама от сърце.
Отново за 1234 път стана драма с Дама Пика, 18:17 за русенци, като Кънчев се забави близо 5, 6 секунди да прочете един въпрос на Дамата...
За седмицата, 3-2 за Преследвачите, като участниците спечелиха първото и последното предаване за седмица, а между тях, 3 поредни победи за преследвачите.
Така, 3 пъти 4-1 и 2 пъти 3-2 за Преследвачите и Общо: 18-7!

# 209
Понеже имаха само 4000 лв. ги оставиха да спечелят. Кънчев видимо по-бързо четеше техните въпроси, а дамата си даваше много време за размисъл. Вчера беше съвсем друго поведението, когато в играта бяха 11000 лв.

Общи условия

Активация на акаунт